EILEN OLI KIVAA!

Sunday 23. April 2017 / by nadjastrange

Blogissa on ollu tällä viikolla hiljaista, sillä mulla on ollu tavallistakin pahempi kiire. Pääsiäisen ja muiden erikoistapausten takia töissä oli hirveesti hommaa ja ylityötunnit paukkui. Sen lisäksi häästressi on vihdoin löytäny mut! Kutsujen kanssa on ollu tosi stressaavaa ja ne olis pitäny lähettää jo tyyliin kuukausi sitten mutta niitä vieläkin askarrellaan. Sain perjantaina hirveän hermoromahduksen kun tuntui että oli vaan yksinkertaisesti liikaa tekemistä ja stressiä yhden ihmisen hallittavaksi. Itkin asiaa työkaverilleni ja heti sen jälkeen helpotti. Mä oikein tunsin kuinka kaikki ahdistus katosi kropasta ja mun aivot kaapannut hirviömorsian hellitti otteensa.

Huhhuh, ei tää häiden suunnittelu kaiken muun ohella ookaan ihan niin stressitöntä kun kuvittelin :D Vielä reilut 3kk aikaa häihin, saa nähdä mitä muita vastoinkäymisiä tulee eteen. Oon mm. nähnyt kahdesti painajaista siitä ettei mun puku ole tullut ajoissa tai se on ollut tummansininen vaikka tilasin valkoisen. Pitäkää peukkuja että kaikki menee putkeen!Eilen pääsin onneksi tekemään kivoja ja rentouttavia juttuja kun vietettiin Blogger’s Inspiration Dayta. Sinne kokoontui kasa bloggaajia ja yhteistyökumppaneita viettämään kivaa päivää. Pääsin mm. askartelemaan unelmakartan, stailaamaan asun, ihailemaan kamerauutuuksia sekä maistelemaan hyviä ruokia ja juomia. Ja kohokohtana sain naamaani glitteriä! Päivä sujui ihanassa seurassa Juulian ja Saijan kanssa.

Illalla oli vielä vuorossa legendaariset ilmaisen viinan bileet Indiedays Blog Awardsit, jotka meikäläinen päätti suosilla jättää välistä. Oli ihanaa viettää rauhallista koti-iltaa Aleksin kainalossa kun sekin päätti perua omat menonsa. Katottiin onnistuneesti kaksi leffaa putkeen (yleensä en jaksa keskittyä tai nukahdan :D) joten ilta meni tosi hyvin!
Luottohattu poikaystävältä
Farkkumekko Monki
Kengät Minna Parikka


8 Responses to “EILEN OLI KIVAA!”

 1. julie says:

  Mitä leffoja katsoitte ja mitä tykkäsit? Kaipaan vinkkejä kun aina niin vaikee löytää hyviä leffoja Netflixistä joita kumpikin jaksaisi katsoa :) :)

  • nadjastrange says:

   Kerrankin telkkarista tuli kiinnostavia leffoja! Katottiin Thor: The Dark World ja Taken 3 :) Mustakin tuntuu että Netflixistä on jotenkin vaikea ettiä leffoja :D

 2. juuli says:

  oi voi noi juomat näyttää ihanilta.

  tulin oikeestaan tänne vain kertoakseni että näin susta unta viime yönä :DDDD

  • nadjastrange says:

   Hahah apuaaa minkälaista unta näit? :D

   • juuli says:

    olin kaverin kaa jossain pyörimässä, tultiin sit sun kämpille??? jostain syystä, sit hengattiin ja istuttiin lattialla ja jossain kohtaa olin sulle että “hei mä tiiän sun sukunimen” ja olit ihan järkyttyny… :D

    ahhah nyt vaikutan ihan stalkkerilta mutta lupaan etten oo, naurattaa ihan sikana, varsinki ku en oo ollu mitenkään superaktiivinen lukija pariin vuoteen :D

 3. Saga says:

  Upea sinä <3 Harmitti kun en ehtinyt kehaisemaan miten ihanat kengät sulla oli! <3

Kommentoi

Nadjastrange