olipa ihana joulu

Wednesday 28. December 2016 / by nadjastrange


Vaikka kovasti hainkin joulufiilistä, niin en missään vaiheessa tuntunut pääsevän siihen. Tai no, ihan hetken aikaa tunsin sen, kun mentiin aattoaamuna käymään mun veljen luona. Hänen 2-vuotias poikansa tuli eteiseen vastaan tonttupuvussa, kun Joulupukin kuuma linja pyöri taustalla. Poika näki myös ensimmäistä kertaa klassisen Lumiukko-ohjelman, ja me muutkin nähtiin ekaa kertaa sen jatko-osa. Eiväthän jatko-osat ole koskaan alkuperäisten versioiden veroisia, mutta oli kiva saada jatkoa klassikolle.

Mietin että alankohan vaan olemaan liian vanha joululle? Vai voiko sille ikinä olla liian vanha? Tai oonko jotenkin kyllästynyt? Entä oliko viime joulu kosintoineen paras ikinä, ja kaikki sen jälkeen tulee olemaan tylsää? No, se selviää sitten ensi jouluna heh. Toivon kuitenkin että tää joulufiiliksen puuttuminen oli mun kohdalla väliaikaista, ja oon taas ensi vuonna ihan fiiliksissä!


Joulu meni kyllä tosi rennoissa merkeissä. Syötiin ja juotiin paljon viiniä sekä pelattiin ja naurettiin vatsalihakset kipeiksi. Oltiin siis aattoilta sekä joulupäivä anoppilassa Lohjan holleilla. Ja kyllä maalla pääsee ihan erilaiseen joulufiilikseen kun täällä kaupungissa ollessa, vaikka lunta tosin olis voinu olla.

Vaikka ei tuntunutkaan joululta, niin tosi kivaa oli! On ihanaa miten oon sulautunu yhteen Aleksin perheen kanssa, ja myös heidän suvun perinteinen tapaninpäivädinneri tuntuu tosi luonnolliselta. Enää reilu 200 päivää ja ollaan virallisesti sukulaisia iik!

Lahjasaalis oli ihana, ja kaikille löytyy kovasti käyttöä! Noiden kuvassa olevien juttujen lisäksi sain rahaa, ravintolalahjakortin sekä ystävältäni ison kasan Lushin tuotteita. Olin vissiinkin ollu tänäkin vuonna aika kilttinä! Ja voi apua toi äidin ostama Sosuli-muumimuki on niiiiin ihana!

Olin joskus muumimukikokoelmaani esitellessäni kertonut äidille haaveilevani tosta mukista. Kerran meinasin ostaa sen, mutta sillon päätin että hankin mukin vasta kun oon menossa naimisiin. En tiedä miksi mä niin päätin, mutta nyt mukin hankkiminen oli ajankohtaista ja oli ihanaa miten äidillä oli jääny noin pieni ja hassu asia mieleen. Ja eikö Sosulilla ookin aika ihana ja boheemi häälookki? Ehkä otan tosta vielä mallia!


Mites teiän joulut meni? Oliko ihanaa? Löytykö joulufiilistä?


5 Responses to “olipa ihana joulu”

 1. Ansku says:

  Oli kiva joulu muuten, mutta jotenkin tää materialismi alkoi oikein ahdistaa. Se alkoi jo viime vuonna. Ehkä ens jouluna skippaan koko homman, tai vietän janin kanssa kaksin :D

  • nadjastrange says:

   Hehe mä oon kyllä aika materialisti :D Vaikka pärjäisinkin tosi hyvin vaikken saisi yhtäkään lahjaa. Ymmärrän kyllä ton ahdituksen, voittehan te miettiä jos karkaisitte vaikka ulkomaille jouluksi? Se olis varmasti ihanaa!! :)

   • Ansku says:

    Oikeastaan ehkä oikeampi sana olis kiitollisuus, kun tarkemmin mietin. Mustakin on ihana antaa antaa ja saada :) Mut tulee ikävä fiilis kun paketteja revitään auki ja heitetään sisältö vaan sivuun ja avataan uusi, ja illan suurin murheenkryyni on se, että ei saanutkaan kaikkia haluamiaan juttuja :D

    Kivaa päivää sulle! :)

    • Maria says:

     Mulla on sama, en tykkää joulusta enää kun niin moni läheinen on poistunu.
     Toivoin tänä jouluna vain costo kombain ruskeaa nahkalakkia – enkä sitä saanut vaan pari muuta juttua, joten hain sen sitten itse. Rkle :-D

    • nadjastrange says:

     Haha joo meillä oli joskus teini-ikäisenä tota :D nykyään osaa olla kiitollinen siitä mitä saa, ja jos ei satu saamaan haluamiaan lahjoja niin ne voi ostaa itse myöhemmin :D

     Aleksin perheellä on ihana joulupernne: jokainen avaa vuorollaan yhden lahjan, kaikki ihastelevat sitä ja lahjan antaja saattaa vielä perustella että miten päätyi ostamaan juuri sen. Esimerkiksi noi monivitamiiniporetabletit sain Aleksin pikkusiskolta, koska oon usein kipeenä niin hän toivoi että vitamiineista on apua. Just tollasista lahjoista tulee se fiilis että sitä on oikeasti mietitty, ja lahjan antaja välittää lahjan saajasta.

     Nuorempana toivottiin tietysti aina niitä kalleimpia lahjoja ja kiukuteltiin kun joulupukki ei tuonutkaan uutta tietokonetta tms :D Vaikka oonkin materialisti, niin hyvä että oon kuitenkin mennyt huomattavasti parempaan suuntaan :D

Kommentoi