JUHLAVA SILMÄMEIKKI + arvonta!

Wednesday 07. December 2016 / by nadjastrange

Oon mukana Max Factorin kampanjassa, jonka tiimoilta pääsin testailemaan uusinta False Lash Epic -ripsiväriä sekä Masterpiece Nude Palettea sävyssä Golden Nudes. Päätin toteuttaa näillä tuotteilla juhlameikin. Sellanen kun on meikäläisellä aika harvinainen näky, sillä useimmiten mun juhlameikki on yleensä hyvin lähellä arkimeikkiä. Tai jos oikein villiksi heittäydyn niin laitan huulipunaa ja/tai nestemäistä eye lineriä.

Lähtötilanne oli ylläolevan kuvan mukainen. Laitoin normaalin arkimeikkini lisäksi hieman highlighteria poskipäihin korostamaan kimallusta ja luomaan bilefiilistä. Silmämeikki oli kuitenkin tällä kertaa juhlameikin pääosassa, ja näin mä sen toteutin:
Masterpiece Nude Palettesta löytyy sekä mattapintaisia että metallinhohtoisia luomivärejä. Mä sekoitin meikkiini molempia, vaikka yleensä metalli ja kimallus houkuttelee mua eniten.

1. Aloitin levittämällä vaaleaa kullanhohtoista väriä sisäluomeen. Yleensä käytän luomivärin levityksessä meikkisivellintä, mutta nyt päätin kokeilla paletin mukana tullutta aplikaattoria ja hyvinhän meikkaus silläkin sujui.
2. Luomen ulkonurkkaan valitsin ruskeanpronssihtavan metallivärin. Sen levityksen jälkeen häivytin värejä ylöspäin kohti kulmaluuta.
3. Kulmaluulle laitan yleensä jotain vaaleaa kimaltavaa väriä, mutta nyt kokeilin vaaleaa mattapintaista sävyä. Tää korosti tosi kivasti kulmakarvoja!
4. Normaalisti tekisin rajauksen nestemäisellä eye linerillä, mutta tällä kertaa rajasin silmäni paletista löytyvällä mustalla luomivärillä sekä paletin aplikaattorin kapeammalla päällä. Näin rajauksesta tuli pehmeämpi. En muuten ymmärrä miten jotkut ihmiset saavat silmiinsä identtiset rajaukset!! Mä en vaan osaa.Lopuksi vuorossa oli luonnollisesti ripsiväri. Mulle Max Factorin ripsarit on ollu lemppareita jo teini-iästä asti. Tähän mennessä mun mielestä paras on ollu False Lash Effect, mutta nyt se on saanu eeppisen seuraajan tästä False Lash Epicistä.

Kuten kuvista huomaa, tässä on erikoinen harja jonka tarkoituksena on ulottua niihin lyhyimpiinkin ripsiin niin, että ripset ovat näyttävät ja erottuvat – myös lähikuvissa. Harjan lisäksi myös ripsarin koostumusta on muutettu. Tämän ansiosta ripsiväriä on helppo “työstää” kauemmin, ja harjan neljä erilaista harjastyyppiä auttavat kaiken muun lisäksi myös saamaan paakut pois.


Ripsistä tuli tosi hyvin erotellut mutta silti näyttävät. Meikki puolestaan on huomattavasti näyttävämpi livenä. Tuntuu että näin tietokoneen näytöltä katsottuna väri hieman katoaa. Mulla on selkeästi vielä petrattavaa tässä meikkikuvauksessa! :D


ARVONTA!

Minkälaisen juhlameikin sä toteuttaisit? Kolme vastanneista voittaa itselleen Max Factorin False Lash Epic -ripsivärin!
Arvonta päättyy 14.12. klo 23:00.

Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Yhteistyössä Max Factor


98 Responses to “JUHLAVA SILMÄMEIKKI + arvonta!”

 1. Saararara says:

  Perus meikkivoide, peitevoide, puuteri, valokynä, aurinkopuuteri. Luomiväri niin että tummempaa luomivakoon ja ihan ripsen tyveen saaden silmän ja luomen näyttämään isommalta. Sitten kajaalia ylös ja ripsiväriä. Vielä punaa huuliin niin voila!

 2. Nannuran says:

  Klassinen smokey-eye toimii aina, mutta olisi kiva kokeilla sitä välillä muissakin väreissä, kun perinteisessä musta-valkoisessa.

 3. Lenna says:

  Mä luotan näyttäviin huuliin juhlameikissä! Koittaisin saada kuultavan ihon, siistit kulmat ja tuuhet luonnolliset ripset ja sitten näyttävät tummat huulet:)

 4. N says:

  Ruskeat luomivärit, rajaukset, pari kerrosta ripsaria, pohja ja huulipunaa :)

 5. Pikkumyyx says:

  Perinteisen meikkipohjan lisäksi silmämeikin tekisin kullan, tai ruusukullan sävyillä. Pieni kissamainen rajaus mustalla eyelinerilla ja alaluomelle ja vesirajaan laittaisin näin pikkujoulusesongin kunniaksi kultaista kimaltavaa eyelineria. Huulet joko viininpunaisiksi tai punaisiksi.

 6. Veegu says:

  Huulipuna.
  Ois kyllä kiva jos osaisi meikata muutakin kun punalla :d

 7. Mia says:

  Ihan vakavissani olen täällä pohtinut että tekisin häämeikkini itse. En oikeastaan ikinä meikkaa juhlaan arkea kummemmin, mutta hääpäivänä olisi kiva hieman panostaa. Mielessä olisi ruskean/kullan sävyillä toteutettu smokey eye + joku persikkaan taittava, raikas huulipuna. Täytyy varmaan pikkuhiljaa alkaa jo harjoittelemaan… :D

 8. iina says:

  Mä tekisin jonkun korallin/oranssin silmämeikin ja luonnollisen väriset huulet. Räväkkä huulimeikki ei vaan tunnu koskaan omalta.

 9. sinii says:

  Hieman tummempi silmämeikki sekä varjostukset verrattaessa arkipäivän meikkiin. Myös huulipuna on kiva, kunhan liikaa innostu :))

 10. Eveliina says:

  Vau miten hyvännäköinen sun meikkis! :-) Itse toteuttaisin sen minkä yleensäkin, smokey eye ruskeilla sävyillä. En osaa repäistä huuli- tai silmämeikeillä, vaikka vähän kaikenlaista omistankin!

 11. klaara says:

  Meikkivoidetta ja poskipunaa. Silmiin vihreää ja ruskea/beige sekä mustaa ripsiväriä

 12. Mulla on arkenakin kissarajaukset, luomivärit kohdillaan ja huulipuna käytössä, joten juhliin teen yleensä meikkipohjan huolellisemmin, meikkaan silmät hieman voimakkaammin ja laitan lopuksi irtoripset. :)

 13. Hanna says:

  Perus arkimeikki, rajaukset, poskipuna, luomiväri. :)

 14. Minttu-Maaria says:

  Mä toteuttaisin varmaankin kanssa tälläisen kullanhohtoisen silmämeikin, ruskeilla dramaattisilla varjostuksilla sekä tietenkin kissarajauksilla! :) huulet saisivat jäädä luonnolliseksi pienellä kiillolla tietenkin

 15. Minni says:

  Tumma silmämeikki, punaiset huulet, kasvoihin kuultavaa korostusta.

 16. LindaRoot says:

  Voi kun olet niin raikkaan upean näköinen! Ja aina niin hymyileväinen. :)

  Minä lähtisin rakentamaan juhlameikkiä perusteellisella pohjalla joka ei petä illan myötä. Luomiin valitsisin asuun sopivaa sävyä ja tujauksen glitteriä. Eyelineria unohtamatta. Huulet pitäisin neutraalina uudella lemppari nyxin huulicremellä. Siinäpä se olisi kaikessa säihkyvässä yksinkertaisuudessaan!

  Kiitos arvonnasta Nadja. :)

 17. Sirkku says:

  Arkena ripsiväri ja poskipuna piristää!

 18. Ada says:

  Mun juhlameikki eroaa arkimeikistä oikestaan vaan nestemäisellä rajauksella :D Laitan myös ehkä tummempia luomivärisävyjä.

 19. AnZu says:

  Oon niin onneton meikkailija että perusmeikkiin lisäisin vaan irtoripset, jotkut tosi överit.

 20. Maisa says:

  Tykkään tosi paljon tekemästäsi meikistä. Tuonpa koittaisin toteuttaa itsekin! :)

 21. Heini says:

  Mun juhlameikki on yleensä aikalailla sama kuin arkisin. Laitan juhlameikkiin hieman vahvemmat eyelinerit sekä joskus koko liikkuvalle luomelle jotain beigeä/muuta luonnollisen sävyistä luomiväriä.

 22. Miukkis says:

  Juhlameikissä korostan aina silmiä. Silmiin lisään vahvat mustat rajaukset ja paljon tuuheutta ja pituutta ripsiin. Luomiväreissä jotain maanläheisiä sävyjä varjostuksineen. Huuliin vain kevyttä sävytettä tai kiiltoa. Silmät on juuri se meikkini “must” -juttu :)
  Osallistun kivaan arvontaan.

 23. Siiru says:

  Meikkaan arkisinkin mielelläni vähän normaalia näyttävämmin, ja esimerkiksi kissamaiset rajaukset on mun meikissä arkipäivää. Talven pikkujouluihin ja muihiin juhliin ajattelin panostaa lisäämällä vähän shimmeriä luomiin ja asettamalla irtoripsitupsuja omien ripsien joukkoon :)

 24. Ronja says:

  Mä laittaisin pohjalle pohjustusvoidetta ja päälle kevyesti meikkivoidetta. Sitten puuteria ja pienet korostukset sekä poskipunaa. Silmiin smokey eye ja ripsiväriä ja tekoripset Huuliin punaista jouluista huulipunaa!:)

 25. Tiina says:

  Pakko tunnustaa että olen kyllä surkea meikkaamaan! Kovasti haluaisin oppia mutta taidot riittävät lähinnä rajauksiin ja ripsivärin laittoon :D Isommissa juhlissa turvaudun yleensä meikkaajan käsittelyyn!

 26. susanna says:

  Meikkivoide, puuteri, eyeliner, ripsiväri, kulmakynä ja ruskeasävyiset luomivärit. Huuliin rajauskynällä väritys ja punaa päälle. Rajauskynä lisää pitoa ja huulet pysyy kuosissa rajummassakin menossa :)

 27. es says:

  tekisin ruskean sävyisen smokey-eye luomivärit, ripsiväriä, hyvä tasoittava meikkivoide, puuteri sekä aurinkopuuteri ja poskipuna

 28. Manda says:

  Sellainen Lumikki-look. Kalpea iho ja punaiset huulet.

 29. emmi says:

  vaikka tälläisen:)

 30. Emmi says:

  Itse tykkään pitää ihon suht neutraalina, enkä ole suurin contour fani. Meikkivoide ja ripaus poskipunaa . Silmämeikki voi sitten olla vähän vahvempi :)

 31. Amanda says:

  Näin joulun alla haluaisin kokeilla jotain punaista metallinhohtoista luomiväriä!
  Tän lisäksi rajaukset eyelinerilla, ripsiväriä, highlighteria ja jotain nuden väristä huulipunaa! :)

 32. Milja says:

  Todennäköisesti jonkun simppelin! En oo mikään hyvä meikkaamaan, joten panostaisin varmaankin ripsiin sekä värikkääseen huulipunaan :) meikkipohja saisi olla mahdollisimman kevyt.

 33. Henna says:

  Omassakin juhlameikissä pääpaino olisi silmissä. Selkeät, kauniit ja kissamaiset rajaukset, erotellut ripset sekä vähän kuparinhohdetta luomille kera varjostusten. Tämän jälkeen kulmakarvat huolella kuntoon ja kyllä kelpaa :) Hurjana päivänä kaveriksi voisi nakata vielä mattapunaakin!

 34. Napz says:

  Pohja, smokey eye, kissamainen rajaus, runsaasti ripsaria, ja kiilto huuliin viimeistelynä!

 35. Laura says:

  Mä haluaisin kovasti oppia tekemään kunnollisen smokey eyes-meikin! :)

 36. Maria says:

  Kimalteleva smokey eye ja tummat, näyttävät rajaukset! :)

 37. Sinimi says:

  Pohja aika sama kuin muutenkin, ehkä hieman peittävämpi. Kunnon silmämeikkiä en osaa lähellekkään, mutta jotain vähän tummempaa yritän loihtia:))

 38. salli says:

  Varmaan jonkin metallihohtoisen luomivärin ja lilaa huulipunaa. Ja ripsiväriä.

 39. Heidi says:

  Kultaa ja glitteriä:) Näyttävät ripset ja kuultovoidetta poskille ja aurinkopuuteria kevyesti tuomaan väriä kasvoille:)

 40. Sofia says:

  Nudemaisen smokey eyen sekä nyxin matte lip cream huulille!

 41. Milla says:

  Kultaista luomille, näyttävät rajaukset ja tuuheat ripset!

 42. sanntttu says:

  tekisin jykevät rajaukset silmiin, tekoripset ja esimerkiksi mattaista violettia luomiväriä ! huuliin haluaisin testata myös jotain tummaa violettia.

 43. sikkuralla says:

  Smokey eye on ihan lemppari ja klassikko. Luonnolliset huulet ja huolittellut kulmat.

 44. Petra says:

  Juhlameikkiin kuuluu mulla tumma silmämeikki, highlighter poskipäille ja nude mattapuna :)

 45. Marjuska says:

  Oon vähän sellanen luonnonlapsi meikkaamisessa, joten myös juhlameikkini on hillitty ja yksinkertainen. Ripsaria reilusti ja kiiltoa huuliin ja sillä mennään :) Juhlameikissä on mielestäni tärkeää kuitenkin säilyttää se oma tyyli, olkoon se sitten hillitympi tai räväkämpi.

 46. EmmaS says:

  Tekisin luonnollisen, mutta näyttävän, parhaita puolia korostaen. Ei perinteistä smokey eyeta, vaan maanläheisiä värejä. Huulipuna saisi olla meikin pääkohta, rajaukset ja mattapintainen tapahtumaan sopiva sävy. :)

 47. petra says:

  Tummat silmät, vaaleat huulet ja täydellinen iho <3

 48. anna s. says:

  Smokey Eye -meikki on minun makuuni. Se on perusmeikkini, jos vähän hienommin täytyy laittautua :)

 49. MarjaKoo says:

  Arkena kovinkin hillittyä, joten juhlaan haluaisin säväyttää ja korostaa tummia silmiäni. Smokey eye on kanssa tehokas, ja huolitellut ja näpsäkät kulmat.

 50. Janni says:

  Ainakin laittaisin kissamaiset rajaukset, luultavasti myös rusehtavansävyisen smoky eyen, kunnon pohjustuksen päälle tietenkin :)

 51. Henna says:

  Panostaisin juhlameikissä näyttävään huulimeikkiin. Silmät meikkaisin luonnollisilla sävyillä ja ohuella rajauksella. Kulmat ja meikkipohja toki pitäisi myös olla huoliteltu. Meikkipohja saa olla kuulas.

 52. tiiu says:

  Näyttävä silmämeikki ja kuulas iho!

 53. Anna says:

  En ole ennen uskaltanut käyttää punaista huulipunaa koska pelkään sen olevan liian räväkkä tai aikuismainen omaan tyyliini verraten. Viime viikolla ostin kuitenkin Milan Mattalic Lip Cremen sävyssä Mattely In Love joka perinteisen siniseen taittuvan punaisen kanssa omistaa myös metallisen tekstuurin :) Näyttävän huulimeikin kanssa neuvotaan usein jättämään silmämeikki vähemmälle, joten kokeilisin varmaankin käyttää enemmän neutraaleja sävyjä silmäpaletista kyseisen tuotteen kanssa!

 54. hilkka says:

  Yleensä meikissäni korostan joko silmiäni tummalla luomivärillä tai huuliani tummemmalla huulipunalla :)

 55. Nekku says:

  Luultavasti tekisin hyvin samantyylisen kuin tää sun, mut mun meikkiin kuuluu myös aika vahvat rajaukset. :) Ja tummaa huulipunaa.

 56. Annika.J says:

  Juhlameikkiini kuuluisi smokey eye tyylinen meikki ja ripaus huulipunaa

 57. elena says:

  tummempi meikki iltaan ja nudet huulet pienellä kiillolla :)

 58. Elise H. says:

  Tekisin tumman ja näyttävän silmämeikin, ja huulet saisivat olla melko vaaleat. Lisäksi jotain hohtotuotetta kasvoille :)

 59. ninni says:

  tekoripset ja väriä huuliin

 60. Malva says:

  Smokey eyellä mennään

 61. Jenni says:

  Ihana tuo sun tekemä juhlameikki! Tykkään käyttää juhlameikissä silmissä ruskeita sävyjä ja huulissa kirkkaanpunaista :)

 62. henski says:

  Juhlameikkiini kuuluu paksut, mustat kissarajauset ja punaiset huulet <3

 63. minna says:

  Olen vähän tylsä juhlameikkaaja, en oikein osaa käyttää luomivärejä. Mutta huulet ovat aina punaiset :) Tuon paletin sävyt näyttävät sellaisilta, että ehkä minäkin saisin niillä jotain aikaiseksi.

 64. Kirsti says:

  Kuulas iho, varjostuksilla. Silmiin rajaukset, tummaa ja vaaleaa väriä luomille.

 65. Sanni says:

  Mun juhlameikkiin kuuluisi näyttävät ripset ja mustat kissarajaukset. Huulet olisi nude sävyiset. Koska on juhlameikistä kyse niin highlight-korostusta saa olla runsaasti ;) Viimeistely meikinkiinnitys-suihkeella, joka tekisi ihosta kuulaan ja kauniin pitkäkestoisen meikin :)

 66. SofiaS says:

  Ite olen jo monta pikkujoulu aikaa tehnyt kulta-punaisen luomiväri yhdistelmän, joka on aivan mieletön ja näyttää hyvältä kuvissa! Ensin pehmennän luomivaon vaaleahkolla ruskealla, foilaan kultapigmentin liikkuvalle luomelle. Sen jälkeen laitan viininpunaiseen luomivakoon ja häivytän sen hyvin. Sitten vaan ohut kissarajauksen tai ei mitään, paljon maskaraa ja ehkä tekoripset. Huulilla voi olla ihan huolettomasti huulivoidetta tai sitten räväkät viininpunaiset huulet. Kannattaa kokeilla punainen luomivako omilla sinisilmilläni korostaa sinisyyttä mutta varmasti menee hyvin ruskeillekin silmille!

 67. annie says:

  Mun seuraava pikkujoulujuhlameikki tulee sisältämään kultaista luomiväriä ja näyttävät rajaukset sekä isot ripset. Ihon meikkaan kuulaaksi ja huulet saa olla nudet, sillä silmämeikki saa olla pääosassa.

 68. Enni W says:

  Mun meikkiin kuuluisi glitteriä ja kimallusta luomiin ja mattahuulet :-) !

 69. Ella says:

  Juhlameikissä tykkään tehdä hieman näyttävämmän silmämeikin, kuitenkin aika neutraaleja värejä käyttäen. :) Myöskin rajaukset tulee tehty useammin vain juhlatilaisuuksiin. Huulissa tykkään käyttää nuden sävyjä niin arkena kuin juhlatilaisuuksissakin.

 70. piitu says:

  Ehdottomasti näyttävä silmämeikki ja rajaukset, myös vahvaa luomiväriä.

 71. Jasmiina Hoo says:

  Luomiväriä ja huulipunaa! Liian harvoin tulee laitettua luomiväriä..

 72. Roosa says:

  Käyttäisin vaaleita ja hohtavia luomivärejä sekä jotain värikästä mattahuulipunaa! <3

 73. tid says:

  Mä panostaisin juhlameikissä silmiin: hopeaa tai kultaa, varjostukset ja rajaukset. Kaiken kruunaisi tietysti tuuheaksi harjatut ripset! :-)

 74. Aikku10 says:

  Panostan juhlameikissä näyttävään silmämeikkiin ja luomivärit täytyy valita huolella. Ripsivärin ostan yleensä uuden ihan sitä juhlaa varten.

 75. Henna28 says:

  Hyvä meikkipohja ensin ja sille alan rakentaa meikkiä. Silmät ja huulet, niihin panostan.

 76. Peppi says:

  Kevyt ja raikas meikki on mieleeni.

 77. Kaura says:

  Panostaisin silmämeikkiin, ohuet kissamaiset rajaukset, tummaa luomiväriä, ja ripsaria tietty. Aurinkopuuteria sipaisut sekä kiiltävät huulet.

 78. Outi says:

  Panostan silmämeikkiin, koska silmät ovat paras osa kasvoissani. Meikin ei tarvitse olla välttämättä tumma, mutta ripsien tuuheuteen panostan. Siihen hyvä ripsiväri on välttämätön!

 79. Almiiis says:

  Ehdottomasti viininpunaista huulipunaa,ripsiväriä ja kullanvaaleat luomet. Toimii!

 80. Suhsuh says:

  Laiskana juhlameikkaajana jätän yleensä luomivärit välistä ja panostan tuuheisiin ripsiin. Laitan irtoripset ja tummaa huulipunaa. Toimii!

 81. Jenni says:

  Mä tekisin melko tumman silmåmeikin, näin pikkujoulu aikana voisin laittaa kunnon glitterkerroksen luomelle ja sit silmän ulkonurkkaan tummempaa sävyä. Huulet jätän aika naturaaleiks, yleensä huulirasva riittää

 82. Viltsu says:

  Ruskeasävyisen smoky eyen jouluaaton juhlintaan. :)

 83. Mira says:

  Tumma, kimalteleva silmämeikki ja nudet huulet! :)

 84. Milla says:

  Juhlameikissä panostaisin eniten kasvojeni esille tuomiseen, eli varjostuksiin ja korostuksiin. Seuraavana suurena tekijänä tulisi silmämeikki neutraaleissa, ruskean eri sävyissä, käyttäen hieman hohtavaakin luomiväriä. :-)

 85. Tanja says:

  Itse panostan juhlameikissa silmiin ja hyvä ripsiväri on siinä aivan ehdoton.

 86. ansu88 says:

  Kunnon silmämeikki ja hieman hohdetta tai glitteriä.

 87. Noora says:

  Juhlameikissä korostan sinisiä silmiäni ja teen näyttävät rajaukset ja laitan tekoripset mitä en normaalisti käytä! Alaluomelle käytän jotain kullanhohtoista luomiväriä korostamaan silmieni sinisyyttä!

 88. Helena says:

  Panostaisin juhlameikissä silmiini.

 89. minja says:

  korostan silmiäni jollain kivalla luomivärillä (iho on talvisin tosi ikävässä kunnossa joten myös meikkivoiteen saa laittaa hyvin ettei koko ajan katse kiinnittyisi ihon epätasaisuuteen ja punoitukseen)
  tuo ripsiväriharja näyttää aikas vinkeältä, olisi kiva päästä kokeilemaan! :-)
  Hyvää joulunodotusta sinulle!

 90. maija says:

  Punainen huulipuna, pitkät ripset ja kissarajaukset. Siinä yksinkertainen ja aina toimiva meikki :)

 91. Miss M says:

  Klassiset tummat rajaukset ja joku ihana huulipuna, ehkä jossain vähän peruspunaista räväkämmässä sävyssä olisi mun valinta juhlameikiksi pikkujoulukaudelle.

 92. Laura says:

  Smokey eye!

 93. Heli says:

  Tällä hetkellä lemppari silmämeikki uloslähtiessä koostuu metallisista sävyistä – kultaisesta tai ruusukultaisesta sekä ruskeasta. Rajaukset ovat sisänurkasta ulkonurkkaa kohti paksuuntuvat, joihin piirrän pienet siivet. Meikkipohja sekä contour tulee tehdä huolellisesti ja kulmakarvat tulee korostaa hyvin, jotta kasvot saavat kauniin kehyksen. Ripsiin tykkään välillä liimailla irtoripsiä, mutta hyvä ripsari ajaa myös asiansa!:)

 94. Donna says:

  Ehdottomasti glitter olisi pääosassa! :D

 95. vvillma says:

  Kivan neutraaleilla kylmillä sävyillä tehty, niin että liikkuvalla luomella ehkä hieman shimmeriä ja luomivako mattana varjostettuna. Päälle vielä nestemäinen rajaus ja hyvä ripsiväri!

 96. heidil says:

  Enemmän väriä kuin arkiseen meikkiin ja kunnollinen pohjustus ja silmiin rajaukset.

 97. sarita says:

  Laittaisin jotain säväyttävää luomiväriä!

 98. mirdie says:

  säihkyvät silmät ja pinkki huulipuna on mun go-to-meikki! :D

Kommentoi

Nadjastrange