SARJAMURHAAJAMUTSIN VAATTEET

Tuesday 27. June 2017 / by nadjastrange


Just tällaset blogipostausten otsikot on niitä jotka erottaa mut muista bloggaajista. Kun jollain toisella olisi voinut otsikkona olla esimerkiksi “ruffle dress”, “farkkumekko”, “off shoulder dress” tai jotain muuta itse asua kuvaavaa, niin mä lähin täysin eri linjalle. En oo aiemminkaan antanu kovin kypsää ja tasapainoista kuvaa itsestäni joten miksi tekisin nytkään muutosta asiaan :D

Muistaako joku sellasen ysärillä julkaistun komedian/trillerin nimeltä Sarjamurhaajamutsi? Se oli muistaakseni ihan ensimmäinen pelottava leffa jonka katsoin. Oltiin varmaankin about 9-10-vuotiaita kun koulun jälkeen katottiin mun kaverin luona tää elokuva. Heiltä löytyi se videolla ja se kasetti olisi pitänyt piilottaa paremmin lapsilta sillä vaikka kyseessä onkin komedia, niin meistä se tuntui kauhuelokuvalta.

Muistan ihan vain muutaman asian elokuvasta ja tuskin nekään on täysin paikkansa pitäviä, mutta parhaiten jäi mieleen valkoiset tennarit. Tämä sarjamurhaajamutsi oli sitä mieltä että valkoista ei saanut käyttää Labor Dayn jälkeen, ja raskaana olevat naiset eivät saa ollenkaan käyttää valkoisia tennareita. Onneksi mä en ole raskaana koska olisin nyt vaarassa kenkieni kanssa :D Siis miettikää että siitä on 20 vuotta kun viimeksi näin ton elokuvan, ja edelleenkin tulee vakoisista tennareista mieleen ainoastaan sarjamurhaajamutsin pukeutumissäännöt.


Aurinkolasit Ray-Ban
Mekko Monki
Laukku Marimekko
Kengät Vans


4 Responses to “SARJAMURHAAJAMUTSIN VAATTEET”

 1. Johanna says:

  Nyt on pakko kommentoida koska toi leffa! Mä ostin sen dvd:nkin jostain nettikaupasta ku oli pakko nähä se aikuisenakin :D yks vahvimpia mielikuvia oli juurikin se valkosten kenkien sääntö! Täytyy vissii taas verestää muistoja ja kattoo toi joku päivä.

  • nadjastrange says:

   Hahahah mahtavaa että leffa on vaikuttanu yhtä vahvasti suhunkin :D Munkin ehkä pitäis kattoa toi uusiksi tälleen aikuisiällä. Veikkaan ettei se enää tuntuisi niin pelottavalta :D

 2. alina says:

  super söpö toi mekko!!♥♥

Kommentoi

Nadjastrange