THE hääpuku on löytynyt!

Sunday 05. February 2017 / by nadjastrangeKävin muutama viikko sitten sovittelemassa hääpukuja ekaa kertaa. Olisin halunnu bridezillana tehdä tän jo kuukausia aiemmin, mutta en vaan jostain syystä ollu saanu sovitusaikaa varattua :D Nyt Love Me Don tyypit nappasivat mut ja mun kaasoni auton kyytiin ja ajettiin Porvooseen. Siellä sijaitseva Valkoinen Kreivitär on tunnettu hyvästä valikoimastaan sekä loistavasta palvelustaan. Meidän lisäksi siis moni muukin Pääkaupunkiseudulla asuva ottaa suuntansa Porvooseen.

Meitä vastassa oli Johanna, jolle kerroin kaikki hääpukuhaaveeni ja hän etsi mulle sovitettavia pukuja. Olin jo etukäteen miettinyt että puvun tulisi olla a-linjainen tai ball gown -mallinen. Myös tylli ja pitsi ovat olleet mun haavelistalla. Mä olin ennen sovitusta kerännyt mun Pinterestiin sen tyylisiä hääpukuja joista haaveilen. Oli helppo kertoa toiveistaan Johannalle kun oli itsellä suhteellisen selvät sävelet. Lopulta Johanna otti mulle sovitukseen mallinuken päällä näyteikkunassa olleen puvun. Se oli just sen mallinen mistä olin haaveillut, ja tolla reissulla teinkin päätöksen siitä puvusta joka päällä menen naimisiin.Mä oon Love Me Do -messujen VIB (Very Important Bride) ja saan sen ansiosta hääpuvun Sincerity Bridalilta. Valkoisessa Kreivittäressä oli kyseisen merkin pukuja joita pääsin sovittelemaan. Siellä oli tosi kauniita malleja, muttei just sitä josta olin nettisivujen kautta haaveillut. Johanna tajusi heti millaisesta puvusta oli kyse, ja hän löysi toiselta merkiltä hyvin saman mallisen puvun jota sain sovittaa. Silloin tein päätöksen; tilaan sian säkissä. Haha no en nyt ihan, mutta melkein :D Se mun haaveilema puku on Sincerityn kevään 2017 mallistoa, eli ei ollut vielä ehtinyt rantautumaan kauppoihin. Mä laitoin rohkeasti unelmieni puvun tilaukseen, sillä me sovitettiin merkin muita pukuja ja oltiin selvillä siitä minkä kokoinen puku on mulle hyvä.Yllätyin siitä miten hyvältä näytin hääpuku päällä! Laadukkaat puvut on suunniteltu niin, että kropan epäkohdat ja makkarat jäävät hyvin piiloon ja itselle tulee tosi kaunis olo. Siitä huolimatta mulla on tavoitteena saada painoa pois vielä ennen häitä. En oo asettanu mitään tiukkaa tavoitetta enkä myöskään aloita laihista, vaan katson mitä saan aikaseksi muutamalla elämäntapamuutoksella joista liikunnan lisääminen on se ykkösjuttu.

Koska mä haluan olla hieman pienempikokoinen häissäni, niin ehdotin että olisimme tilanneet jo nyt kokoa pienemmän puvun. Tässä(kin) kohtaa Johannan ammattitaidoista oli hyötyä sillä hän suositteli tilaamaan sellasen puvun joka on nyt sopiva. Tavoitepuvusta ei tuu kun paha mieli jos ei pääsekään tavoitteeseensa, ja vaikka laihtuisikin niin rintavarustus ei välttämättä pienene. Eli helpommalla pääsee kun ottaa nyt sopivan puvun ja kaventaa sitä tarvittaessa.

Mikään näistä tämän postauksen puvuista ei siis ole se THE DRESS, vaikka tosi kauniita pukuja olivatkin. Mä aion paljastaa sen oman pukuni vasta sitten häiden jälkeen. “Enää” 174 päivää meiän häihin!!


4 Responses to “THE hääpuku on löytynyt!”

 1. Viivi says:

  Iiiiik, onnea puvusta!!! <3 Ihanaa lukea, etten oo ollu ainoa "sian säkissä" tilanneista morsiammista! :DD Mulla nimittäin kävi kans niin, että panttasin puvun tilaamista, vaikka olin ehtiny jo useampaa sovittamaanki, mut en vain kyenny tekeen päätöstä, kun mikään ei tuntunu THE dressiltä. Olin asettanu itelleni vuodenvaihteen dedikseksi niin arvaa pommitinko porukkaa sähköposteilla sit välipäiväviikolla. :D

  Mut se oli ment to be, koska sain sillon kuulla, et siltä merkiltä, johon olin tykästyny, oli tullu just jouluks semmonen malli, missä kaikki mun aiemmis puvuis pelkäämät epäkohdat oli hoidos. Niin tilasin sen! :DD Ja oon ollu niin onnellinen päätöksestäni, koska mä vaan tiän et se on nyt the one! :]

  • nadjastrange says:

   Oho, kuulostaa ihan täydelliseltä!! Uskon että sen kyllä tuntee jos kyseessä on the dress, vaikkei oliskaan vielä päässyt sovittamaan sitä :)

   Pidän peukkuja että puku on just sellanen kun kuvittelit!

 2. Nää on niin upeita! En malta odottaa, että joskus nään kuvan sun the hääpuvusta ♡

Kommentoi

Nadjastrange