my christmas 2016 wish list

Friday 09. December 2016 / by nadjastrange

Sain viime jouluna kaikista lahjoista parhaimman; kosinnan mun lempibiisin soidessa. Siitä ei kyllä pysty pistämään paremmaksi, eikä tarvitsekaan. Mun ja Aleksin perheiden kanssa yhdessä vietetty aika on se jota eniten odotan joulussa. Nuorempana ne olivat nimenomaan lahjat, ja blogeissa esiteltiin jokainen lahjaksi saatu villasukka, ja salaa kadehdittiin muiden lahjasaaliita. Ja muistan kun joku mun lukija joskus kommentoi johonkin mun joululahjojen esittelypostaukseen että sainpas mä köyhät lahjat :D Entä sitten?

Mä itse rakastan antaa lahjoja, ja joulumummona oon ostanu jo kaikki lahjat tälle vuodelle. Se, että saa keksiä juuri lahjan saajan näköisen lahjan joka toivottavasti vielä tulee tarpeeseen ja miellyttää, on mun mielestä parasta. Meidän perheessä on aina keskitytty siihen, että miljoonan tilpehöörin sijaan ostetaan yksi isompi ja/tai oikeasti tarpeellinen lahja. Esimerkiksi Aleksi toivo meiän äidiltä viime jouluna kananmunaleikkuria eikä mitään muuta :D

Mutta eihän se lahjojen saaminenkaan ihan syvältä ole. Kuitenkin bloggaajana tuntuu että ovista ja ikkunoista tulee tavaraa jolle ei ole välttämättä tarvetta ja meiän pienestä kaksiosta alkaa jo tila loppumaan kun ylimäärästä tavaraa on kirjaimellisesti vaikka muille jakaa. Mä vien säännöllisesti ylimääräistä tavaraa ystävilleni ja äidilleni sekä lahjoitan Fidalle.

Juuri siksi musta tuntuu että mun joululahjatoivelista tulee tarpeeseen. Kun läheiset tietävät ne asiat joita oikeasti tarvitsen, niin lahjoille löytyy käyttöä. Mun viime vuoden listalta sain joka ikisen asian (tosin juomapullon ja Acnen huivin ostin itse), niin sen perusteella voi todeta että toivelista toimii ja joulupukin pikku apurit selkeästi lukevat mun blogia ;)

Vuoden 2016 toiveet:

Musta yksinkertainen laukku. Materiaalitoiveena aito nahka ja että metallisia yksityiskohtia tai esim logoja olisi mahdollisimman vähän. Tää kuvassa esiintyvä Marimekon laukku on se mun suurin unelma, mutta hintansa puolesta taitaa jäädä tällä kertaa vaan haaveeksi.

Teetä. Sitä tulee juotua paljon, ja mielelläni kokeilisin uusia erikoisia makuja. Tää on helppo ja edullinen lahja josta ihan varmasti tykkään!

Iittalan Nappula-kynttilänjalat. Näitä toivoisin kaksi kappaletta; korkeamman ja matalamman. Väritoiveina joko valkoinen tai tummanharmaa. Ja hei vink vink: näitä valkoisia myydään edullisemmassa tuplapakkauksessa.

Marimekon Siirtolapuutarha/Räsymatto-lautasia. Viime vuonna toivoin noita mukeja ja niitä sainkin riittävästi. Mä vaan rakastan noita printtejä!

Työkengät/tossut. Nää saattaa olla joulupukille hieman vaikeampi lahjatoive, sillä en ihan itsekään tiedä millaiset niiden pitäisi olla :D Ainakin toiveena olisi kova pohja, eli ihan aamutossutyyppisiä en tarvitse.

Jotain itse tehtyä. Sama toive oli myös viime vuoden listalla, ja silloin sainkin ystäväni itse tekemää kosmetiikkaa (mm. käsisaippuan ja kasvokuorinnan). Itse tehtyihin lahjoihin on laitettu niin paljon rakkautta ja ajatusta, että niitä on aina ihana saada!

+ Tietysti jokavuotinen extratoive: Rahaa tatutointeihin. Tosin tällä kertaa myös lahjoituksia hääsäästötilille otetaan vastaan ;)

Löytyykö sieltä muilta samoja lahjatoiveita?


6 Responses to “my christmas 2016 wish list”

 1. Maria says:

  Me ei miehen kanssa toivota mitään jouluna, muuta kuin että saadaan masut täyteen jouluruokaa. Mies on töissä joulun, joten käydään ennen sitä pari päivää mut kotikotona mussuttamassa jouluruokaa :)
  Meillä on niin pieni jääkaappi, ettei tonne oikeen mitään joululaatikoita :-D

 2. Mims says:

  Jos yksinkertasta nahkalaukkua halajat, suositus Miiko Designille!! Sieltä löytyy kahta eri kokoista mustaa nahkalaukkua, ihanan simppelit ja hintakaan ei nahkalaukuksi päätä huimaa. Ja mikä parasta: MADE IN FINLAND ❤

 3. Riia says:

  Jos joku pikkutonttu lähipiiristä lukee kommentitkin, ni teeksi kantsii valita Yogitea merkkistä teetä. Makuja löytyy joka lähtöön ja ne on hirmu hyviä. Vinkkinä toki muutenkin kelle tahansa

Kommentoi

Nadjastrange