KETÄ HALUAISIT KEHUA?

Friday 24. March 2017 / by nadjastrange

Kukaan ei varmaan väitä vastaan jos totean ettei ole helppoa olla teini. Tiedän monen siellä ruudun toisella puolella kamppailleen samoista asioista kun minä; muotilehdissä oli vaan pitkiä ja laihoja malleja, joilla oli kaikilla täydellinen iho ja hiukset. Mulla tähän yhtälöön löytyi vielä yksi mahdottomuus lisää; ihonväri. Oli tosi vaikeaa elää ulkonäöstään epävarmana teininä, kun kaikki lukemasi lehdet näyttivät ainoastaan kuvia “täydellisistä” eli photoshopatuista ihmisistä eikä missään ollut kuvia sellasista “normaaleista” ihmisistä kun sinä olit.

Muistan kun jossain vaiheessa kuvioon astui Dove ja Real Beauty -filosofia jossa korostetaan erilaisuuden ihanuutta. Oli eri etnisyyksiä edustavia ja eri kokoisia malleja. Näinhän sen olis pitänyt alun perinkin olla! Me kaikki ollaan täydellisiä just tällasina kun ollaan, ja sitä Dovekin haluaa korostaa. Siksi Doven kanssa kaupalliseen yhteistyöhön lähteminen tuntu tosi hyvältä. Ja samalla pääsin testailemaan Doven pian lanseerattavaa uutta tuotesarjaa, mutta palataan siihen myöhemmin…

Monella oman kropan hyväksymisen kanssa kamppailu jatkuu vielä aikuisiälläkin, eikä varsinkaan blogimaailma pelasta tilannetta. Nykyään monen bloggaajan elämä on niin täydellisen kiiltokuvamaisesti siloteltua että lukijalle tulee väkisinkin nämä samat naistenlehtifiilikset kun sillon teininä. Pitää kuitenkin muistaa, että me ollaan kaikki erilaisia eikä itsensä vertaaminen muihin tuo mitään hyvää kenenkään elämään. Sen sijaan että miettii jatkuvasti sitä miten jollain toisella on täydellinen elämä, koti, vartalo, hiukset, tai ihan mikä vaan, voisi keskittyä miettimään sitä että me kaikki ollaan omalla tavallamme täydellisiä.

Bloggaajien joukkoon onneksi kuitenkin mahtuu myös niitä ihmisiä jotka eivät pelkää puhua asioista suoraan ja näyttää niitä huonompiakin hetkiä blogin/somen puolella. Yksi näistä ihmisistä on Mami GO GO -blogia kirjoittava Minttu. Tällä kahden lapsen sinkkuäidillä on ihailtava taito olla niin ihanan samaistuttavan aito, sekä käsittämättömän tyylikäs ja cool syödessään munkkia pieleen menneiden treffien jälkeen. Ja just tää on Mintussa ihanaa!

Minttu on muuten mun salainen tyyli-idoli. Me nähtiin viimeksi tiistaina erään blogitapahtuman tiimoilta ja musta tuntu että aina välillä tuijottelin Minttua salaa kun se vaan on niin ihana! Niin rento, aito ja kaunis ihminen. Olispa tässä maailmassa enemmän Mintunlaisia ihmisiä!

Toinen bloggaaja jota haluan kehua on Annika Ollila. Muistan ihan ensimmäisiä kertoja törmänneeni Annikan blogiin kun hän oli vielä teini-ikäinen. Nyt Annikasta on kasvanut kaunis ja empaattinen nainen. En muista millon ollaan törmätty oikeassa elämässä ensimmäistä kertaa, mutta sen tiedän ettei me olla koskaan vietetty aikaa blogitapahtumien ulkopuolella. Siitä huolimatta Annikasta huokuu lämpö ja positiivisuus, jotka tekevät Annikasta tosi helposti lähestyttävän tyypin. Annikasta löytyy myös sisäisen kauneuden lisäksi sitä ulkoistakin, eikä älykkyyttäkään puutu. Mä tiedän että tää nainen tulee pääsemään elämässään vielä pitkälle!

Milloin viimeksi oot kehunut jotain ihanaa ihmistä?
Mä ainakin itse tiedostan monesti ihailevani vaikka kassatädin kaunista hymyä, kadulla vastaan kävelevän tyypin asua tai jonkun bloggaajakollegan oivaltavaa blogipostausta. Harvoin sitä kuitenkaan tulee kehuttua ketään ääneen.

Mieti nyt milloin oot itse saanut viimeksi kehuja. Miltä se tuntui?
No varmasti ihan hiton hyvältä! Miksei pistettäisi sitä ihanaa fiilistä kiertämään ja kehuttaisi muitakin? Ketä sä haluaisit kehua? Jätä ihmeessä kommentti tähän postaukseen, ja muista kehua ihmisiä myös livenä jos siihen on mahdollisuus! ✌︎


6 Responses to “KETÄ HALUAISIT KEHUA?”

 1. Maria says:

  Mä lähetin mun vanhemmille vuoden alussa kiitos-kortin, jossa kiitin ja kehuin. Mieheni kehuu paristi viikossa ja se piristää mieltä myös :) itse pyrin kehumaan, jos aihetta löytyy.

  • nadjastrange says:

   Oi että vanhemmat on varmaan ollu otettuja tosta kortista! Ja mieheltä tulevat kehut on kyllä ihania. Hyvä että siellä kehutaan muita ja otetaan myös itse kehuja vastaan :)

 2. Minttu-Maaria says:

  Itse olen viimeksi kehunut siskoni kampausta. Hän on viime aikoina harjoitellut erilaisia lettejä, ja lopputulokset on ollu tosi upeita :) Mua kehui viimeksi eksä, sanoi mun silmiä niin kauniiksi ja kyllähän sinä nousi puna poskille :D. Haluisin kehua tai haluisin uskaltaa kehua enemmeän myös niitä tuntemattomempia kavereita ja kanssa ihmisiä, mutta siihen tuntuu olevan jonkinlainen kynnys :D

  • nadjastrange says:

   Joo, mäkin oon huomannu että siihen on kynnys :D Jotenkin tuntuu että ihmiset saattaa ihmetellä jos tuntematon yhtäkkiä kehuu :D Mutta ainakin omalla kohdallani oon huomannu sen että kehuista jää aina hyvä mieli. Eli uskalla vaan rohkeasti kehua :)

 3. Mia says:

  Moi :)

  No, tapasin sut, ja nuo muut blogikolleegasi siellä espoossa, ja myönnän, että mä ihailin siellä teitä kaikkia kolmea!! Ootte niin freesejä ja ihanan omistautuneita, ja maanläheisiä tyyppejä, ettekä ollenkaan sellaisia ns “ollaksenne”! :)) Jotkut bloggaajat osaavat olla liian korkealla, ja en osaa samaistua heihin yhtään! Joten, kiitos tästä ihanasta tekstistä! ♡

  Kuullaan! T. Mia K.

Kommentoi

Nadjastrange