HYVÄSTI 2016 – EI TUU IKÄVÄ

Tuesday 03. January 2017 / by nadjastrange

Mulle vuoden vaihtuminen merkitsee puhtaalta pöydältä aloittamista sekä uusia mahdollisuuksia ja seikkailuja. Samalla on hyvä käydä läpi edellisen vuoden tapahtumia; niitä saavutuksia ja ilon aiheita.

Tällä kertaa mun vuoteen mahtui myös paljon surua, stressiä ja huolta. Huomasin viime vuoden asioita listatessani että onhan mulle tapahtunut paljon hyviä ja ihaniakin asioita, mutta päällimmäisenä mieleen on jäänyt armoton väsymys ja monet itkut.

 

Mun vuosi 2016:

– Oli liikaa töitä ja liian vähän vapaa-aikaa. Kaksi viikkoa ylitöistä koostuvaa lomaa koko vuoden aikana ei vaan riitä meikäläiselle. Tosin samalla oon kiitollinen siitä että mulla ylipäätään oli edes jotain lomaa. Se kun ei oo kaikille itsestäänselvyys!

– Sain syksyllä blogi-inspiraatiota ja nyt on kaikenmaailman sisältökalenterit yms valmiina, että muistan päivätyöni ohella kirjotella myös tänne säännöllisesti.

– Liikaa itkua ja stressiä, jotka johtuivat siitä että Aleksilla todettiin syöpä.

– Ja vaikka syöpä saatiinkin kuriin, niin vielä pitkään kaiken jälkeenkin tuntui että olin ihan rikki ja poikki.

– Loppuvuodesta alkoi olemaan henkisen uupumuksen lisäksi myös kroppa ihan rikki. En tehny viikon joululomallani mitään muuta kun nukuin. Se varmaan kertoo paljon mun sen hetkisistä voimavaroista. Nyt on onneksi jo vähän parempi olo.

– Liian vähän rahaa. Aleksi aloitti opiskelun syksyllä, joten meiän pienen perheen elättäminen sekä häihin epätoivoisesti säästäminen jäi mun kontolle.

– Raha-asioita kuitenkin helpotti se, että sain alkuvuodesta uusia työtehtäviä ja oon nyt mediatoimittaja. Tää oli kyllä yks viime vuoden parhaista jutuista. Mulla on paras työpaikka ikinä!

– Kokonainen vuosi kihloissa. Tuntuu että vielä viiden ja puolen vuoden seurustelun jälkeenkin meillä joka päivä on vaan edellistä ihanampi. Vaikka vuosi oli meille molemmille tosi rankka, niin silti meillä on ollu tosi paljon rakkautta ja pusuja. Tuntuu että me käytiin pohjamudissa stressatessamme Aleksin terveyttä, mutta noustiin sieltä yhdessä ylös toistemme avulla. Ollaan jokaisen vastoinkäymisen jälkeen entistä vahvempia. Ja tuntuu että jos me ollaan selvitty jo mm. eri puolilla Eurooppaa asumisesta sekä syöpädiagnoosista, niin me selvitään kyllä mistä vaan!

– Rakkautta on siis ollut paljon, ja tuntuu että aina on saanu voimaa ja uskoa tulevaisuuteen meidän häiden suunnittelusta. Vielä vuoden 2016 alussa oli tosi pitkä aika häihin, mutta nyt niihin on alle 8 kuukautta! Vihdoin voi sanoa että me mennään tänä vuonna naimisiin!

 

Mitä odotan vuodelta 2017:

– Lisää rakkautta ja pusuja.

– Ystävien kanssa vietettyä aikaa. Aion viedä Miilan luistelemaan vielä tän talven/kevään aikana monen monta kertaa!

– Polttareitani (iik) jolloin saan koottua eri kaveriporukoista koostuvat ystävät kerrankin yhteen.

– Häitä, tietty! Ei varmaan tarvitse erikseen mainita että tätä odotan eniten!

– Uutta sukunimeä. Vaihdan sen naimisiin menon yhteydessä, ja tulee varmaan kestämään kauan että totun siihen :D No se sentään alkaa samalla kirjaimella!

– Häämatkaa. Majoitus on jo varattu, ja lennotkin ostetaan ihan näillä näppäimillä. Ei olla vielä koskaan lomailtu Aleksin kanssa samaan aikaan edes viikkoa pidempään. Joten kahden viikon honeymoon tulee varmasti olemaan superi.

– Vauvoja! En siis omia haha. Hyvä kun kirjottelen vauvoista heti häämatkan jälkeen… Mutta siis parilla mun ystävälläni on laskettu aika pian. Ja onhan mulla kummipojan lisäksi myös kaksi veljenpoikaakin. Niistä toinen menee jo kouluun tänä vuonna! Mihin se aika oikeen menee?!

– Urheilua. Joo, tää epäilyttää muakin :D Mutta tuntuu että kroppa alkaa kaipaamaan liikuntaa. Kotisohvalla ja toimistossa vietetty aika ei vaan tee hyvää.

– Lomaa! Saan vihdoinkin palkallisen kesäloman jee!

– Lisää blogi-inspiraatiota, kivoja blogitapahtumia ja uusiin tyyppeihin tutustumista.

– Maailmanrauhaa ja mitä näitä nyt on. No mutta ihan tosissani oikeesti toivoisin ihmisten muuttuvan. Ihan ahdistaa mihin suuntaan Suomi on menossa kun ihmiset muuttuvat koko ajan empatiakyvyttömämmiksi ja ennakkoluuloisimmiksi. Mun täydellisessä maailmassa ei olis sotia ja kaikki olisivat kavereita keskenään uskontoon, ihonväriin, mielipiteisiin tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

– Teiltä lukijoilta toivon sitä, että jaksatte pysyä mun matkassa vielä tämänkin vuoden! Mun blogi täyttää huhtikuussa jo 9 vuotta, ja osa teistä on jaksanu seurata mun höpinöitä jo ihan sieltä alusta asti. Kiitos ja anteeksi siis siitä :D


12 Responses to “HYVÄSTI 2016 – EI TUU IKÄVÄ”

 1. miija says:

  Sulla on kyllä todella rankka vuosi takana, joten ei ihmekään että olet ollut ihan poikki. :) Mutta kaikkee mahtavaa tälle vuotta ja varmasti seuraan blogiasi jatkossakin! En oo ihan alusta asti seurannut, mutta ainakin viimeiset 6 vuotta. :D
  Ja musta on kyllä ihana huomata kuinka mahtava tiimi ootte Aleksin kanssa! Ootte niin #relationshipgoals! :)

  • nadjastrange says:

   Oi tästä kommentista tuli tosi hyvä mieli! Kerroin Aleksillekin että ollaan kuulemma #relationshipgoals :D

   Kiitos kun oot jaksanu pysyä noin pitkään mukana! <3

 2. Noora says:

  Sä oot niin ihana!!

 3. Nadya says:

  Voimia ja jaksamista tulevalle vuodelle paljon! :)
  Ootan innolla häiden seuraamista <3 Aika alkumetreiltä asti oon ollut lukijana, ja hirmu kivahan se on lukee miten elämä kuljettaa. Pysyn varmasti mukana jatkossakin :)

  • nadjastrange says:

   Ihana kuulla että oot ollu mukana jo niin pitkään! Ja joo, onhan mun elämä niin erilaista kun vaikka sillon 8 vuotta sitten :D

   Mutta niin on varmasti teidän lukijoidenkin elämät muuttunu! Kaikkea hyvää sulle <3

 4. Oona says:

  Hei mikäs tuote tuo glitteri sun silmämeikissä on? :)

  • nadjastrange says:

   Alla on Rimmelin tumman turkoosia meikkikynää ja päällä eBaysta ostettua hopeaglitteriä. Urban Decay myy samantyylisiä glitter eye lineriä :)

 5. s says:

  Nadja, sinulla on ehkä kaunein hymy! Toivottavasti vuosi 2017 tuo sen esiin :)

 6. Amanda K says:

  Teillä on ollut kyllä aikamoinen vuosi takana! Kuulostaa siltä että paremmat ajat on edessäpäin ja hyvä niin :)
  Oon seurannu sun blogia siitä lähtien kun olin 15 vuotias ja nyt täytän juuri 22 ja edelleen täällä :D parhaiten jäänyt mieleen blogisi menneistä vuosista se jäätävä viiksi villitys! Sä inspiroit mua hankkimaan kaikkea mahdollista viiksiroinaa kun halusin olla silloin yhtä cool ku sä!!! :D
  Mutta kaikkea hyvää sulle ja teille. Hääpostauksia odotellessa..toivon ettei mun hääkuume kasva samallalailla kun viiksi kuume, sillä minäkin sain kihlasormuksen sormeen viimekesänä…..:)

  • nadjastrange says:

   Ihan mahtavaa että oot seurannu noin pitkään! <3 Ja haha, olin ihan unohtanu mun viiksi-innostuksen :D Sit jossain vaiheessa piti kans olla hirveesti rusetteja, apua!

   Nyt tosiaan innostuksen aihe on siellä häähömpötyksessä. Paljon onnea kihlauksesta, ja jos ei vielä ole kiire naimisiin niin ota mun hääpostaukset inspiraationa tulevaisuuden varalle ;)

Kommentoi

Nadjastrange