KESÄTUKAN PELASTUS

Monday 29. May 2017 / by nadjastrange

Talvi on (onneksi) ohi eikä enää ole yhtä helppo haudata huonokuntoisia hiuksia pipon ja huivin alle piiloon. Monen hiukset kaipaavat kosteutta talven jälkeen, ja meikäläinen kuuluu korppuhiustensa kanssa tähän joukkoon. Siksi yhteistyö Ogx:n kanssa oli erittäin tervetullut.

Mä kävin perjantaina suoristuskäsittelemässä hiukseni. Olen puoliksi afrikkalainen, joten mulla olisi oikeasti sellanen iso pörröafro jos en suoristaisi. Vietin koko lapsuuteni kiharan tukan kanssa, ja nyt on menossa sellanen vaihe että haluan hiusteni olevan mahdollisimman suorat. Afrohius on luonnostaan tosi kuiva, ja kun mä vielä suoristan hiuksiani kemikaaleilla sekä suoristusraudalla, niin hiukset luonnollisesti kärsivät ja kuivuvat entisestään. Siksi kosteuttavat shampoot ja hoitoaineet sekä hiuksiin jätettävät hoitotuotteet ovat mulla ihan ehdoton must have.

Oon usein nähnyt näitä Ogx:n pulleita shampoo- ja hoitoainepulloja kauppojen hyllyillä sillä näitä myydään K-Citymarketeissa, Stockmannilla, Sokoksellä ja Sokos Emotionissa, sekä hyvin varustelluissa K-Supermarketeissa. Aiemmin en kuitenkaan ollut testannut näitä, sillä yleensä tulee aina otettua tottumuksesta sama tuote. Olishan se aikamoinen työmaa alkaa testailemaan ihan kaikkia mahdollisia purkkeja ja purnukoita joita kauppojen hyllyiltä löytyy. Siksi mä luotankin enemmän ystävien tai bloggaajien suosituksiin kuin vaikka tv-mainoksiin. Nyt näistä Ogx:n tuotteista oli näkynyt useassa blogissa niin paljon positiivista kommenttia että mäkin uskalsin näitä testailla ja samalla liityn hehkuttajien joukkoon!

Sea Mineral Moisture -sarja on tämän kesän uutuus. Kyseessä on ihanan raikas ja kosteuttava kolmikko. Nämä sisältävät mm. syvän meren mineraaleja, vihreää levää ja merilevää. Sea Mineral Moisture shampoo ja hoitoaine pehmentävät kuivia ja kovia hiuksia, kosteuttaen ne ilmaviksi samalla tuoden hiuksille suojaa UV-säteiltä. Sarjaan kuuluu myös Sea Mineral Moisture -kuivaöljy joka antaa ihanan pehmeät ja ilmavat hiukset.Keratin Oil -sarja puolestaan vahvistaa hiuksia ja estää niiden katkeamista ja haaroittumista. Anti-Breakage Keratin Oil shampoon ja hoitoaineen sisältämä arganöljy hoitaa ja siloittaa hiuksia tuoden samalla kiiltoa ja pehmeyttä. Nämä siis korjaavat ja vahvistavat hiuksia. Anti-Breakage Keratin Oil -kuivaöljy puolestaan antaa kiiltävämmät ja vahvemmat hiukset.

Mä en niinkään kaipaa hiuksiini tuuheutta, joten näistä kahdesta tuotesarjasta Keratin Oilit olivat mun makuun. Tuoksu on ihanan makea, ja tosiaan kaksihaaraisia ehkäisevä tuotesarja on erittäin tervetullut mun elämään! Sea Mineral Moisturet mä niiiiin otan mukaan häämatkalle! UV-suoja ja tehokosteutus on ihan ehdottomia juttuja rantalomalla. Pelkästään tuoksu tuo mieleen surffarit ja turkoosinsinisen veden. Ah!


4 Responses to “KESÄTUKAN PELASTUS”

 1. Nella says:

  Hei upea nainen !

  Pelle-Hermannin lehtolapsi kiittää tukkavinkeistä. Varsinainen asia on kuitenkin, että haluaisin lisää tatskoja. Olen aristellut pitkään käsivarren löllyvämmälle puolelle tatskaamista, pelkään että 1) tatskaaja käskee laihduttamaan esin 2) näyttää tyhmältä 3) tatska kiinnittää enemmän huomiota kaikkeen tytisevään. Olisko jotain lohduttavia sanoja?

  • nadjastrange says:

   Haha en oo kyllä koskaan kuullu että yksikään tatuoija olisi käskenyt laihduttamaan! (onneksi :D)

   Ja oon sitä mieltä että meet vaan rohkeasti ottamaan kuvan! Tosin älä ota mitään ihan pientä, sillä pieni kuva saattaa saada käden näyttämään paksummalta.

   Meet vaan ja otat! Varmasti oot tyytyväinen. Mä ite koen ettei kukaan edes kiinnitä huomiota käsien löllyvyyteen kun silmä automaattisesti keskittyy itse tatuointiin :)

 2. Hende says:

  Moi! Oon huomannut että siun uudet postaukset ei oo hetkeen päivittyny blogloviniin, oon vaan indiedaysin sivuilta bongannu uudet :) Kiitos monen vuoden mukavista postauksista!

Kommentoi

Nadjastrange