CATLADY

Tuesday 04. April 2017 / by nadjastrange

Nahkatakki 2nd hand
T-paita Monki
Hame H&M
Kengät Vans

Viime viikko oli kyllä tosi ankea. Olin (taas) flunssassa, ja vielä pahimpaan mahdolliseen aikaan! Kurkkuun muutti kaktus jo alkuviikosta, ja olo vaan paheni loppuviikkoa kohden. Jouduin viime viikon loppupuolella missaamaan kolmet roller derby -treenit – ja vielä sellaset joissa olis päässy ekaa kertaa kunnolla pelaamaan! Yhyy. Sen lisäksi missasin tatskamessut. Olin suunnitellut ottavani siellä uutta väriä ihoon, mutta flunssa päätti että sellanen hulluttelu jää nyt välistä.

Makasin siis koko viikonlopun sohvalla peittojen alla. En tehny yhtään mitään ja vaikka harmittikin kovasti, niin se auttoi! Mun flunssa on nyt ihan kokonaan selätetty ja nyt on taas aikaa ja energiaa muuhunkin kun kotona makaamiseen :D Mutta olihan sairastelussa sentään se hyvä puoli että sain muutaman postausidean ja vieläkin enemmän ideoita häiden koristeluun liittyen. Miettikää että neljän kuukauden päästä tähän aikaan oon jo naimisissa ja vietän häämatkaa mieheni kanssa. IIIIK!


4 Responses to “CATLADY”

 1. Sina says:

  Ihana asu, toi paita!! :) Kevätflunssaa on näköjään nyt liikkeellä, täälläkin yritetään karistaa kurkkukipua pois. Pitäisi vaan malttaa levätä :D

 2. woo says:

  ihana asu! en ois jotenkin ikinä osannut yhdistää noita vaatteita ja kenkiä toisiinsa mutta sopii niin hyvin :o

  • nadjastrange says:

   Kiitos! Mäkin oon tainnut saada inspiraation muiden ihmisten katutyyleistä. Hameisiin ei aina tarvii yhdistää niitä tyttömäisimpiä kenkiä :)

Kommentoi

Nadjastrange