nää on nää ruuhkavuodet

Saturday 13. May 2017 / by nadjastrange

Siis mistä tää kiire tulee?! Tuntuu että koko ajan saa juosta paikasta toiseen pää kolmantena jalkana, kotona käydään vaan kääntymässä ja poikaystävälle heitetään yläfemmat eteisessä. Meillä molemmilla riittää kiirettä, sillä Aleksi on ollut koko kevään työharjoittelussa ja tehnyt pitkää päivää. Mullakin riittää töissä hommaa vaikka muille jakaa, häät vaatii järjestämistä, treenata pitäisi 2-3 kertaa viikossa ja ainiin, mullahan on tää joku blogikin!

Valittelin kiirettä eräälle ystävälleni ja hän kysyi että mitä mä voisin tehdä muuttaakseni tilanteen? Mietin asiaa hetken ja tajusin etten mä oikeasti haluaisi muuttaa yhtään mitään! Vaikka kiirettä pitääkin, niin nautin kaikista näistä asioista. Eniten kaipailisin lisää tunteja vuorokauteen :D

Tällä viikolla on hoidettu hääasioita (btw multa puuttuu meikkaaja ja kampaaja! Saa ehottaa hyviä jos tulee mieleen), käyty Lahdessa asti pelaamassa ja sen lisäksi jo kahdesti treeneissä, seuraavaksi juhlitaan ystävän kolmekymppisiä ja sunnuntaina äitiä. Mulla on ollut jo usean vuoden ajan tapana leipoa äidille äitienpäiväkakku, mutta tänä vuonna jouduin katkasemaan perinteen ja ostamaan kakun leipurilta koska mulla ei vaan yksinkertaisesti aika riitä. Kaikesta tästä kiireestä huolimatta mä en jaksa ottaa stressiä. Oon haalinu paljon tekemistä elämääni enkä tosiaankaan luopuisi mistään!

Moni meiän ystävä on lähiaikoina saanu lapsia ja tartuttanu meillekin pienoisen vauvakuumeen. Mutta vauvan hankinta ei kyllä todellakaan oo tällä hetkellä ajankohtaista. Siis miten ihmisillä on aikaa lapsiin kaiken muun ohella?! Nojoo, varmasti asioiden priorisointi auttaa asiaa. Mutta nyt me keskitytään töiden tekoon ja kovasti treenaamiseen. Meillä on kyllä asiat tosi hyvin ja kiirekin varmasti hellittää pian. Sitä odotellessa noi säät vois olla vähän keväisemmät. Talvitakkia ja neuleita ei jaksais käyttää vuoden ympäri :DHattu poikaystävältä (siis en taida muuta käyttääkään)
Takki Monki
Neule Monki (2nd hand)
Laukku Marimekko (2nd hand)
Lenkkarit Adidas (2nd hand)

Vaikka olis kuinka kiire, niin näköjään FB-kirppistelyyn on aina aikaa :D


18 Responses to “nää on nää ruuhkavuodet”

 1. Anonymous says:

  Varsinaiset ruuhkavuodet on ne, kun tuohon mainitsemaasi yhdistää pienet lapset, niiden kuskaamiset päiväkotiin ja harrastuksiin, mietinnät kuka jää kotiin lasten sairastuessa ja risaiset yöunet.

  • Johanna says:

   Moi. Pakko kommentoida. Ihmisille ruuhkavuodet voivat olla erilaisia. Vain ne ihmiset, joilla on lapsia eivät tunne kiirettä. Perheitä on erilaisia, kaikille ei niihin kuulu välttämättä lapsia, joko omasta halusta tai sitten ei ole voinut niitä saada. Moni ihminen kenellä on lapsia tuntuu ajattelevan, että vain heidän kiireensä on kiirettä. Lapsia ei ole kukaan pakottanut hankkimaan. Mielestäni ruuhkavuosiksi saa vuonna 2017 kutsua nekin ihmiset kenellä ei ole lapsia!

  • nadjastrange says:

   Anonyymi: Se on se sanan perinteinen merkitys :)

   Ja kuten sanoinkin; en ymmärrä miten ihmisillä riittää aika kaikkeen tähän vielä lasten kanssa :D

   Johanna: Kiteytit asian tosi hyvin!! Oon täysin samaa mieltä :)

 2. Minja says:

  Oot hirmu nätti näissä kuvissa! Sulla on kasvot kaventunu tosi paljon. Mulla vaan turpoaa ku pääsykoekevät ressaa ja se saa mut lohtusyömään ihan liikaa minttu-oreoita.

  • nadjastrange says:

   Kiitos! Mäkin oon ollu huomaavinani kasvojen kaventuneen. Paljon voimia ja tsemppiä sulle pääsykokeisiin lukemisen kanssa, onneks tää on vaan ohi menevä vaihe ja pian sä pääset toivomaasi kouluun :)

 3. hanna says:

  Tuttu tunne tuo kiire! Nyt on jotenkin vähän jopa tyhjä olon kun ei ole 12 tuntia hommaa per päivä kuten keväällä näin koulun jäätyä pois. Nyt saakin keskityttyä treenailuun ja itseensä sekä blogiin taas aavistuksen enemmän, josta kyllä tykkään. Toivotaan että se kiirekin siellä helpottaa vaikka hommat onkin ihania :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 4. Maria says:

  Pakko myös kommentoida vielä erikseen, että me ollaan tässä vuoden aikana miehen kanssa välillä mietitty, että miten ihmisillä riittää edes kärsivällisyys lapsiin :o multakin löytyy kavereita, keillä on lapsia, mutta emmä itse jotenkin mitenkään pysty kuvittelemaan itteäni äitinä. Siihen liittyy niin paljon vastuuta ja hyvä kun osaan vielä miltei 25v iässä itestäni “huolta pitää” :-D
  Toki mieli muuttuu ehkä sitten kun olen lähempänä kolmeakymppiä, mutta toisaalta rumasti sanottuna en voi sietää lapsia – eläimiä senkin edestä tosin rakastan (meillä neljä lemmikkimarsua), niin eihän niitä edes tarvi hankkia!

  • nadjastrange says:

   Se on ihanaa että nykyään voi tehä just mitä haluaa! Kaikille ei välttämättä tule se fiilis että halua lapsia, eikä tarviikaan. Oot vielä nuori eikä mun mielestä tollasia asioita tarvii vielä stressata, kyllä se “oikea” fiilis tulee jos on tullakseen :)

 5. Tulin ihastelemaan asua <3

 6. Tuttu tunne…Vuorokaudesta loppuu tunnit kesken! :D

 7. Anonymous says:

  Onneks on 2017 luku ja muutkin ihmiset voivat sanoa olevansa kiireisiä kuin ne jotka ovat omasta erheestään menneet hankkimaan lapsia.
  Tosi siistiä et oot innostunut derbystä. Se kyl vielä paljon aikaa mut on kaiken sen arvosta. Itelläki tappokiire valmistumisen, töiden, treenien, pelien, kuntosalin ja valmentamisen kanssa. Jossain vaiheessa pitäs myös olla aikaa muillekin jutuille :D

  • nadjastrange says:

   Jep! Mun mielestä on tosi ikävää että lapsettomien kiirettä aliarvioidaan :D Jokanen tekee itse omat valintansa ja tällä hetkellä meiän valintana on urheiluharrastukset ja duunit :D Toivottavasti jossain vaiheessa saadaan lapsia, mutta vielä ei oo sen aika. Ja lupaan että en väheksy lapsettomia :D

 8. Noora says:

  Moi! Voin vaan kuvitella tuon tilanteen kun itselläkin oli häät viime kesänä! :D Mutta kaikki meni lopulta hyvin! <3 ja voin suositella meikkaajaa joka meikkas mut viime kesänä eli semmonen kuin Vilma Mäkitalo. Tuli kotiin meikkaamaan mikä oli tosi iso plussa! Ja itse kuulin hänestä ystäväni kautta joka oli saanut häneltä kaason meikin.
  Tsemppiä kovasti!!!! Jaxaa Jaxaa!! ;)

Kommentoi

Nadjastrange