RUSETIN PALUU

Friday 17. February 2017 / by nadjastrange

Moni mun blogia pidempään lukenut varmasti muistaa mun rusettikauden. Kaikkialla piti siis olla rusetteja, ja niitä löytyi vaatteista, koruista ja asusteista. Kaiken kukkuraksi päässä tietenkin killui rusettipanta. Niitä oli miljoonassa eri värissä ja valitsin rusettipannan asun värien mukaan :D

Oh my god.

Ei oo kyllä ihme, että jossain vaiheessa mulle tuli ruseteista yliannostus enkä voinut sietää niitä itselläni. Muiden päällä ne näyttivät ihanilta, mutta mä en vaan ite halunnu koskeakaan rusetteihin. #firstworldproblems

Nyt näyttäis rusettiöverit olevan takana päin, sillä katsokaas mikä mun turbaanista löytyy! Kyllä, rusetti! Eihän ne oo enää “muodissa”, mutta enhän mä oo ennenkään sellasista välittäny, enkä aio välittää nytkään.

Toi rusettiturbaani on mun mielestä ihan super söpö, ja sainkin tosi monelta kehuja kun mulla oli toi päässä. Eli ehkä mä nyt uskallan ottaa edes tän yhden rusetin osaksi mun asustekokoelmaa, mutta mitään totaalista ruseteista sekoamista ei oo näkyvissä. Siis toivottavasti ainakaan :D


5 Responses to “RUSETIN PALUU”

  1. Jasmin Elisabeth Hokkanen says:

    Uuuuu ku hieno!!mistä toi on??;)

  2. Se on ihan supersöpö! :3

  3. Sina says:

    Waau, tosi suloinen turbaani. Sopii sulle ihan sika hyvin! :)

Kommentoi

Nadjastrange