no kyllä kannatti!

Sunday 24. April 2016 / by nadjastrange

Olipa eilen kiva päivä!
Mulla on kiireinen viikko takana, ja ajatus siitä että piti mennä blogitapahtumaan ryysimään satojen muiden bloggaajien kanssa tuntui lähinnä epämukavalta. Päätin kuitenkin kerätä itseni ja mennä kattomaan mikä meininki Blogger’s Inspiration Dayssa oli, ja siellähän oli tosi kivaa!

Tällasissa tapahtumissa on haastavaa se, että kun menee paikalle yksin ja tuntee ihmiset lähinnä moikkaustasolla, niin pitää small talkata ihan tolkuttomat määrät ja yrittää muistaa kaikkien nimet ja kasvot :D Varsinkin väsyneenä se ei oo mitään helpointa puuhaa, joten oli ihan mahtavaa kun sain lyöttäytyä ihan parhaaseen seuraan. Kiitos vielä Minttu ja Joanna, ootte best!
Samalla tietysti nakitin mun blogivaimoni Joannan kuvaamaan mun asun. Tuli kyllä niin professional olo ottaa nopeesti muutama räpsy tihkusateessa. Mutta tätä tää on, mielummin nämä sateiset kuvat kun ei asukuvia ollenkaan, vai mitä?!

Hattu poikaystävältä (moni on kyselly tän alkuperää, merkki on Länsilakki)
Huivi 2nd hand
Nahkatakki 2nd hand
Ruutupaita 2nd hand
Mekko H&M
Maiharit Dr. Martens*

*saatu blogin kautta.

Näistä mun asuista alkaa kyllä huomaamaan että shoppailen nykyään vaan lähinnä kirppiksillä…


4 Responses to “no kyllä kannatti!”

  1. Nessa says:

    Oli kiva törmätä taas! :)

  2. Joanna says:

    ♥ ♥ ♥

Kommentoi