MARIMEKKOA KIRPPIKSELTÄ

Saturday 11. March 2017 / by nadjastrange
Tää kirppishaukka on taas tehny sellasia löytöjä ettei mitään rajaa! Kaikki nämä kolme oon löytäny paljon hehkuttamiltani Facebook-kirppareilta. Koska kaikki ostokset ovat Marimekon, niin ihan puoli-ilmaiseksi näitä ei saanut vaikka kirppistelystä onkin kyse. Siltikin hinta oli varsinkin mustassa Pasi-laukussa ihan naurettavan alhainen (20€!!) ja olisin voinut maksaa tosta enemmänkin.

Meillä on muutaman mun ystävän kanssa tapana jonotella/varailla samoja tuotteita näillä kirppareilla, ja ton laukun sain itelleni niin että eräs hyvin samanlaisen vaatemaun omaava kaveri varasi laukun mulle. Ilman häntä laukku olis menny jollekin toiselle ostajalle, sillä pian varauksen perään kehkeytyi oikein kunnon jono. Siitä jos jostain muuten saa ylimääräisiä sydämentykytyksiä kun nettikirppareilla tuotteen ostaminen voi olla ihan sekunneista kiinni :D

Mä siis oon nyt Marimekon hipster-kangaskassin, Pasi-laukun sekä Pisaroi-tunikan iloinen omistaja. Mun sisäinen Marimekko-mummeli oikein hykertelee onnesta. Ja oonhan mä muuten aiemminkin löytänyt Marimekkoa kirppikseltä kun oon pariin otteeseen ostanut Siirtolapuutarha-sarjan astioita.
Kierrätys ja kirppistely on kyllä niin parasta!


11 Responses to “MARIMEKKOA KIRPPIKSELTÄ”

 1. Sanni says:

  Hei! Huomasin vanhasta postauksesta että etitte häävideokuvaajaa! Jos on vielä hakusessa niin mulla ois iso suositus yhelle frendille, joka on kuvannut mm. tämmösen:

  https://www.youtube.com/watch?v=b9udWHrqXkA

  Tässä hänen Linkedin:
  https://fi.linkedin.com/in/msoukkala

  Hyviä viikonloppuja sinne ! xx

 2. Lily says:

  Oispa ihanaa saads vinkkejä hyvistä fb-kirppareista ja miksei myös sun lempikirpuista helsingissä. Oon ite nimittäin ihan noviisi mitä kirppistelyyn tulee.

 3. Anonymous says:

  Voi vitsi tuo pisaroi-tunika näyttää hyvälle! Mulla on sukkahousut tuota samaa sarjaa ja jostain kumman syystä en osaa pukea niitä ollenkaan! En siis keksi yhtään mihin ne yhdistäisin, kun heti näytän Täti Moonikalle. En sitten tiedä onko se ollenkaan huono juttu :D

  • nadjastrange says:

   Hahah voi ei! :D Ootko kokeillu yhdistää ne ihan kokomustaan? Ite kokeilisin niin. Mutta kuviolliset sukkahousut on kyllä haastavat!
   Toi kuosi on kuitenkin niin ihana että suosittelen vaan nauttimaan Täti Moonika -viboista :D

 4. Pilvi says:

  Hienoja löytöjä! Tuo Pisaroi on kyllä upea. Hauska sattuma, että juuri itsekin tein tänään Marimekko-löydön Kampin kirppikseltä ja kirjoittelin siitä ja muista huppulöydöistä :) Toinen kirppishaukka täällläkin!

 5. Toi Pisaroi on tosi ihana! ♡

 6. Mantu says:

  GHAAAA toi laukku! Ite oon kans oman asuinalueen kierrätysryhmässä, mutta en ikinä ehdi saada sieltä mitään varatuksi, kun ei riitä kärsivällisyys hengailla siellä odottamassa huippulöytöjen ilmestymistä ruudulle. Tosin yksi poikkeus: syksyllä metsästin rumaa kaljalogo-lippistä naamiaisasuun ja pistin ilmoituksen sinne ryhmään. Sitten kun päivitin sivun siihen latautui ilmoitus superlämpimästä talvitakista jonka kerrankin ehdin varata itselleni! :-D olin onnellinen.

Kommentoi

Nadjastrange