tämän hetken lempitrendit

Wednesday 21. December 2016 / by nadjastrange

Choker-kaulakorut. Osa näistä koruista näyttää kengännauhoilta, toiset taas ovat niin paksuja että niitä vois käyttää niskatukina. Siitäkin huolimatta chokerit vaan viehättävät mua kovasti! Oon hääkoristeita shoppaillessani löytäny kiinanettikaupat, ja tilannut niistä muutaman korunkin. Vaatteita en uskaltaisi tilata, sillä laatu ja materiaalivalinnat eivät miellytä meikäläistä. Hääkoristeiden, korujen sekä puhelimen kuorten osalta oon kuitenkin ollu tyytyväinen. Esimerkiksi tää kuvan kaulakoru maksoi 0,80€ Aliexpressissä. Kun taas vastaavista kengännauhakoruista maksaa Suomessa tyyliin kymmenkertaisen hinnan.

Sametti. Loimusametti on ollu mun suuri rakkauden kohde jo Lontoo-ajoilta asti. Nyt se on vihdoin tullu kunnolla muotiin ja vaatekaupat pursuavat tänä talvena toinen toistaan ysärimpää samettivermettä. Tää kuvissa oleva bomberi on Monkin. Sen alkuperäinen hinta oli 35€, mutta mun koko myytiin loppuun ennen kun ehdin kaupoille asti. Nyt bongasin tän samaisen bomberin oikeassa koossa FB-kirpparilta kympillä! Niiiiiiiin hyvä löytö!

Tummat huulet. Moni on ylistänyt Nyxin mattahuulilakkoja jo pitkään, mutta mä oon aina vannonu erään toisen merkin nimeen (aiheesta tulossa postaus pian!). Päätin kuitenkin kaupungilla pyöriessäni ostaa yhden Nyxin huulituotteen testiin. Tää on Liquid Suede -sarjan cream lipstick sävyssä Cherry Skies. Hintaa vähän alle kympin verran, ja koostumus on tosi jees. Ainut huono puoli vaan on se, että tämä viininpunaiseen taittava väri saa hampaat näyttämään keltaisemmilta kun ne todellisuudessa ovat. Mun kirkkaanpunaisella luottohuulipunalla taas on juuri päinvastainen efekti, niin tää keltahampaisuus vaatii multa totuttelua :D

Näiden trendien paras juttu: Kaikkia voi käyttää samaan aikaan eivätkä ne maksa paljoa!

Musta on tullu tosi pihi kuten huomaa :D Tällä hetkellä kiinnostus ja rahallinen panostus on enemmän häissä, matkustelussa ja tatuoinneissa kuin pukeutumisessa. En siis jaksa ostaa koko ajan uusia vaatteita, tai varsinkaan maksaa niistä paljoa jos kyseessä on hetken trendikokeilu jonka toteankin omalla kohdallani toimimattomaksi ja tuote jää käyttämättä.


4 Responses to “tämän hetken lempitrendit”

 1. a says:

  Onko sulla vinkkejä kuinka saada etenkin tuollainen tummempi huulipuna oikeasti pysymään nättinä huulilla? Itsellä huulipuna on kadonnut samantien kuin tuhka tuuleen jos esimerkiksi syön tai pussailen hetken… :) Vaikka mikään ei koskisikaan huuliini niin puna on halkeillut vähintään muutaman tunnin päästä ihan itsekseen. Ja olen koittanut todella monia eri merkkisiä punia, mattapunia ja pitkäkestoiseksi mainostettujakin.

  • nadjastrange says:

   Riippuu tosi paljon punasta!! Normihuulipunat ei vaan mun mielestä pysy vaikka mitä yrittäis, mutta nestemäiset mattapintaiset punat pysyvät huomattavasti paremmin! Osa huulipunista lähtee helpommin esim rasvaista/öljyistä ruokaa syödessä joten sitäkin kannattaa varoa.

   Näiden lisäksi kuorituissa ja kosteutetuissa huulissa puna pysyy paremmin. Ei kuitenkaan kannata laittaa huulirasvaa just ennen punan lisäämistä, vaan antaa sen ensin imeytyä.

   Eniten musta kuitenkin tuntuu että punat pysyvät huulissa ihan vaan pyhällä hengellä :D :D :D Joinain päivinä mulla pysyy sama puna huulilla aamusta iltaan asti korjailematta, ja toisina päivinä taas pitäis koko ajan olla lisäämässä punaa :D

 2. Jemina says:

  Oi miten ihanan kuulosia juttuja! <3 ja voikun sä oot kaunis! Ihanaa joulua sulle <3

  Mun blogissa kanssa uutta tekstiä :)
  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2016/12/ma-en-riita-itselleni.html

Kommentoi

Nadjastrange