HUONO PÄIVÄ HAALARILLE

Tuesday 30. May 2017 / by nadjastrange

Culottes-housut on olleet jo parin vuoden ajan muodissa, mutta mä oon lämmenny näille(kin) hitaasti. Viime kesänä haaveilin omista pöksyistä ja tänä keväänä vihdoin uskalsin sellasia sovittaa. Kauppojen valikoimista ei kuitenkaan löytynyt hyviä, joten mun ihka ensimmäiset culottesit ostin Mintun kirppiskuormasta. Niiden ostamisen jälkeen innostuin sovittelemaan tollasta pliseerattua haalaria Monkissa, ja pakkohan se oli ostaa. Musta tuntuu että näytän tän haalarin kanssa entistäkin isommalta, mutta uskon että toi tulee olemaan niin helppo kesävaate (kunhan ilmat lämpenee) että aion kuitenkin käyttää haalaria myös tulevaisuudessa.

Tänään ei tosin ollu hyvä päivä haalarille, sillä en kattonu säätiedotusta kotoa lähtiessäni. Tänään olikin huomattavasti viileämpi ilma ja illalla satoi vielä vettä. Olin siis ihan jäässä ja nämä asukuvatkin kuvattiin keskustassa katoksen alla sateen takia. En kyllä ollut muutenkaan pahemmin miettinyt tätä asua; sukat oli ekat jotka aamukiireessä löysin ja päätin heittää ne jalkaan. Perustiistain blingisukat :DHattu poikaystävältä
Farkkutakki 2nd hand
Laukku Diesel*
Haalari Monki
Sukat Monki
Tennarit Vans

*saatu blogin kautta.


Kommentoi

Nadjastrange