työnurkkauksen uudet taulut

Thursday 01. December 2016 / by nadjastrange

Meiän olohuoneen työnurkkaus sai uutta piristettä Deseniolta. Yritys oli mulle jo entuudestaan tuttu, sillä olen tilannut sieltä jo kerran aiemmin. Olin tosi tyytyväinen jo aiemmin saamieni printtien ja kehysten laatuun, joten nyt kun mulle ehdotettiin sieltä suunnasta blogiyhteistyötä niin ei tarvinnut kahdesti miettiä.

Meiän koti on aikamoinen sekamelska ja joka huoneella on oma teemansa sekä huoneeseen sopivat taulut. Eteisessä on perhostauluja, antiikkia ja kirppislöytöjä. Keittiön värimaailma on musta-valko-keltainen. Ja makuuhuoneen teemana on vissiinkin vaan yleinen vaatekaaos.

Mutta olohuone on ehdottomasti meidän kodin sydän! Siellä vallitsee mustan, valkoisen, harmaan sekä viherkasvien harmonia, ja seinät ovat täynnä meidän tyyliin sopivia tauluja. Luonto ja kirjaimet näyttäisivät olevan meiän olkkarin taulujen avainteemoja.

Nyt sain viimeisenkin olohuoneen nurkan edustuskuntoon kun valkkasin Deseniolta kolme taulua koristamaan meiän tauluhyllyä. Deseniolta löytyy muuten saman tyylisiä tauluhyllyjä kuin nää meiän Ikealaiset. Tauluhyllyissä parhautta on se, että tauluja ja niiden järjestystä pystyy vaihtelemaan fiiliksen mukaan ilman että joutuu tekemään seinään uusia reikiä.

Desenion tauluvalikoima on erittäin laaja, ja uskallan väittää että sieltä löytyy jokaiseen makuun jotain! Meiän kotiin sieltä olis löytyny vaikka kuinka paljon ihania juttuja, mutta lopulta päädyin valitsemaan noi kolme.

Lontoo-printti muistuttaa mua mun henkisestä kotikaupungista, ja on siltikin ihanan tyylikäs ja hillitty.

Oon jostain syystä ihan hulluna kuu-printteihin, joten en vaan voinut vastustaa tätä. Ja koska noissa kahdessa muussa taulussa on tekstiä niin otin tämän vähän tasapainottamaan kokonaisuutta.

Graafisten julisteiden seasta löytynyt &-printti ja sen valinta yllätti mut itsenikin. Sillä olisinhan mä voinu ottaa esimerkiksi ton Lontoon kartan isommassa koossa. Marmorikuvio ja printin yksinkertaisuus kuitenkin houkuttelivat ja lopulta päädyin tohon kokonaisuuteen.

Valitsin printeille vielä mustat puiset kehykset Desenion kehysvalikoimasta, sillä noi sopivat parhaiten yhteen meidän muiden taulujen kanssa. Kononaisuudesta tuli lopulta mun makuun hieman liian symmetrinen (näin jälkeen päin olisin voinut ottaa esimerkiksi ton kuu-taulun pienemmässä koossa). Mä päädyin sitten rikkomaan symmetrian laittamalla kirppikseltä löytyneet sarvet taulujen sekaan.

Mitäs tykkäätte meiän pienestä työnurkkauksesta? Entä haluaisitteko lukea enemmänkin sisustusaiheisia postauksia ja katsella kuvia meiän kodista?


12 Responses to “työnurkkauksen uudet taulut”

 1. Nenna says:

  Joo! Sisustusjuttuja on aina kiva lukea!

 2. miija says:

  Juu, pistä ihmeessä postausta teidän kodin sisustuksesta. :)
  Itekin oon tilannut deseniolta ja olin kyllä tosi tyytyväinen, tuun varmasti tilaamaan sieltä jatkossakin.

 3. Jenni says:

  Joo ois tosi kiva nähdä enemmän teidän sisustusta! Noi taulut on tosi kivoja. Voi olla et itelleki iskee pahasti sisustuskärpänen kohta

  • nadjastrange says:

   Haha! Mulla se sisustusvimma menee aallottain! Välillä haluaa uusia sisustusta rankalla kädellä (kuten kesällä ostettiin uusi sohva koska halusin vaalean :D) ja sitten joskus taas sisustaminen ei kiinnosta. Nyt löytyy kyllä intoa kirjotella kotijuttuja joten kiva kun teitäkin kiinnostaa :)

 4. Johanna says:

  Ehottomasti lisää sisustusjuttuja! Teillä vaikuttaa olevan tosi nätti ja lämminhenkinen koti, joten olisi mukavaa nähdä muitakin nurkkianne :)

 5. Hahanna says:

  Helou, mistä tuo vikan kuvan alustatarjotinjutska on? Tosi kivalta näyttää kaikki! :)

 6. Jere says:

  Oi vitsti, näyttää kyllä niin hyvältä! Itekki tässä jo jonkin aikaa odottanut, että meikäläisen asunto valmistuu siihen pisteeseen, että pääsen valkkailemaan omille seinille jotain simppeliä! :D

  http://www.jereviinikainen.fi

  • nadjastrange says:

   Tsemppiä asuntohommiin, siinä voi tosiaan mennä aikansa että saa seinille täytettä. Meillä on yksi hylly odottanut seinälle pääsyä jo toukokuusta asti haha.

Kommentoi

Nadjastrange