#muumimörkö

Wednesday 08. February 2017 / by nadjastrange

Oon kulkenu koko talven kaavuissa. Eli juurikin kuvanmukaisissa teltoissa joissa ei makkaroita tai mitään muitakaan muotoja näy. Kiireisinä aamuina on ollu niin helppo vetää päälle joku pitkä ja löysä vaate, sekä sen pariksi sukkikset tai leggingsit. Siis voiko helpompaa ja mukavampaa olla?!

Tiedostan toki, että monesti just tällaset teltat saavat ihmisen näyttämään entistä isommalta mutta en vaan jaksa välittää. Mun vaatekaapista löytyykin kaapuja ja telttoja joka lähtöön. Näistä uusimpana tulokkaana on juurikin tää kuvissa näkyvä Monkin collegemekko. Noita myytiin ainoastaan nettikaupassa, ja oon niin tyytyväinen siihen että uskalsin sen tilata. Nimesin tän jättimekon Muumimörön kaavuksi, sillä toi yhdistettynä kirppikseltä löytyneisiin liiloihin maihareihin on varmaankin just ne vaatteet joita Muumien Mörkö käyttäisi jos olisi ihminen :D

Ulkona vallitseva pakkassääkin oli oikein sopiva tähän Mörköilyyn. Mä vaan rakastan sitä että talvella on pakkasta ja lunta koska ulkona on heti niin paljon valosampaa. Tällasen kirpsakan pakkassään jälkeen vois tulla suoraan ihana ja valoisa kevät.


Pipo Acne
Mekko Monki
Sukkahousut H&M
Reppu Vagabond*
Maiharit Dr.Martens (2nd hand)

*Saatu blogin kautta.


5 Responses to “#muumimörkö”

 1. Tintsh says:

  Tämä on ollut “telttojen” talvi myös minulla. Tuo sinun teltta on ihana. Monki taitaa tämän tyyppiset vaatteet. :)

 2. lintu says:

  Onpa comfyn näköinen tuo teltta-asia :) Itse kuljen myös usein vähän isommissa paidoissa ja en jaksa välittää muiden mielipiteistä kuinka isolta ne saa näyttämään. Inhoan semmosia tiukkoja napapaitoja, jotka ei peitä takapuolta :D

  Minulla oli myös talvitakkikriisi tänä talvena.. unelmien lämpötakki oli 1-2 kokoa liian iso niin ostinpa sen silti, koska en jaksanut ravata kaupoissa etsimässä omaa kokoa :) Kaupungille en lähtisi se päällä, mutta koiran kanssa ulkoillessa ulkonäöllä ei ole juuri väliä ja ihanaa, kun saa käpertyä kunnon toppatakkiin :)

  • nadjastrange says:

   Jep, löysissä ja pitkissä vaatteissa voi olla melkeen missä asennossa tahansa ilman että vilauttelee. Mä käytin ennen aika lyhyitä mekkoja eikä niiden kanssa voinut kunnolla kumartua ilman pelkoa vilauttelusta :D

   Hyvä että se unelmien takki löytyi ja on ollu kovassa käytössä! Koiran kanssa tulee kuitenkin ulkoiltua niin paljon, että pitäähän sillonkin olla lämpimät ja mukavat vaatteet :)

 3. Agness says:

  Mä olen kans kaapuihminen, vaikka oon kaappipakastinkokoluokkaa noin muuten. Mutta sit kun kaupoilla on vaan se tilanne että vaate on joko kaapu tai sitten napapaita – kummankohan siinä mieluummin valitsee? Toisaalta, miksi nää kaikki oversize-vaatteet olisi vaan pienten ihmisten etuoikeus jos niitä kuitenkin valmistetaan sopivassa koossa? Ja silleen jos filosofia on se että pitää pukeutua siihen mikä tuntuu hyvältä, niin c’mon, voiko kukaan kiistää ettei tuntuisi hyvältä pukeutua kaapuun? :D

  Mulle on puoliso joskus huomautellu että “voisit käyttää muutaki ku kaapuja”, mutta oon siihen todennut vähän jopa omistavaan sävyyn että mun makkarat on mun makkarat, eikä ne kuulu muille, että jos haluat esitellä nitä nii ei muuta ku hakee lenkkiä kaupasta ja lähtee sen kanssa kylille. :D

Kommentoi

Nadjastrange