mitä onnellisuus on?

Sunday 16. April 2017 / by nadjastrange

Koen olevani just nyt onnellisempi kun koskaan ennen. Tai siis vieläkin onnellisempi kun ennen. Oon aina ollut sellanen pienistä yksityiskohdista nauttiva tyyppi, ja tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sen onnellisemmaksi muuttuu. Enää ei jaksa vatvoa niitä pieleen menneitä juttuja, vaan mielummin keskittyy niihin juttuihin jotka meni putkeen. Ja kun oikein tarkkaan miettii, niin ihan varmasti jokaisen ihmisen elämästä löytyy niitä ihania asioita. Tässä Happy Joen kanssa kaupallisessa yhteistyössä toteutetussa kampanjassa mietin asioita jotka tekee mut onnelliseksi. Yleensä en sen kummemmin mieti tai analysoi, vaan huomaan onnen fyysisesti; hymyilen kun mikäkin riemuidiootti.

Onnellisuus on sitä, ettei aamulla herätessä malta odottaa mitä kaikkea päivä tuokaan tullessaan.

Onnellisuus on myös sitä, että illalla nukkumaan mennessä hymyilyttää niin paljon että on vaikeuksia saada unta.

Muutama ihminen on mun elämässä ylitse muiden (hehe sori vaan), ja yksi mun onnellisimmista hetkistä on ehdottomasti se kun vietetään aikaa kolmistaan mun poikaystävän ja parhaan ystävän kanssa. Molemmat on sellasia tyyppejä että niiden kanssa tulee naurettua niin paljon että on suupielet ja vatsalihakset vielä seuraavanakin päivänä kipeinä. Ja mut täyttää aina ihan käsittämätön rakkauden tunne kun näen heidän olevan onnellisia ja hymyilevän. Ihan sama mikä murhe on ollut kyseessä, niin keskustelu on aina päättynyt nauruun.

Mun paras ystävä asuu nykyään ihan meiän naapurissa. Laskettiin kerran, että ovelta ovelle kestää 56 sekuntia. Sekin lisää onnellisuutta kun voi nähdä melkein millon vaan, viettää extempore iltoja, nauraa ja juoda pari siideriä. Happy Joelta on tullut uusi Old Country -siideri, joka on maultaan kuiva, täyteläinen ja hedelmäinen. Eli just sellanen ihanan kirpsakka. Kuiva ja luonnollinen maku taitaa olla mun lisäksi myös monen muunkin suomalaisen siiderimieltymys. Elbe-joen suistossa, ihanan lauhkeassa ja merellisessä ilmastossa on kasvatettu omenoita jo 1300-luvulta asti, ja sieltä myös Old Country -siiderin omenat tulevat. Eli vaikka kyseessä onkin uutuus, niin se on tehty perinteisistä aineksista.

Perinteistä puheen ollen; meidän porukan pitää kyllä ottaa tällanen rento lauantai-illan hengailu tavaksi. Mikään ei tee onnellisemmaksi kun hyvä seura, kylmä juoma ja huonot vitsit!

Mitkä asiat tekevät sut onnelliseksi? Huomaathan että alkoholiin liittyviä kommentteja ei julkaista alkoholilaista johtuen.


10 Responses to “mitä onnellisuus on?”

 1. Maria says:

  Mut tekee onnelliseksi se, että asutaan miehen kanssa saman katon alla. Se että meillä on 4 rakasta marsua lemmikkinä. Se että meidän ihan oma koti valmistuu ens kuun lopussa, ollaa tätä odotettu 2vuotta! Se, että olen löytänyt mun toisen puoliskon 4vuotta sitten ja rakkautta löytyy yhä yhtä paljon, kuin seurustelun ihan ekoina päivinä .
  Just yks päivä sanoin mun isoäidille, et nykyään ihmiset keskittyy enemmän niihin negatiivisiin asioihin, kuin positiivisiin :(

  Ja onnelliseksi tekee myös lidlin hunaja-suola-paahdetut pähkinät <3_<3 sekä mutakakku vaniljajäätelöllä/kermavaahdolla. Mulla on ollut ihan kamala herkkuhimo jo kauan, kun pienenä saatiin aina pääsiäisviikolla syödä suklaamunia. Mutta nyt pitää pitää linjoista huolta. Ens kuussa on synttärit (taidettiin syntyä samana päivänä ;)) niin sitten herkuttelen 6viikon edestä! :D

  • nadjastrange says:

   Oi että, kuulostaa niin ihanalta! <3 Uusi koti oman rakkaan ja lemmikkien kanssa on kyllä varmasti niin ihana asia!

   Ja jeee, ei oo enää pitkä aika siihen että meillä on synttärit! Aiotko pitää ihan juhlat vai viettää synttäreitä rauhallisemmissa merkeissä? Meillä on ollu perinteenä miehen kanssa käydä jossain vähän hienommassa/kalliimmassa paikassa syömässä aina synttäripäivinä. Se on ihana perinne joka tekee synttäripäivistä erityisiä :)

 2. Jemina says:

  Mut tekee onnelliseksi ihan vaan arjen pienet asiat, kahvin porina, hitaat aamut, treenin jälkeinen hiki, ystävät <3

  Mun blogissa uutta videota mun tän hetkisestä lemppari aamupalasta ! :)

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/lemppari-aamupala-talla-hetkella-video.html

 3. Soina says:

  Tuli mieleen, että mitä teidän kisuille kuuluu? Kissat on ainakin mulla yksi suurin onnellisuuden tuoja! Ja tietenkin perus terveys, hyvät tyypit elämässä ja pienet ilot.

  • nadjastrange says:

   Kissat voi oikein hyvin! Niistä ei oo tullut vähän aikaan postattua mitään, mutta se on kyllä ollut tarkotuksena. Eläimet on kyllä sellanen asia joka tuo onnellisuutta arkeen <3 Monesti ei malttaisi lähteä kotoa kun on kehräävä kissa kainalossa :D

   Elämästä löytyy kyllä niin paljon ihania asioita, ihana kuulla että nautit elämän pienistäkin iloista :)

 4. Iina says:

  Aivan ihanan positiivinen teksti <3

  http://www.iinaemiliasd.com

 5. Jemina says:

  Aivan ihana teksti! kiitos <3

  Mun blogissa ehkä yksi henkilökohtaisimmista teksteistä <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/tarina-minusta.html

Kommentoi

Nadjastrange