2 x TÄYDELLINEN KIRPPISLÖYTÖ

Monday 30. January 2017 / by nadjastrange

Kirppishullu täällä moi! Vaikkei mulla nykyään olekaan aikaa kierrellä kirppiksiä samalla lailla kun ennen, niin nettimaailma pelastaa tässä(kin) asiassa. Facebook-kirppiksistä on tullu se mun shoppauspaikka. Vaatekaupoille tulee nykyään lähdettyä vain jos oikeasti tarvitsen jotain, eli maksimissaan kerran kuussa. Onhan se tietenkin ihan eri juttu istua kotona ja selata puhelinta kun käydä kaupoilla kiertelemässä ja inspiroitumassa. Välillä kaipaan ihan sitä vaatekauppojen kiertelyäkin, mutta on hyvä että oon vierottautunu siitä kun yhdessä vaiheessa ostin joka viikko uusia vaatteita. Luonto ja lompakko kiittävät mun uudesta tavasta shoppailla.

Tammikuun aikana tein kaksi niin superia nettikirppislöytöä että täytyyhän ne esitellä teillekin:


H&M Trendin aitonahkainen bikertakki. Ihanan paksua nahkaa ja kivat vetoketjut. Myönnän kyllä ostaneeni sian säkissä, sillä takista puuttuu kokolappu ja myyjä arveli kooksi M-L. Uskalsin kuitenkin ottaa riskin koska nettikirppiksillä saa lähes aina myytyä hutiostoksen samaan hintaan eteenpäin. Riski kannatti koska tää on TÄYDELLINEN! Nyt pitäis vaan malttaa odottaa kevättä ja nahkatakkikelejä :D


Toinen myöskin musta, nahkainen ja vetoketjuilla varustettu löytö on tämä Filippa K:n klassikkolaukku. Kerroin aiemmin tarvitsevani mustan yksinkertaisen aitonahkaisen pikkulaukun. No nyt se löyty, tosin ihan liian pienessä koossa :D Mulla mahtuu kyllä laukkuun tavaraa esim. juhlia tai baari-iltaa varten, mutta edelleenkään mun jättikokonen lompakko ei mahdu tohonkaan laukkuun. Oon niin pitkään tarvinnu laukkua johon se lompakko mahtuu, että mulle tuli pieni ostokatumus päälle kun kiikutin tän kotiin. Laukun ostaminen ei ratkassu mun pulmaa yhtään mitenkään, mutta onhan toi vaan niin ihana! Entä jos vaan luovutan ja ostan pienemmän lompakon? :D

Otteko te löytäny lähiaikoina jotain superia kirppiksiltä? Entä mitäs tykkäsitte mun löydöistä?


9 Responses to “2 x TÄYDELLINEN KIRPPISLÖYTÖ”

 1. Rappiolapsi says:

  myy minulle filippa k:n laukku :DD

 2. Emma says:

  Hei! Tosi kvoja löytöjä, varsinkin toi nahkatakki näyttää todella hyvältä – kunpa kevät vaan tulis pian :D
  Olen vasta muuttanut Helsinkiin ja ajattelin tämän postauksen inspiroimana kysyäkin sinulta, että osaatko suositella hyviä kirpputoreja täältä pääkaupunkiseudulta? Entisessä kotikaupungissa kirppiksiä tuli kyllä kierrettyä, mutta täällä olen vielä vähän hukassa :)

 3. Säde says:

  Toi nahkatakki on kyllä precis täydellisen näköinen! Itse oon mun ainaisen biker -takin sijaan kuitenkin hankkimassa keväälle jotain erilaista nahkatakkia… saa nähdä, että löytyykö kaupoista tai muualta enää näin pitkän biker -villityksen jälkeen muita :D P.S. Se on ihan ok ostaa pienempi lompakko, niin mä tekisin.

  • nadjastrange says:

   Jään mielenkiinnolla seuraamaan että millanen löytyy! Mustakin tuntuu että kaupat on pullollaan ainoastaan bikertakkeja :D Jonkun muun mallinen on kyllä varmasti piristävä vaihtoehto :)

 4. Oi, kirpoikset on ihanii, mäkin tykkään kierrellä niillä ja löydän melkein aina jotain!:)

Kommentoi

Nadjastrange