KALLIOHIPSTERIN UNIVORMU

Sunday 19. March 2017 / by nadjastrange

Välillä ihan naurattaa, kun meiän lähistöllä liikkuvilla parikymppisillä on niin samanlainen tyyli. Tietenkään kaikkia ihmisiä ei voi pistää yhteen muottiin, mutta aikamoisia yhtäläisyyksiä löytyy:

1. Marimekon logokangaskassi. Tää on kaikilla! Kassia on olemassa ainakin mustalla, violetilla, sinisellä, vihreällä ja punaisella tekstillä. Siis tuntuu oikeesti että k a i k i l l a on tää kassi! Toisaalta ymmärtäähän sen, sillä tää Marimekon kangaskassi on normaalia hieman suurempi, ja sinne siis mahtuu normaalia enemmän kirppislöytöjä, vegaanista luomuruokaa ja pienpanimoiden oluita.

2. Dr. Martensin maiharit. Kaikista siisteimmät on tietenkin Englannissa tehdyt 90-luvun grungemeiningeistä säilyneet yksilöt, mutta kyllä Aasiassa valmistetutkin käy – siis kunhan ne löytyy Kallio Kierrättää -nimisestä Facebook-ryhmästä muutamalla kympillä.

3. Bombertakit. Näitäkin ostellaan FB-kirppareilta ihan hulluna. Ja vaikka olis kuinka kylmä, niin aina joku kulkee ohut bombertakki auki. Yleensä ne takit on kuitenkin lyhyitä, mun takki on tollanen jättiversio.

4. Hattu on tietenkin pakollinen asuste, oli se sitten kipparilakki, Samujin pipo, five panel -lippis tai lierihattu.

Kipparilakki poikaystävältä
Kangaskassi Marimekko (2nd hand)
Laukku Filippa K (2nd hand)
Mekko ja bombertakki Monki
Maiharit Dr. Martens


10 Responses to “KALLIOHIPSTERIN UNIVORMU”

 1. Maria says:

  Mä itse olen todella muuntautuvainen tyylini suhteen. Joskus liikun oikein naisellisena mekko päällä, villakangastakissa ja pikkulaukku olalla nilkkureissa.
  Välillä taas tiukoissa farkuissa ja rennossa tuulitakissa/tms ja lenkkareissa/tennareissa. Ja sitten on niitä päiviä kun haluaa hippeytyä, ja iskee jonkun peppi pitkätossu-tyylisen mekon päälle ja pitkävartiset nilkkurit ja kangaskassin olalle.

  Mutta toisaalta, ei tule tylsää päivää tällä tyylillä :-D Voi kesä kuinka odotankaan sinua!! Kaipaan vaatekaappiini jotain rentoa pitkähihasta mekkoa ja pitkää villakangastakkia.

 2. Roosa says:

  Tää oli hauska! Tämmösiä postauksia lukisin mielelläni lisää aika ajoin :D

 3. Janna says:

  Heheheh, toi on kyllä totta! :D Mutta mikäs siinä, kun kerran on tyylikästä.
  En pahemmin kommentoi sun blogissa, mutta nyt on pakko kommentoida ja kiittää sua, että jaksat edelleen tehdä tätä. Oot vaan niin hurmaava tyyppi! :)

  • nadjastrange says:

   Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 On tää bloggaaminen kyllä ihan superia touhua, varsinkin teiän lukijoiden ansiosta! Silti on ihan käsittämätöntä että mun blogi on ollu kohta pystyssä jo 9 vuotta :D

 4. Minea says:

  Tunnistan ton lookin täältä Kallion huudeilta! Kämppiksellä on just toi sama bombertakki kuin sulla ja multa löytyy samantyylinen hattu Brixtonilta :D mut hei, just parhaat vaikkakin vähä kliseistä hipsterimeininkiä!

Kommentoi

Nadjastrange