tällä viikolla olen…

Sunday 12. February 2017 / by nadjastrange

… herännyt kerrankin kirppistelemään! Kattilahallin kirppis järjestettiin toista kertaa tänä vuonna, ja mä pääsin kirppistelemään ihan livenä FB-kirppisten sijaan ekaa kertaa kuukausiin. Tein supereita löytöjä jotka näkyvätkin tossa ylläolevassa kuvassa. Ja kuten aina; sain Aleksilta palautetta ostoksistani. Löysä poolokauluksinen musta neule näytti kuulemma parturikaavulta, ja erikoisesta kankaasta valmistettu hame sadeviitalta. Eli joo, hyviä ostoksia tuli tehtyä :D

… vihdoin katsonut niin paljon hehkutettua Skamia! Ja kuten arvata saattaa, mä jäin siihen koukkuun ja oon tän viikon aikana onnistunu kattomaan jo 2 tuotantokautta! Kolmatta tuottaria säästelen, sillä Skaminjälkeinen elämä pelottaa. Vielä ekaa jaksoa katsoessani mietin että onkohan tää sarja vaan ihan ylihypetetty, mutta nyt en muuta mietikään kun 17-vuotiaiden teinien elämää :D Juttelin ystäväni kanssa sarjasta, ja hänelle tulee Skamia katsoessa ikävä omia teiniaikoja. Mulle taas tuli just päinvastanen fiilis ja mietin sitä kuinka paljon draamavapaampaa elämä aikuisena on. Mikä fiilis teillä on sarjasta?

… syönyt Snickersin joka oli VIRHE. Oon onnistunu vähentämään herkkuja tosi paljon, mutta keskiviikkona ostin työpaikan kahvilasta välipalaleivän lisäksi Snickersin. Sen jälkeen tuli sellanen fiilis että haluan kaikki maailman karkit, suklaat ja sokerit suuhuni nyt heti! Eli joo, virhe :D

… tehnyt urheiluvaateinventaarion. Kaikki urheiluliivit on jotenkin mystisesti kutistuneet kaapissa ja pitäis ostaa parit uudet. Mutta mistä isompirintaiset niitä ostaa?? Oon lihomisen myötä löytänyt uuden ongelman elämässäni kun boobsit eivät vaan mahdu edes XL-kokoisiin urheiluliiveihin tai ketjuliikkeiden rintsikoihin. Apuva!

… käynyt kolmansissa ja neljänsissä roller derby -treeneissä. Mä oon innostunu lajista ihan tosissani, ja odotan aina seuraavaa kertaa innolla! Tää on niin outoa koska en oo koskaan ollu liikunnasta näin fiiliksissä :D Huomenna maanantaina on taas seuraavat treenit ja jännittää että mitä kaikkea kivaa (ja vaikeeta) me huomenna opetellaan. Siis miettikää, että ennen mun arkiliikunta oli lähinnä hyötyliikuntaa jos sitäkään, ja nyt mä urheilen 4 tuntia viikossa. WTF!

… juhlinut Joannan synttäreitä. Käytiin perjantaina syömässä ja kun muut jatkoivat Looseen, mä tulin kotiin valmistautumaan lauantaiaamun treeneihin. Edelleenkin: WTF! Teki kyllä tosi paljon mieli juoda viiniä ja käydä tanssimassa, mutta sitäkin enemmän teki mieli olla virkeänä seuraavana aamuna.

… vältellyt vanhojen kynsilakkojen poistamista ja uusien lisäämistä. Kynsien fiksaaminen on seuraavana vuorossa, joten nyt siirryn siihen. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!


23 Responses to “tällä viikolla olen…”

 1. Amanda K says:

  Olipa tosi kiva postaus :) kiva kuulla tämmöstä ihan arkista höpinää! Lisää näitä ehdottomasti

 2. Chatte says:

  Voin kyllä kertoa, että Skamin jälkeinen elämä on karmeeta… Tekis niin mieli kattoo ne uudestaan, vaikka vasta pari viikkoa sitten sain kaikki katottua. :'(

 3. zan says:

  Lumingerie.fi. Isorintaisen pelastus. :D Varsinkin, jos kaipaa jotain vähän pienemmällä ympäryksellä, peruskauppojen valikoimat vaan itkettää.

 4. annie says:

  Mulla alko Skamin jälkeen ihan kauhee masis, en tiedä enää mitä mun pitäis kattoo.. Kannattaa siis säästellä sitä kolmostuottaria (joka oli sitäpaitsi ainakin mun lemppari)! Mulla tuli kieltämättä vähän ikävä omia teiniaikoja ja lukioa, mut toisaalta oon ihan onnellinen et mun elämä ei oo enää niin dramaattista :DD

 5. Myrtti says:

  Täältäkin ääni Shock Absorbereille!

 6. Linda says:

  Chance liikkeestä kantsii käydä ostamassa liivit sekä urheiluliivit :) hyvä palvelu ja kokoja löytyy hyvin

  • nadjastrange says:

   Kiitti vinkistä, pitääkin käydä. Kiva kun voi kokeilla ihan paikan päällä kun ei oo mitään hajua siitä mikä vois olla sopiva koko :)

  • Veera says:

   Change Kampissa, Forumissa tai Itiksessä. Aivan järjettömän hyvät urheiluliivit ja tietävät myyjät. En käytä enää muita. Ja niillä on tosi usein mega-aleja!

 7. v says:

  ite katoin skamin 1&2 syksyllä ja samoin 3 tuottarin “reaaliajassa” eli lokakuusta lähtien kun niitä tuli norjassa ekaa kertaa ulos ja nyt about 2 kuukautta sitten loppu viimesin tuottari ja vieläkin tosi tyhjä olo… varsinkin kun se kolmas kausi oli munki ultimate lemppari! mutta kohta se neljäski kausi tulee tässä keväällä! ja jos ei yleareenaan ni ainaki sitte luotan vaan muiden nopeisiin englannin kielisiin tekstityksiin tumblrissa sitä mukaa kun uusia klippejä tulee :D ei sentää norja vielä suju!

 8. Voi kettu kun olen läski says:

  Arvaa kuinka monta kiloa lihoin perjantaista maanantaihin välillä kun lipsuin ja vedin kännit perjantaina, söin geishalevyn ja mr. paniinin lauantaina? No 2 kiloa.

 9. Roosa says:

  Ja mä kun kuvittelin, että Skamin hehkutus on ollut sarkasmia. En pystynyt itse kattomaan toista kautta loppuun, kun se oli vain niin teini :D ehkä mulla on vielä näin parikymppisenä ne omat lukioaikaiset sekoilut liian tuoreessa muistissa… haha

  Nyt mun mielenkiinto tosin heräsi uudestaan :D

  • nadjastrange says:

   Haha joo onhan se tosi teini, mut silleen ihanasti :D Voihan toki olla kyseessä se, että sulla ei näistä ajoista oo vielä niin pitkä aika että aika olis kullannu muistot tai jotain :D

 10. herttaxx says:

  Hei kaikille isompirintaisille tiedoksi: Sokkarin Marks and Spencer -liikeestää saa sikahyviä high impact -urheiluliivejä, hintaa on noin 35 € eli noin puolet Shock Absorbereiden hinnasta. Itellä on 80I-kokoiset rinnat ja hyvin toimivat! Tukevat alta, tarpeeks isot kupit ja yleensä edessä vetskari, eli myös helppo pukea.

Kommentoi

Nadjastrange