mekko jota en uskaltanut sovittaa

Tuesday 07. March 2017 / by nadjastrange

Hattu poikaystävältä
Kaulakoru eBay
T-paita ja mekko Monki
Kengät Vans

Käykö teille koskaan niin, että ennakkoluulot voittaa ja alatte nössöilemään? Mulle kävi näin tämän mekon kanssa. Nyt jo jonkun aikaa on näkyny kaupoissa toinen toistaan söpömpiä haalarimekkoja joita oon ihaillu muiden (kuten esimerkiksi Juulian) päällä mutta oon eläny siinä käsityksessä että mun ghettobooty ei vaan mahdu/näytä hyvältä kyseisessä vaatteessa. No mun olis pitäny uskaltaa rohkeasti testata, sillä nyt kun vihdoin sen uskalsin tehdä, niin toihan on tosi kiva! Vielä ehkä vähän epäilyttää että onko toi liian “söpö” mulle, mutta kyllähän toi ihan kivasti mun tyyliin istuu. Vai mitä ootte mieltä?

Ps. Sorit kököstä kuvasta, napattiin tää nopeesti viime lauantaina Vansin pippaloissa. Forumin kauppakeskuksen Vansin myymälä muutti Ponkesin viereen ja mä näköjään keskityin juhlimiseen enemmän kun asukuvaukseen… :D


8 Responses to “mekko jota en uskaltanut sovittaa”

 1. Soina says:

  Toi on paras mekko ikinä! Niin monikäyttönen, kun alle saa melkeen paidan ku paidan :-)

 2. Roosa says:

  Tosi hyvältä näyttää! Mäkin oon katellu noita haalarimekkoja jo pitkään mut pelkään et näytän viisvuotiaalta tommonen päällä :D Mut ehkä nyt rohkaistun kokeilemaan!

 3. ia says:

  Eikää, vähänkö näyttää söpöltä! Ollaan paras haalarimekkotiimi ^_^

 4. Aino says:

  Ihanalta näyttää toi mekko sun päällä! Raitapaidan kanssa oikein keväisen raikas. Mulla on toi sama ja en tiedä mistä johtuu mut mulla mekko tuntuu keräävän kaiken karvan ja muut roskat itseensä. Ootko huomannu samaa ongelmaa? :-/

  • nadjastrange says:

   Joo, mekon materiaali on eläintenomistajan pahin painajainen :D Siis siihen tarttuu oikeesti kaikki, ja ihan sama paljon yrittää tarrarullalla saada karvoja pois, niin kohta niitä on taas lisää :D Mä luovutan!

Kommentoi

Nadjastrange