5 + 1 syytä messuilla ensi viikonloppuna

Tuesday 17. January 2017 / by nadjastrangeEnsi viikonloppuna vietetään Love me do January Fair -häätapahtumaa. Mä oon käyny messuilla nyt kahdesti, ja oon menossa sinne myös tänä viikonloppuna sillä mut on valittu Love me don vuoden 2017 Very Important Brideksi. Oon siellä siis aivan VIBBINÄ :D Meiän häihin on vielä hieman alle 200 päivää joten on vielä hyvin aikaa järjestellä ja fiilistellä. Mulle on itsestäänselvyys että meen messuille, mutta halusin vinkata myös teille siitä että Love me don tammikuun tapahtumassa tulee olemaan vaikka mitä kivaa:

1. Love me do -messut ovat täysin ilmaiset! Ne eivät siis maksa yhtikäs mitään. Pyöreällä 0€:n hinnalla pääset siis askartelemaan, maistelemaan, katselemaan sekä hypistelemään kaikkea ihanaa.

2. Inspiraation määrä on loputon! Näytteilleasettajia löytyy laidasta laitaan, ja joukosta varmasti löytyy asioita ja palveluita joita et edes tiennyt tarvitsevasi häihisi :D Ja vaikka itsellä ei oliskaan häät vielä tulossa, niin paikan päälle kannattaa mennä myös esimerkiksi kaason tehtävissä – tai ihan vaan haaveilemaan. Viikonlopun ohjelma löytyy täältä ja sen lisäksi kannattaa seurata Love me don Facebook-sivua jonne päivitetään ahkerasti.

3. Messuilla on hyviä tarjouksia! Esimerkiksi sormuksia saa parinkymmenen prosentin alennuksella. Se on hyvä diili esimerkiksi timanttisormuksesta. Mutta myös pienemmällä budjetilla shoppailevalle löytyy paljon ihasteltavaa ja ostettavaa. Myös pikameikkejä ja -kampauksia, kasvohoitoja ja kaikkea muuta kivaa on luvassa.

4. Jos oma tai läheisen hääbudjetti kaipaa hieman jeesiä, niin messuilla on tarjolla paljon arvontoja joissa on huikeita palkintoja. Viikonlopun aikana arvotaan mm. lahjakortteja ja polttaripaketteja. Kelpais!

5. Kansainvälinen hääpukumuotinäytös. European Bridal Week tuo uusimmat hääpuvut Helsinkiin täksi viikonlopuksi. Niitä pääsee kuolaamaan ja ihastelemaan lähietäisyydeltä, sillä myös muotinäytöksen katsominen on täysin ilmaista.

+ ME OLLAAN ALEKSIN KANSSA KANSAINVÄLISEN HÄÄPUKUMUOTINÄYTÖKSEN MALLEINA. Iik! Meidät voi bongata molemmista lauantain näytöksistä, joten kannattaa ihan jo senkin takia tulla kattomaan meitä ja nauramaan kun kompastelen catwalkilla. Jännittää ihan hulluna :D

Love me do January Fair -häätapahtuma
21.-22.1.2017
@ Kaapelitehdas


One Response to “5 + 1 syytä messuilla ensi viikonloppuna”

  1. Heidi says:

    Hei ihana Nadja!

    Ma en ole lukenut suomalaisia blogeja vuosiin. Jotenkin eksyin sun blogiin piiitkasta aikaa. Luin ennen sun kaikki postaukset ja muistan sut Ginalta. Kiva etta viela kirjoittelet! Terveisia New Yorkista.

    Kurja juttu, etta viime vuonna sulle on sattunut noinkin rankkoja asioita. Mutta se tarkoittanee etta tasta vuodesta tulee siis aivan mahtava!

    Tsemppia!

Kommentoi

Nadjastrange