6 HUONOA TAPAANI

Tuesday 14. March 2017 / by nadjastrange

 • Rakastan mustapäiden puristelua!

Mulla on yleisesti ottaen aika hyvä iho ja yritän olla räpläämättä naamaani. Mutta jos löydän yhdenkin mustapään, niin saatan puristella sitä (vaikkei se tuliskaan ulos) niin kauan että naamaan jää arpi, ja sitten siitä arvesta kärsitään monta viikkoa :D Ja jos omasta naamasta ei löydy tarpeeksi meheviä mustapäitä, niin yritän väkisin puristella Aleksin naamaa. Jännä juttu kun se ei oo asiasta kovin innoissaan… Mulla on kuitenkin tarkat puristelukriteerit ja finneistä en tykkää. Dr. Pimple Popperin Youtube-tilin olemassaolo kertoo sen, että en oo yksin mun puristeluhimojeni kanssa, tosin noi videot on jo ihan liian rajuja mun makuun.

 • Opettelen vieläkin syömään aamupalaa.

Mun ei vaan aamulla tee mieli syödä mitään, ja yleensä alotankin aamuni vaan muutamalla vesilasilillsella. Nyt oon kuitenkin viimesimmän vuoden aikana opetellu ottamaan töihin evääksi puuroa/smoothien/jogurtin/banaanin tms, vaikka eihän pelkästään yksi hedelmä riitäkään aamupalaksi. Pikkuhiljaa tässä opetellaan.

 • Oon perfektionisti.

Vaadin itseltäni täydellisyyttä tietyissä asioissa, mutta välillä mulla taas on hällä väliä -asenne. Mua ei esim haittaa jos vaatteissa on kissankarvoja tai tukka on huonosti, mutta auta armias jos sanon/teen jotain tyhmää tai suoriudun jostain asiasta huonosti, niin sitä puidaan pään sisällä yötä myöten, ja itteä piiskataan niin kauan kunnes eteen tulee uusi asia jonka oon tehny omasta mielestäni väärin. Mun pitäis opetella olemaan itselleni yhtä armollinen kun oon muille.

 • En osaa mennä ajoissa nukkumaan.

Aleksin pitää oikeesti suostutella ja houkutella mua että suostun nukahtamaan ennen kahtatoista. En ymmärrä miksi! Nukkuminen on kuitenkin kivaa, eikä oikeesti mitään hyödyllistä saa kuitenkaan tehtyä enää yömyöhään :D Onneks mulla on nykyään työ jossa menen töihin kymmeneen joten saan nukkua pitkään. Aiemmassa työssäni aamuvuoro alkoi 7.30 ja menin sinne monesti neljän tunnin yöunilla kun en vaan osannut mennä ajoissa nukkumaan. Nyt viimeisimmän parin viikon aikana mulle on tullu tähän yhtälöön mukaan vielä uniongelmat. Vaikka kuinka väsyttäis, niin ajatukset vaan hyrrää päässä ja tuntuu että parhaat ideat esim blogipostauksiin, häihin tai töihin liittyen saan just sillon kun pitäis saada unta.

 • Moni asia ällötää mua.

Siis oikeesti MONI. Ja vuosien varrella ällöttävien asioiden määrä vaan kasvaa ja kasvaa. Ruuissa maku, koostumus, liha (ja varsinkin sianliha), merenelävät, kypsentämätön kala, kananmunat yms yms yms ällöttää. Myös varpaat on mun mielestä tosi ällöttäviä. Eniten kuitenkin ällöttää jos joku koskee mun kyynärtaipeeseen :D Verikokeet on siis ihan hirveitä! Mulla on myös oikean käden kyynärtaive tatuoitu, ja tatskaaja joutu sillon pitkään manaamaan ja suostuttelemaan mua siihen. Vasemmassa kädessä taas tatuoinnit on sommiteltu niin että just siinä mun ällötyskohdassa on tyhjää :D

 • Jätän kotiin tullessani kaikki tavarat eteiseen.

Välillä tuntuu että pitää ihan raivata ittensä laukkuvuorten ja kenkäkasojen läpi päästäkseen eteisestä sisään :D Tästä kyllä syytän meiän pientä kämppää ja sen olematonta säilytystilaa! Vika saattaa vähän olla myös meikäläisessä, mutta ei kerrota sitä Aleksille ;)


4 Responses to “6 HUONOA TAPAANI”

 1. Anonymous says:

  Sianliha on just hyvää ja k-munat.

 2. Jemina says:

  Oi miten kiva postaus <3 !

  mun blogissa resepti vegaanisiin pannareihin! :)

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/lauantain-vegaaniset-pannarit.html

 3. Henni says:

  Mistä toi ihana kukallinen bomber on ostettu? :)

Kommentoi

Nadjastrange