KEKSI MULLE ROLLER DERBY -NIMI!

Wednesday 22. March 2017 / by nadjastrangeMulla on menny roller derbyn alkeiskurssilla yllättävän hyvin. Rankkaa ja vaikeeta on kyllä ollu, mutta näyttäis siltä että kurssista selvittiin kunnialla. Enää on tää viikko jäljellä, ja ens viikolla alotan jo joukkueessa! OMG! Kirjottelen myöhemmin tästä mun uudesta harrastuksestani pidemmin, koska nyt on avunpyynnön aika! Sain jo oman pelaajanumeronikin, mutta pelaajanimi puuttuu. Nyt oon täyttäny jo kaksi lomaketta joista oon jättäny nimikohdan tyhjäksi, joten nimeä todellakin kaivataan!

Roller derbyssä väkivaltaa ja vastustajan totaalista murskaamista viestivät nimet on se juttu, vaikka nykyään moni pelaakin omalla nimellään. Postasin jo Instagramin puolelle siitä että nyt olis nimi hakusessa. Sain siellä muutaman ehdotuksen, joista tähän asti tulleita on: Sneaky destroyer, NadJammer, NadHammer, Nadja Strangler, Nadjapunch, Strange Kills, Nadja the Bloody, Bonnie Braker. Tähänastisista ehdotuksista paras kuitenkin tuli (yllätys yllätys) Aleksilta: Kiitävä mokkapala! :D :D Mun ite keksimä vaihtoehto on Strangerous eli strangen ja dangerousin risteytys. Ääää miten voi olla näin vaikeeta! Keksittekö te jonkun hyvän?


16 Responses to “KEKSI MULLE ROLLER DERBY -NIMI!”

 1. Mie says:

  Nadja the Nasty tai Nasty Nadja!

 2. anna says:

  oooh kannatan nasty nadjaa. strangerous on kiva mut ehkä vähän liian monimutkainen/vaikea. hahahah toi aleksin ehdotus

 3. Saara says:

  CatGuts!

 4. Mordred says:

  Joku kissoihin liittyvä selkeesti!

 5. Katti says:

  Vähän riippuu siitä haluutko että sulla on vaan siistin kuuloinen nimi vai onko tarkoitus että siitä tulee myös kutsumanimi derbypiireissä. Tykkään tosta sun omasta Strangerous-ehdotuksesta mutta siitä voi olla vaikea vääntää lempinimeä :)

 6. Alina says:

  Nadja strangler!!

 7. Iina says:

  Nadja Hammurabi/N. Hammurabi (Hammurabin laki eli silmä silmästä), Michelle O’Bam Ah (Obama), Carrie Bonesaw (Bradshaw), Monica Killer (Monica Geller), Mad Donna (Madonna)

 8. Anonymous says:

  Fat Bastard

Kommentoi

Nadjastrange