PINAATTIPANNARI

Thursday 30. March 2017 / by nadjastrange


Me vietettiin Joannan kanssa viime sunnuntaina ihana päivä. Aloitettiin brunssilla ja meiltä jatkettiin Ikeaan ostoksille. Oli ihanaa viettää pitkästä aikaa oikein kunnolla aikaa ystävän kanssa. Tuntuu nykyään että mulla jää ystävien näkeminen joko kokonaan välistä, tai nähdään vaan pikakahvien merkeissä.

Me suunniteltiin Joannan kanssa jo hieman etukäteen brunssimeinkiämme, ja mä ehdotin pinaattipannukakun tekemistä. Olin maistanu sellasta ekaa kertaa vasta pari viikkoa aiemmin, ja se oli niin hyvää että halusin itsekin kokeilla. Ja hyväähän siitä tuli!


Tarvitset:
2 Kananmunaa
8dl maitoa
150g pakastepinaattia
5dl jauhoja
1tl suolaa
25g voita tai margariinia

Tee näin:
Sulata pakastepinaatti. Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot, suola, sulatettu rasva ja pinaatti tasaiseksi. Anna taikinan turvota n. vartin ajan (me ei sitä tehty koska oli niin nälkä :D). Lämmitä uuni 225 asteeseen, kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 30 minuuttia.

Me nautittiin pannukakku anopin keräämien puolukoiden kanssa. Lisäksi tehtiin chia-kaura-soijamaito-marja-banaani-smoothie sekä niin kirpeetä sitruunamehua että ikenet meinas irrota. Lisäksi Joanna teki mulle valmiiksi tuorepuuroa josta tuli niin hyvää, että pakko jakaa teille joskus sekin helppo resepti täällä blogin puolella.4 Responses to “PINAATTIPANNARI”

 1. emzi says:

  Ooh kuulostaa hyvältä :)

 2. Amanda K says:

  Itsellä tultuu myös että kavereiden näkemiseen on aina liian vähän aikaa :D jotenkin niistä hetkistä, oli ne sitten pikakhvit tai rauhallinen iltapäivä, niin niistä saa ihan uskomattomasti voimaa!
  Tänään onnekseni kootaan meijän opiskelijamuija porukka ja juodaan halpaa viini ja syödään kakkua…ihanaa :)
  Ja voi kun hyvän näkösiä noi pinaattipannarit, menee testiin:)

  • nadjastrange says:

   Se ystäviltä saatu voima on ihanaa!! Mulla on kans monesti ollu silleen että on väsyttäny niin paljon että on tehny mieli perua näkeminen, mutta sitten kun näkee ystävää niin väsymys katoaa saman tien ja on vaan onnellinen siitä ettei perunu :D

   Ja oi että, teiän suunnitelmat kuulostaa täydellisiltä! Pitäkää hauskaa :)

Kommentoi

Nadjastrange