kesän ekat festarit!

Saturday 24. June 2017 / by nadjastrange

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna vietittiin Carlingsin kesäfestareita joihin mut kutsuttiin blogiyhteistyön merkeissä mukaan. Tapahtuma oli kaikille ilmainen, mutta ennen sen alkua oli lyhyt kutsuvierastilaisuus johon pääsivät Carlingsin työntekijät sekä muutama muu hengailemaan ja juomaan kaljaa. Mä otin ihanan työkaverini Veran mukaan. Oltiin kerran aiemmin oltu kahdestaan ulkona työhommien ulkopuolella ja oli kyllä tosi hauskaa. Kivaa kun on ihan vahingossa löytynyt uusi ystävä!


Tarjolla oli ruokaa ja juomaa (mites noi Vans-vohvelit?!) Ihan tajuttoman hyvästä musasta vastasivat Menkkaklubi DJ:t. Siis huhhuh kun biisi toisensa perään soi pelkkää timanttia!

Musatarjonta oli muutenkin aivan 5/5, sillä festareilla esiintyi Acid Runs, Kivesveto Go Go, DJ Double M, Seksikäs-Suklaa, Dosdela, VG+ sekä Gasellit. Hyvän musan lisäksi tarjolla oli tuotepalkintoja, ilmaisia hiustenleikkuita ja ILMAISIA TATUOINTEJA. Mua harmitti niin paljon kun ei ehditty ilmottautumaan tatskajonoon ennen kun se oli täynnä. Käytiin kuitenkin fiilistelemässä kuvia joista olisi tatuointinsa saanut valita ja siellä joku mun blogin lukija kertoi että oli bongannut tapahtuman mainoksen mun Instagramista ja pääsi ottamaan seuralaisensa kanssa tatskaa. Siitä tuli tosi hyvä mieli eikä enää harmittanu etten ehtiny haalimaan lisää mustetta ihooni. Siis ette tiedäkään miten ihana fiilis jää kaikista hetkistä lukijoiden kanssa vaikka saatankin sillä hetkellä olla tosi awkward :DOli kyllä ihan huiput bileet vaikka sää olikin Suomen kesälle tuttuun tapaan kolea. Mä mainostin tapahtumaa omassa Instassani (@nadjastrange) joten jos missasit nää bileet niin kannattaa seurata mua aktiivisemmin hehe.


Lippis Carhartt*
Aurinkolasit Ray-Ban
Farkkutakki Karve*
Ruutupaita 2nd hand
Mekko Dr.Denim*
Kengät Vans

*saatu Carlingsilta.


2 Responses to “kesän ekat festarit!”

 1. Iina says:

  Hahah, oli aivan pakko tulla kommentoimaan. Eksyin pitkästä aikaa lukemaan postauksiasi (olen siis ollut lukijana jo varmaan vuodesta -09 saakka, mutta nyt on jäänyt blogien seuraaminen vähemmälle). Olin samoissa kemuissa, ja meikäläisen kikkaratukka on tallentunut kameraan! Heheh. :D

  Anyways, paljon onnea naimisiinmenon johdosta ja paljon onnea tulevaan. Ootte Aleksin kanssa teiän rakkauden kanssa niin inspiroiva pariskunta, että toivon vaan joskus olevan yhtä onnekas ja etuoikeutettu, että pääsen nauttimaan vastaavasta. Siis, toivon teille paljon ihania hetkiä myös tulevaisuudessa. xx

  • nadjastrange says:

   Haha jee! Oli kyllä kivat bileet :)

   Ja kiitos tosi paljon kommentista ja onnitteluista. Rakkaus on oikeesti tosi ihanaa, toivon kaikille samanlaista onnea mitä meillä on <3

Kommentoi

Nadjastrange