oho, olinkin väärässä!

Thursday 25. May 2017 / by nadjastrange
Muutama viikko sitten vietettiin Indiedays Inspiration Dayta josta postasinkin jo aiemmin. Kattilahallilla oli myös Instrumentariumin piste johon mun seuralaiset halusivat käymään. Mä sitten menin mukaan ja käytin ensimmäiset minuutit Instrumentariumin pisteellä lähinnä peiliselfieiden ottamiseen. Julistin myös kovaan ääneen että “MULLEHAN EI MITKÄÄN SILMÄLASIT SOVI!!” ja Instrun työntekijä taisi miettiä päässään että “challenge accepted!”.

Noi mulla päässä olevat lasit taisivat olla ensimmäiset joita mä sovitin ja omaksi yllätyksekseni tykkäsinkin niistä ihan sikana. Jouduin perumaan sanani ja samalla innostuin Instumentariumin kakkuloista niin paljon että lähdin mukaan blogiyhteistyöhön!

Nää mun bongaamat muovisankaiset lasit edustavat 1930-lukua. Heritagella on Spectacles of Time -mallisto, josta löytyy paljon erilaisia malleja jotka ovat saaneet inspiraationsa eri vuosikymmeniltä. Näyttävimpiä ovat mun mielestä 1950-luvusta inspiroitunet kissamaiset kehykset. Ilman ammattilaisen apua mä olisin varmaankin sovitellu just niitä kissamaisia kakkuloita ja päätynyt jälleen luulemaan ettei mulle sovi mitkään. Instrumentariumin edustaja kertoikin että monesti ihmisten ennakko-oletus on just sama kun mulla. Eli mun vinkki muille silmälaseista kiinnostuneille on se, että kannattaa vaan kokeilla rohkeasti eri malleja, myös sellaisia joita et olisi voinut kuvitella itsellesi.Videosta ja viimeisestä kuvasta kiitokset Sanni Riihimäelle.


7 Responses to “oho, olinkin väärässä!”

 1. Maria says:

  ONNEA ONNEA! Synttärikaima ;D

  • nadjastrange says:

   ONNEA SINNEKIN!!!! Mitäs me Urpot :D
   Toivottavasti sulla on ollu kiva syntymäpäivä!

   • Maria says:

    Hahaa! Ollu kyllä osuva päivä syntyä :D Mulla meni ihan kivasti! Muutto maanantaina, niin täällä näiden laatikoiden seassa :D Toivottavasti sinäkin vietit edes jotenkin! Jokainen ikä on juhlimisen arvoinen <3

 2. Maria says:

  Btw kommenttia jatkaakseni: itsehän pitäisi mennä näöntarkastukseen, mutta en halua koska ei silmälaseja mulle vielä kiitos. Oikesti pitäs mennä 5v välein, mutta viimesimmästä tarkastuksesta on 10v, hups.

  Noi lasit kyllä sopii sulle!

  • nadjastrange says:

   Onks sulla sit sellanen fiilis että näkö olis huonontunu? Olishan se hyvä käydä tarkistuttamassa :)

   Ja varmasti sullekin löytyis sellaset lasit jotka oikeesti sopii jos olis tarve!

 3. Eleviins says:

  Just nuo ihanat persikansävyiset rillit vei minunkin sydämen! Aurinkolaseiksi valitsin saman kehyksen, tummansiniharmaana.. :) Kohta kaksi viikkoa tilaamisesta, malttamattomana odotan uusien lasien saapumista!

Kommentoi

Nadjastrange