vekkiä pöksyissä ja röyhelöä rotsissa – nää on pakko saada tänä keväänä!

Friday 03. March 2017 / by nadjastrange

Mulle on iskeny ihan hullu kevät- ja pukeutumisinspiraatio! Kuljettuani koko talven mustissa kaavuissa kaipaan nyt päälleni jotain freshimpää. En kuitenkaan lähde ihan hirveän kauas mukavuusalueeltani, sillä musta pysyy pukeutumisessa mukana mutta joukkoon sekoitan valkoista, keltaista, kirkkaanpunaista ja vaaleanpunaista. Uskokaa tai älkää, mutta nää asiat inspiroi mua just nyt:


Kuvat: Monki, R/H, Marimekko, RayBan

💚 Marimekon raitapaita. Oon rakastunut mustavalkoraitaan uudestaan. Tosin nykyään yhdistäisin raitapaidan graafiseen mustavalkoiseen tyyliin, kun ennen taas olisin vetänyt koko asun seiloriksi. Tää Marimekon raitapaita vetoaa kaikessa yksinkertaisuudessaan muhun. Ja vaikka mulla onkin ollut jo pitkään tavoitteena suosia laatua ja kestäviä materiaaleja, niin mä menin eilen jossain mielenhäiriössä ostamaan Monkista saman tyylisen tekokuituisen t-paidan. Pihiyskohtaus iski, mutta päädyin siis siihen että jos mulla tulee tätä mustavalkoista halpispaitaa käytettyä tarpeeksi, niin sitten “ansaitsen” sen Marimekon version. Mä kun yleensä käytän mekkoja, niin mulla ei oiken ole fiksuja alaosia johon paidan yhdistäisin :D

💚 R/H:n Mickey Square Dress. Oon jo vuosia haaveillu R/H:n Mickey-malliston tuotteista, mutta nyt vihdoin löyty vaate joka kolahti ihan täysillä ja tää mun on pakko saada! Vielä en oo uskaltanu lähteä sovittelemaan, sillä pelottaa että rakastun mekkoon palavasti ja käytän lähemmäs parisataa tähän mekkoon. Edelleenkin on epätoivoinen hääsäästäminen käynnissä joten tää ihanuus ei vaan sovi tän hetkiseen budjettiin vaikka kuinka sitä toivoisin.

💚 Culottes-housut. Näitä onkin näkyny jo aiempinakin vuosina ihmisillä, mutta mä oon ollu ihan varma siitä etteivät kyseiset pöksyt mulle sovi. Oon vaan pitäytyny tässä luulossa sovittamatta kyseisiä housuja, mutta nyt oon päätyny siihen että aion heittää ennakkoluuloni ja epävarmuuteni romukoppaan ja astua pukeutumisessa epämukavuusalueelleni. Blogista varmasti huomaa etten oo mikään housuihminen, mutta nyt mä aion harjotella sitä. Tosin löysät culottes-housuthan ovat melkein kun midihame :D Eli pieni askel kerrallaan housuja kohti!

💚 Pyöreät Ray-Banit. Merkkiaurinkolaseissa on se puoli, että kun kerran pääset niitä käyttämään, niin ketjuliikkeiden halpislasit eivät enää vakuuta. Mä ostin muutama vuosi sitten Ray-Banin Clubmasterit, joita oonkin käyttäny erittäin ahkerasti. Nyt on kuitenkin pientä kyllästymistä havaittavissa ja mä kaipailisin uusia Ray-Baneita. Nää pyöreät olis niiiiiiin kivat!

💚 Farkkua. Vaikka vielä en oo valmis pukemaan farkkuja jalkaani, niin muuten haluan sitä päälleni. Esimerkiksi farkkutakit ja -mekot ovat ihania! Niitä onkin näkyny kaupoissa, ja varsinkin toi Monkin röyhelötakki vei mun sydämen. Mulla kuitenkin on viime vuonna kirppikseltä löydetty täydellinen vintagefarkkutakki jota rakastan niin paljon että tuskin ostan sen rinnalle toista takkia.

💚 Vekit, röyhelöt ja muut söpöt tyttömäisyydet. Näitä voi olla missä vaan vaatekappaleissa tai asusteissa. Näissäkin kuvissa on vekkiä pöksyissä ja röyhelöä rotsissa. Vekkihameita multa onneksi löytyykin, mutta en omista (vielä) mitään röyhelöistä. Saa nähdä jäävätkö röyhelöt pelkän ihailun kohteeksi vai löydänkö mä jotain tyttömäistä röyhelöä vielä omaan vaatekaappiini.

💚 Pastellivärit. Varsinkin vaaleanpunainen väri houkuttelee! Sitä onkin näkyny farkkukankaiden ohella vaatekaupoissa ja varsinkin farkun ja pastellin yhdistelmä on ihanan raikas. Mä en kuitenkaan oo kokonaan luopumassa goottiudestani, vaan yhdistäisin kyllä vaaleanpunaisen ja/tai farkun mustaan. Silti esimerkiksi vaaleanpunainen huppari tai collegemekko tms. oli ihana!

Täytyy vielä tähän loppuun todeta että aina saa haaveilla :D Tällä hetkellä tuntuu siltä ettei mun kevätpukeutumisesta tuu yhtään mitään ilman näitä tän kollaasin asioita, mutta samalla tiedostan että opiskelija-Aleksi ei pysty häihin säästämään, joten mun on pakko ottaa loppukiri hääbudjetin kanssa ja jättää vaateostokset vähemmälle. Siis ellei sitten kirpparilta löydy kierrätettynä edullisempia versioita näistä. Lupaan palata asiaan jos teen löytöjä!

Mitkä asiat inspiroi sua tänä keväänä?


4 Responses to “vekkiä pöksyissä ja röyhelöä rotsissa – nää on pakko saada tänä keväänä!”

  1. minna says:

    itekkin oon katellut tota mickey-mekkoa, mutta mun kaaliin ei vaan mene että miten sen hinta voi olla 180€ :’D college-kangasta oleva mekko o_o …. haastaskohan R/H mut oikeuteen jos tekisin itte samanlaisen :D maksas varmaan 10€ :D

Kommentoi

Nadjastrange