MISSÄ ON MUN JOULUFIILIS?

Sunday 18. December 2016 / by nadjastrange

Jouluun on enää kuusi päivää, mutta musta ei tunnu yhtään siltä. Aiempina vuosina oon odottanut joulua ihan innolla, ja tässä vaiheessa joulukuuta oon ollu jo henkinen tonttulakki päässä. Nyt ei vaan jouluta sitten millään. Eilen yritin väkisin virittäytyä joulutunnelmaan samalla kun ulkona satoi vettä ja näytti ihan marraskuulta.

Joulutorttuja on leivottu, joulusuklaita syöty ja glögiä hörpitty.

Joulukoristeet (eli minikuusi ja mummokynttelikkö) on kaivettu esiin. Myös joululauluja on kuunneltu mun jokajouluiselta Spotify-soittolistalta ja hoilattu epävireisesti mukana.

Joulukalenteriarpaa on raaputettu ahkerasti. Tää on niin jännää!! Ollaan yhen piparkakun päässä satasesta ja kahden Suomenlipun päässä 500€:sta. Viime vuonna voitettiin kymppi, joten tänä vuonna tavotteet on vähän korkeammalla :D

Kaikki lahjat on paketoitu samalla kun Sara-kissa yritti syödä lahjanarut. Paketointi ei muutenkaan oo sitä helpointa puuhaa, niin kuvitelkaa siihen päälle vielä kissa joka on joka käänteessä lahjanarujen kimpussa.

Putin-hattukin on ollut päässä. Mutta ei, tästä huushollista ei sitä joulufiilistä löydy. Olisko teillä vinkkejä sen saamiseen? Vai onko teillä samat fiilikset?


8 Responses to “MISSÄ ON MUN JOULUFIILIS?”

 1. Holli says:

  Mulla jostain syystä vaihtelee joulufiilis tänä vuonna vähän päivän mukaan :D Välillä sitä ei ole yhtään, välillä taas oon ihan liekeissä. Tänään on ollut taas joulufiilispäivä, jonka sain aikaan pienellä kävelyretkellä. Tosin täällä Jyväskylässä on lunta (ainakin vielä) ja kävelykadulla sattui olemaan erilaisia kojuja ja tiernapojat laulamassa, joten niillä saattoi olla tekemistä asian kanssa. Kotona jatkoin fiilistelyä lahjojen paketoinnilla, joululauluilla ja kynnet punaisiksi lakkaamalla. Saa nähdä onko huomenna taas epäjoulufiilis :D

  • nadjastrange says:

   Lumi tuo kyllä niin paljon joulufiilistä! Toivotaan että siellä Juväskylässä pysyy lumi ihan jouluaattoon asti, ja että täällä pääkaupunkiseudulla satais muutakin kun vettä :D

   Mä lakkasin susta innostuneena kynteni punaisiksi, ja laitoin vielä kultaista glitteriä päälle :D Kynnet on niin valmiina jouluun!

 2. Roosa says:

  Meillä täällä Kuusamossa on ollut nyt niin nättejä ilmoja, että se on jo varmaan osaltaan luonut sitä joulufiilistä. Muistelen kuitenkin että viime vuonna tais olla aika samanlaista keliä tähän aikaan, mutta olin silloin vakituisessa työssä ja hirveä kiire joka päivä ja kaikki potutti. Sinneppä se minun joulufiilis sillon hävisi.Nytkin huomasin, kun koulusta loman alettua päädyin heti jouluapualaiseksi töihin, niin heti jotenkin unohtuu, että hitto sehän on viikon päästä aatto ja nyt pitäis olla jo ihan into piukeena.
  Ehkä se joulufiilis löytyy niistä rauhallisista hetkistä ja vähän rennommasta otteesta arkeen :D
  Hyvää joulua teille sinne ja toivotaan, että säkin löydät sen joulufiiliksen viimeistään aattona! :)

  • nadjastrange says:

   Joo se kiire kyllä verottaa niin paljon fiiliksiä! Ei oo aikaa fiilistellä ja odotella kun on paljon töitä :D Mutta toivotaan että sulla on aikaa myös rentoutumiseen, ihanaa joulua sinnekin! :)

 3. Anna says:

  Mullakin on ollut joulufiilis vähän hukassa, vaikka täällä kotipaikkakunnallani onkin esim. lunta, ettei ainakaan siitä oo kiinni.. Oon yrittänyt saavuttaa joulutunnelmaa mm. Joululahjakäsitöitä viimeistellen ja lahjansaajia ajatellen. Tänä jouluna projektina on esimerkiksi kaksi isoa virkattua peittoa, musta on ihanaa antaa ajatuksella ja rakkaudella tehtyjä lahjoja :) Ihanaa joulua teille!

  P.S. Aina kun luen sun blogia niin mietin vaan, että tuut olemaan niin upea morsian! <3

  • nadjastrange says:

   Oi vau! Virkatut peitot on varmasti ihan huippu lahja! Ihanaa kun jaksat panostaa noin paljon :) Ihanaa ja rauhallista joulua sinne!

   Ja kiitos paljon, tässähän alkaa jo ihan jännittää häät :D

 4. Janni says:

  mihin sun toinen kissa on kadonnu?

  • nadjastrange says:

   Ei se oo mihinkään kadonnu. En vois ikinä luopua Ninnistä! Sara vaan oli tällä kertaa linssiluteena ja häiriköi paketointia kun Ninni puolestaan nukkui rauhassa.

   Jos kissajutut kiinnostaa, niin mä snäppään paljon tytöistä. Mut löytää sieltä nimimerkillä nadjastrange. :)

Kommentoi