uskalla unelmoida!

Thursday 01. June 2017 / by nadjastrange

Kuukauden takaisessa Bloggers’ Inspiration Dayssa oli kaiken muun jännän lisäksi myös Health Labin unelmapaja. Me käytiin Juulian ja Saijan kanssa askartelemassa meidän omat unelmakartat, ja tuntui että meistä jokaisella oli omanlainen lähestymistapa tähän: Saija askarteli omaan tyyliinsa hyvin tyylikkään kartan, Juulia askarteli ihanan koristeellisen ja mun unelmakartta näytti lähinnä 3-vuotiaan tekemältä :D

Samalla kun huomattiin että meidän askartelu- ja koristelutyyli oli erilainen, myös meidän unelmat ja tavoitteet erosivat jonkun verran toisistaan. Vaikka alkuun tuntui että askartelin vaan jotain ilman sen kummempaa miettimistä, niin jälkikäteen oon miettinyt tätä unelmapajaa useaan otteeseen, ja uskon että myös teille lukijoille tekee hyvää vähän tarkastella niitä omia unelmia. Health Lab haluaa kannustaa unelmien tavoittelemiseen, ja siksi lähdinkin mukaan tähän blogiyhteistyöhön.

Health Labilta löytyy vitamiinijuomia eri teemoilla; Power, Vitality, SuperB sekä Balance. Juomista löytyy eri ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin kuten mm. energiaboostia ja apua painonhallintaan. Kaikkien juomien yhdistävä tekijä on terveellisyys ja vitamiinipitoisuus, joten tämä on hyvä herkkujuoma esimerkiksi limun tilalle.

Mun unelmiin parhaiten sopi Balance-teema. Sen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin keskittyminen tuntui mulle ajankohtaisimmalta aiheelta sillä mä en oo koskaan ollut mikään suuri unelmoija. On ollu jotenkin turvallisempaa keskittyä nykyhetkeen ja olla haaveilematta asioista jotka tuntuvat tosi kaukaisilta eivätkä ikinä toteudu. On mulla kuitenkin muutama isompi unelma ollut matkan varrella, ja niitä oon onneksi saanut toteutettua. Näistä ensimmäisenä mieleen tulee Lontoossa asuminen, työpaikka media-alalla, mieluisen urheiluharrastuksen aloittaminen ja unelmieni miehen kanssa naimisiin meneminen.

Koin askartelua aloittaessani ettei mulla ole tällä hetkellä sen suurempia unelmia. Selailin askartelupöydällä mun teemaan sopivia kuvia ja tekstejä ja valitsin unelmakarttaani vaan jotain. Sellasia juttuja jotka miellyttivät visuaalisesti ilman sen kummempia taka-ajatuksia. Pian kuitenkin tajusin että olihan mun valitsemilla kuvilla ja teksteillä kantava teema; kiireettömyys. Tuntui että monessa kuvassa aika oli ikäänkuin pysähtynyt. Oli isoja kirjakasoja, sängyssä nautittuja aamiaisia, metsäpolkuja ja muita kiireettömiin hetkiin liittyviä asioita.

Tällä hetkellä mun suurin haave on aika. Haluaisin elää mun unelmakartan elämää ja juoksennella viljapelloilla auringonlaskussa. Haluaisin seistä kalliolla ja katsella maisemia. Haluaisin joogata merenrannalla. Haluaisin lomaa, aikaa ja vähemmän stressiä.

Mulla on tällä hetkellä käynnissä pään sisäinen laskuri. Lasken päiviä siihen että oon kesälomalla (eka kuukauden kesäloma moneen vuoteen!), meillä on hääjuhlat takanapäin ja ollaan Aleksin kanssa kahdestaan häämatkalla Kroatiassa. Lupaan heittää kellon nurkkaan ja sukeltaa kirjakasaan kun se hetki koittaa.

Mun seuraava unelma siis toteutuu alle kahden kuukauden päästä. Ja mitä enemmän asiaa mietin, niin sitä enemmän keksin lisää unelmia joita toteuttaa. Haluaisin kehittyä roller derbyn pelaajana, ostaa asunnon ja matkustella aviomieheni kanssa. Jonain päivänä olisi ihanaa saada lapsia ja koira, mutta nyt keskitytään tähän hetkeen ja yritetään nauttia niistä hieman pienemmistä ja ajankohtaisemmista unelmista.

No mitä tästä opimme? Aina kannattaa olla kartalla omista unelmistaan ja haaveistaan: kun ne on tiedossa, niitä kohti on helpompi edetä ja lopulta huomaakin saavuttaneensa oman unelmansa! On tää elämä aika mahtavaa kun me voidaan kaikki omalla toiminnallamme vaikuttaa tulevaisuuteemme.

Uskalla siis unelmoida!


4 Responses to “uskalla unelmoida!”

 1. Emma says:

  Käytkö yhä ottamassa chi-silkkisuoristus -käsittelyjä? Käytkö yhä samassa paikassa?

 2. Tiia says:

  Minne päin Kroatiaa ootte menossa? Me oltiin poikaystävän kanssa Kroatiassa vasta ja käytiin vuokra-autolla pyörähtämässä myös Bosnia ja Herzegovinan puolella, Mostarissa. Oli aivan hurmaava pikkukaupunki ja suosittelen ehdottomasti.

  • nadjastrange says:

   Me mennään Hvarin saarelle. Sieltä on tarkoituksena tehdä veneretkiä myös muualle, mutta ei olla vielä suunniteltu sen tarkemmin. Ollaan häämatkalla yli kaksi viikkoa joten rentoutumisen lisäksi seikkailuretkiä tulee varmasti tehtyä. Kiitos siis vinkistä :)

Kommentoi

Nadjastrange