mun elämä on ihanaa!

Monday 12. June 2017 / by nadjastrange

Pahoittelut pienestä hiljaiselosta. Viimeisten parin viikon aikana on tullut tehtyä ihan liikaa töitä ja käyty kotona vaan nukkumassa. Tässä on ehtiny tapahtumaan vaikka mitä ihanuuksia, ja pakkohan niitä juttuja on fiilistellä täällä blogin puolellakin!

❤ Kesäkuun starttasi Lahden YleXPop, jossa olin töissä bäkkäriemäntänä. Katsoin että artisteilla oli kaikki hyvin, ja että he lähtivät haastatteluihin, maskiin ja lavalle oikeaan aikaan. Siellä pyöri kaikenmaailman Isac Elliotit, Robinit, Mikael Gabrielit ja muut. Siis on kyllä ihan pakko sanoa että mulla on maailman paras työpaikka ja ihanimmat työkaverit! Vaikka yleisesti mun mediatoimittajan hommat sisältävätkin yksin omassa työhuoneessa koneen ääressä istumista, niin tällaset vähän erikoisemmat työtehtävät tuo sitä ihanaa vaihtelua ja energiaa. Siis siitäkin huolimatta, että mulla oli toissaviikolla 6 päivän työviikko, ja sunnuntainakin olin kotona vasta iltapäivällä.

❤ Viime viikolla työt jatkuivat ja treeni kulki. Oon roller derbyn lisäksi alkanut käymään salilla kerran viikossa. Nykyään siis urheilu verottaa mun vapaa-aikaa kaiken muun kiireen lisäksi. Tälläkin viikolla on edessä tiistaina peli Lahdessa (miten mä yhtäkkiä ravaan siellä koko ajan?! :D) sekä torstaina ja perjantaina treenit. Heinäkuu ollaan kesätauolla, joten silloin on enemmän aikaa muulle urheilulle ja ehkä niille hääjutuillekin.

❤ Rakkaus on parasta! Mulla on maailman ihanin mies, joka on valitettavasti ollut ihan yhtä kiireinen töiden parissa kun minäkin. Aleksin kiire onneksi rauhottuu heinäkuun jälkeen ja silloin meillä on yli kahden viikon häämatka luvassa. Siellä ehtii viettää aikaa kahdestaan ihan kyllästymiseen asti.

❤ Meidän omiin häihin on enää 47 päivää. Tässähän alkaa ihan oikeasti jännittää!!

❤ Meidän rakkaiden ystävien ja samalla kummipojan vanhempien hääjuhlaa vietetään tänä viikonloppuna. Luvassa on ihanan rennot häät joita odotan innolla!

❤ Viimeisenä mutta lähiaikojen parhaimpana juttuna kerrottakoon, että mulla oli polttarit viime viikonloppuna!! En ollut yhtään osannut odottaa sitä, ja yhtäkkiä mun rakkaat ystävät kaappasivat mut polttareihini :D Oli ihan huikean hauskaa, ja kaikki oli niin täydellistä että tirautin pari kyyneltä koska mulla on niin ihania ystäviä! Näistä polttareista on tulossa vielä erillinen postaus, koska oli vaan niin hiton siistiä ja ihanaa, että on ihan pakko fiilistellä vielä lisää!

Mulla on maailman parhaimmat ystävät, puoliso, perhe, kissat, työ, harrastus, KAIKKI. Oon vaan niin täynnä rakkautta!!

Aurinkolasit YleX (näitä saa palkintona radiokilpailuista :D)
Toppi Adidas (2nd hand)
Hame 2nd hand
Kengät Vans

Nää asukuvat otettiin lauantaina sen jälkeen kun oltiin käyty Hyvinkäällä sovittelemassa Aleksille pukua meidän häihin. Olin tällöin vielä autuaan tietämätön siitä että parin tunnin päästä oon limusiinissa 9 rakkaan ystäväni kanssa! Mutta palataan siihen sitten myöhemmin…


11 Responses to “mun elämä on ihanaa!”

 1. Minja says:

  Oi vitsi oot ollu hyvinkäällä! Harmi etten törmänny teihin, oon seurannu sun blogia ihan alusta asti ja ois ollu niin kiva nähä sut irl. :) Ihanaa, että oot niin onnellinen!

 2. 123 says:

  Heiii! Sori ei liity just tähän postaukseen vaan siihen OGX:n shampoo- ja hoitoainepostaukseen, eli mistä sait tietää että siinä Sea Mineral Moisture -sarjassa on UV-suoja, kun sitä ei mun mielestä missään lue?:O ois superhyvä jos siinä oikeesti se suoja olis! :D

 3. julia says:

  Toi hame on ihana <3 <3 ja kuinka iloinen postaus, tuli hyvä mieli :) mukavaa kesää sulle!

 4. Sannqa says:

  Oi mikä hyvän mielen postaus :) oot kaunis ja toi toppi on niin hieno <3 Ihanaa kesää sinne :)

Kommentoi

Nadjastrange