29-vuotiaan eka kerta

Sunday 28. May 2017 / by nadjastrange


Torstaina vietettiin Helatorstaita, Urpon päivää (en ikinä kyllästy tähän läppään) sekä mun syntymäpäivää. Oli ihanaa kun synttäripäivä oli vapaa ja saatiin viettää kauan kaivattua laatuaikaa yhdessä Aleksin kanssa. Ensin nukuttiin pitkään, sitten sain kukkapuskan sekä Aleksin tarjoaman aamiaisen, nukuttiin päiväunet ja lähdettiin Suvilahteen luistelemaan (okei mä luistelin ja Aleksi kannusti). Käytiin Döner Harjussa syömässä ja loppuilta köllöteltiin sohvalla jätskiä syöden ja Temptation Islandin kaksi viimeistä jaksoa katsoen :D Oli kyllä ihanan rento syntymäpäivä ja vielä parhaassa seurassa.

Samalla pääsin tekemään asian jota en oo koskaan aiemmin tehny; nimittäin rullaluistelemaan ulkona! Tai siis, onhan mulla ollu lapsena ja teininä sellaset perusrullikset, mutta nyt aikuisiällä koin ekan luistelukerran quadit, eli rollerderbyluistimet jalassa. Asvaltti oli epätasainen ja kivet pomppivat rullien alle, mutta olipa kyllä kivaa!! Toivotaan että aurinkoiset (tai edes lämpimät ja sateettomat) ilmat jatkuvat ja pääsen pian uudestaan tohon naapuriin Suvilahteen rullailemaan. Ah, kesä on best!


6 Responses to “29-vuotiaan eka kerta”

 1. hohhoijaa says:

  siis oikeasti 29-vuotiaana jaksat naureskella ihmisten nimille?

  • Maria says:

   Ja sä voit yrittää etsiä sun huumorintajua sieltä kaivon pohjalta, jos vaikka löytys :)

  • hohhoijaa vaan sullekin says:

   Ymmärtäisit läpän, jos olisit seuraaja ja lukenut erään aiemman postauksen. Helpompaa tietysti tulla kitisemään asiasta, josta ei mitään tiedä, että hauskaa kesää vaan ;)

   • hohhoijaa says:

    oon ollu lukija vuodesta 2009, miten se liittyy tähän? läppä osoitti huonoa makua ja aiemmassa postauksessa.

    • nadjastrange says:

     Jos oot ollu lukija jo vuodesta 2009 asti niin sun pitäisi jo tietää että mulla on huono maku ja vieläkin huonompi huumorintaju :D

     • hohhoijaa vaan sullekin says:

      Just näin :D Jos ei bloggaajan huumorintaju miellytä, niin aina voi hiljaisesti siirtyä pois lukijoiden joukosta ja etsiä jonkun sellaisen blogin, joka natsaa oman “hyvän” maun kanssa ;)

Kommentoi

Nadjastrange