VOIKO SHAMPOOTA SYÖDÄ?

Thursday 06. April 2017 / by nadjastrange

Oon mukana Doven kampanjassa jonka tiimoilta pääsin testailemaan uutta Nourishing Secrets -tuotesarjaa jossa Doven kauneusfilosofia tulee hyvin esille. Erilaiset ihanat naiset ovat toimineet tän tuotesarjan inspiraationa ja siksi Nourishing Secretsin valikoimista löytyykin erituoksuisia ja erilaisiin tarpeisiin suunniteltuja vartalorasvoja, suihkusaippuoita, shampoita ja hoitoaineita.

Meitä naisia ja ihmisiä on moneen junaan, eikä (uskokaa tai älkää) kaikki kaipaa esimerkiksi lisää tuuheutta hiuksiinsa. Siksi sarjasta löytyykin erilaisille hiuksille soveltuvia tuotteita; siloittava, tuuheuttava ja vahvistava. Jokaiselle jotakin, ja vielä huumaavilla tuoksuilla varustettuna. Näistä vaihtoehdoista mun lempituoksu on Pink Lotus, ja on muuten aika hyvä sattuma että juuri se on hiuksia siloittavan sarjan tuoksuna. Samaa tuoksua löytyy myös suihkusaippuana ja vartalovoiteena. Siis en oo tainnu koskaan päästä valelemaan itteäni yltä päältä samalla tuoksulla :D


Tämän Pink Lotuksen lisäksi tuoksuvaihtoehtoina on avokado, kookos ja laventeli. Mä olin alkuun hyvin skeptinen avokadon tuoksun suhteen, sillä mulla ei ollu mitään havaintoa siitä että miltä se voi edes tuoksua. Tuoksu on kuitenkin raikas ja ihanan piristävä. Tässä vaiheessa ei kyllä voi muuta tehdä kun antaa pisteet Dovelle luovista tuoksuyhdistelmistä!

Ettei tää postaus menisi ihan pelkäksi ylistykseksi, niin tulee mulla kaksi negatiivistakin huomiota mieleen:
– Kookostuoksu löytyy ainoastaan vartalovoiteesta. Tuoksu on niin ihana, että tästä olis kiva olla olemassa ainakin myös suihkusaippua ja mahdollisesti myös hiustuotteet. Kyseessä on kuitenkin niin tuore tuotesarja että kaikki sen osat eivät ole vielä rantautuneet tänne Suomeen. Ainakin kookoksen tuoksuinen suihkusaippua on kuulemma olemassa, pidetään peukkuja että se tulee myyntiin meillekin.
– Purkeissa lukee ihanasti että mistä ne ovat saaneet inspiraationsa. Avokadotuotteet ovat inspiroituneet Etelä-Amerikkalaisten naisten kauneusrituaaleista, laventelit ranskalaisista (eurooppalaisista) naisista, kookos intialaisista naisista ja lotuksenkukka japanilaisista. MUTTA KYSYNPÄHÄN VAAN että missä on afrikkalaisista naisista inspiroituneet tuotteet?! Sain tähän vastauksen Dovelta ja Afrikkateemakin onneksi löytyy! Tuoksuna on macadamia joka kuulostaa ihanalta. Toivotaan että sekin tulee tänne meiän markkinoille. Onneksi kuitenkin kyseessä on vain inspiraatio, eli me puoliksi afrikkalaisetkin voidaan käyttää just niitä tuotteita jotka tuoksuu kivoimmalta tai sopii parhaiten itselle.

Kahdesta miinuksesta huolimatta tuotteista jäi tosi positiivinen fiilis. Kerrankin löyty mun hiuksille sopivat silottavat tuotteet. Ja edelleenkin korostaisin tuoksujen herkullisuutta. Varsinkin avokadon tuoksuiset tuotteet tekis mieli syödä. Eihän se varmaan niin paha olis jos ihan vähän maistais..?6 Responses to “VOIKO SHAMPOOTA SYÖDÄ?”

 1. Maria says:

  Muuten ihana postaus, mutta eläinkokeet rokottaa nyt:(

 2. ida says:

  Kai tiedät että Doven tuotteet on testattu eläimillä? Sinuna jos eläintenoikeudet kiinnostaa en hehkuttaisi eläimillä testattuja tuotteita. Tai ainakin de kannattaisi mainita niin ihmiset voi sitten itse päättää kiinnostaako enemmän eläimet vai hyvä tuoksu shampoossa.

  • nadjastrange says:

   Vastaan teille kaikille eläinokeista kommentoineille yhteisesti:

   En oo mikään suuri eläinkokeiden kannattaja, mutta en ole kulutustottumuksissani niin pitkällä että söisin pelkästään kasvisruokaa tai käyttäisin ainoastaan eläinkokeettomia tuotteita. Meikit, pyykinpesuaineet ja shampoot yms on sellasia että ostan niitä jotka koen toimiviksi. Täällä blogissa mainostan vain niitä tuotteita joita voisin itsekin ostaa, ja mulle Doven tuotteet on sellasia. :)

   Te lukijat ootte älykkäitä ihmisiä ja osaatte itse huolehtia siitä että toimitte omien arvojenne mukaan. Se ei ole mun tehtävä bloggaajana, vaikka välillä haluankin tuoda erilaisia näkökulmia esiin.

   Kysyin Dovelta vastausta tähän eläinkokeettomuuteen, ja teille tiedoksi että Unilever (jonka tytäryhtyiö Dove on) kertoi tekevänsä aktiivisesti työtä sen eteen että eläinkokeista pääsisi eroon. Vielä kuitenkin jotkut maat (kuten esim Kiina) vaativat eläimillä testaamista.

 3. henna says:

  Turha vouhkata eläinkokeista, niitä tehdään vaikka kuinka jätämme ostamatta shampoot ja aina löytyy pahoja ihmisiä jotka kohtelee eläimiä kaltoin. Hyvä postaus ja ostan Dovea usein vaikka minulla sattuu olemaan liiankin paksu tukka.

Kommentoi

Nadjastrange