bunnylove

Sunday 17. April 2016 / by nadjastrange


Meikäläinen kylpi kyllä kenkäjumalten suosiossa perjantaina. Silloin nimittäin oli Minna Parikan sample salet, ja kenkähulluilla oli 5 tuntia aikaa tehdä supereita mallikappalelöytöjä Kluuvin kauppakeskuksessa. Tapahtuma järjestettiin vain viime perjantaina, ja meinasin jättää menemättä. Pääsin töistä niin myöhään, että ajattelin kaikkien kenkien olevan jo loppu, mutta jostain syystä tuli sellanen fiilis että käyn nyt kuitenkin kurkkaamassa. Jonotin vielä puoli seitsemän aikaan kauppaan sisälle n. 40minuuttia, mutta oli se kyllä kaiken jonotuksen ja ryysimisen arvosta! Kuulin että myynnin alkaessa jengi oli jonottanu kolme tuntia (!!!) joten siihen verrattuna mun odotus ei ollu mitään.

Tietenkään kaikkia malleja ei enää ollu illalla jäljellä, mutta mä kyllä tein sieltä kaksi aivan huikeaa ja söpöä löytöä. Ja vieläpä lähes ilmaiseksi! Pääsin sisään vasta vikan tunnin alussa, jolloin ilmoitettiin että kaikki jäljellä olevat kengät maksoivat 80€/pari. Siis miettikää, että sain noi kahdet Parikat yhteensä 160€:lla, kun uutena noiden arvo on 575€. Huhhuh!Menin paikalle haaveissani jonkunlaiset puputennarit. Mulla oli nämä haaveissani, mutta pian kävi ilmi että kaikki hillityt värit oli jo myyty loppuun. Siellä kuitenkin toimi ihanasti kenkähullujen solidaarisuus toisiaan kohtaan, ja ihmiset tarjosivat sovittamiaan kenkiä kanssashoppaajille. Mä bongasin sieltä naisen, joka sovitteli isoa kasaa puputennareita ja hänellä sattui olemaa just saman kokoinen jalka kun mulla. Lyöttäydyttiin sitten ihan vahingossa yhteen ja tarjottiin toisillemme kenkiä joita oltiin jo sovitettu ja jotka ei kuitenkaan ollu itelle mieleisiä. Tämä nainen tarjosi mulle näitä tennareita jotka oli kyllä aivan ihanat. Malli oli täydellinen, mutta toi villakangas oli jotenkin tosi kärsineen näkönen, varmaan kun mallikappaleista oli kyse niin niitä oli soviteltu paljon tms.

Meinasin siis ensin ostaa vielä kolmannetkin kengät, mutta päädyin siihen että ihminen varmasti pärjää kaksilla pupukengillä. Pinkit nahkaiset puputennarit on aivan ihanat, enkä malta odottaa että pääsen käyttämään noita! Tosin huomasin että kengissä on eriparinauhat lol. Pitää selvitellä jos noita sais jostain ostettua.Mä en oo enää nykyään mikään suuri korkokenkäihminen, mutta nämä nähdessäni mun sydän tais jättää lyönnin välistä. Pinkkiä, glitteriä ja korkoa. Kuulostaa joltain mitä Tuksu käyttäisi, mutta ei haittaa pätkääkään. Mä ostin noi ensin ihan vaan juhlakengiksi, mutta aloin pian leikkimään ajatuksella siitä että käyttäisin noita häissäni. Oon aina haaveillu näistä hääkenkinä, mutta häihin menee muutenkin niin paljon rahaa että pihiys iski. En halua ostaa vaan häitä varten kenkiä joita ei tule koskaan muulloin käytettyä.

Mä olin saanu sellasen päähänpinttymän että mun on pakko saada hääkengiksi valkoiset tai metallinväriset, ei missään nimessä mitään värikkäitä kenkiä. Enkä mä osaa käyttää valkoisia korkokenkiä, joten ei vaan pää anna periksi ostaa valkosia korkkareita vaikka niin kovasti niistä oonkin haaveillut. Nyt kuitenkin samoista kengistä on tullu glittermalli joka voisi toimia. Mutta silti, kun hääkustannukset lähentelee kymppitonnia niin yritän vaan säästää kaikesta mistä pystyy. Aika huonosti on tähän mennessä onnistunu, joten olis kyllä tosi jees jos päätyisin siihen että nää on THE kengät. Kyllä pitää olla kiitollinen siitä että löytää Parikat hääkengikseen vaan kahdeksallakympillä.

Kyselin eräässä Facebookin hääryhmässä (terkkuja!) kanssamorsiamilta mielipiteistä siitä, että onko noi Tuksu-glitter-korvakengät liian överit häissä käytettäviksi. Sain monen monta puoltavaa kommenttia siellä, mutta kysyn asiaa vielä teiltä blogin lukijoilta, sillä tunnette mun tyylin ja ootte muutenkin ollu niin ihania ja avuliaita.
Onko liian överit hääkengiksi?


26 Responses to “bunnylove”

 1. Pikkumyyx says:

  Ihanat nuo glitter kengät!!! Aivan TÄYDELLISET hääkengiksi! Mä ruokoilen, että käytät noita häissäsi. Ne on jumalaiset!!!!
  T. Kateellinen

  • nadjastrange says:

   Hahaa kiitos! Jos oikeen rukoilet niin kyllähän mun täytyy sun toive toteuttaa! Mulle vaan on tulossa mekkoonkin blingiä, niin mietin että mitenköhän hyvin sopii yhteen :D

 2. ddd says:

  on niitä överimpiäkin nähty, että jos sopii puvun kanssa yhteen niin go for it :)

  • nadjastrange says:

   Jee! Tosiaan niinkun vastasin jo edelliselle kommentoineelle, niin en oo ihan varma että sopiiko kengät mun pukuun. Tosin suunnittelen pukuni itse, niin olishan tässä mahis vielä muuttaa pukusuunnitelmia sellasiks että noista tulis täydellinen yhdistelmä :)

 3. Katri M says:

  Viime kesänä itse naimisiin menneenä ja sun tyyliä vuosia seuranneena sanon, että NOI ON SUN HÄÄKENGÄT. Piste. Luota muhun, noi on täydelliset!

 4. Annis says:

  Hahaa, pakko kommentoida että oikeesti ei oo yhtään liian överit vaan just hyvät hääkengät! Itse ostin juuri samaiset Parikan joulualeista ja laatikko odottaa vaatekaapin ylähyllyllä syyskuisia häitämme :)

  Hyvä valinta siis! ;)

 5. lina says:

  Musta tää on vähän samanlainen kysymys kuin bikinivartalokin (bikinit + vartalo= bikinivartalo): jos sä puet häämekkosi kaverina hääpäivänä noi (erittäin kauniit ja päheet) kengät niin eikös ne ole sitten hääkengät? :D

  • nadjastrange says:

   Hahaa hyvä pointti!!!! :D
   Mutta tiiätkö kun yleensä hääkengät tuntuu olevan sellasia valkosia satiinisia joissa on pieni korko ja joku strassiyksityiskohta.
   Toisaalta en mä muutenkaan niin perinteinen morsian ole, eli niin se taitaa vaan mennä että kun puen kengät jalkaan hääpäivänäni niin ne on hääkengät :D

 6. salla says:

  Aaa, miten täydelliset korkkarit! Todellakin sopii hääkengiksi. Täytyyhän sun persoonallisuuden näkyä kengissäkin. :)

  • nadjastrange says:

   Hyvä pointti :)
   Jotenkin mulla on sellanen kuva mielessäni että olisin yhtäkkiä hääpäivänäni sellanen tosi perus morsian enkä uskalla tehdä villejä valintoja :D

 7. Iipa says:

  Mulla oli hääkenkinä Minna Parikan glitter puput mallia hare :)

 8. annie says:

  Noihan on just mahtavat kengät hääkengiksi, anna mennä vaan!

 9. Laura says:

  onpa kyllä ihanat löydöt! ja ihan täydelliset hääkengiksi! xx

 10. anonyyymi says:

  Pakko tulla kertomaan, että kun näin nuo hopeiset pupuihanuudet snäpissäsi, valehtelematta ensimmäinen ajatus oli, että ihan varmaan on hääkengät :-D eli ehdottomasti, jos vaan pukuun sopii ☺️

  • nadjastrange says:

   Hahaa jee! Olis kyllä niin täydellistä jos noi sopis pukuun!! Tällä hetkellä ajatuksissa oli ehkä ihan vähän vintagehenkinen pitsikangas jossa on kimalletta, niin pelottaa että kengät ei sovi, mutta ehkä ne sit lopulta sopiikin! Plus eihän ne kengät sieltä puvun alta paljoa näy niin ehkä niiden ei tarvii olla ihan täysin perfect match, kunhan ite oon tyytyväinen :)

 11. Tua says:

  Nuohan on aivan loistavat hääkengät! Olen itsekin menossa kesällä 2017 naimisiin ja puvusta ei ole vielä tietoakaan (ideoita on, tietenkin) mutta sen verran tiedän etten missään nimessä halua valkoisia kenkiä. Ihan jo sen takia, etten ole ikinä tykännyt valkoisista kengistä, mutta myös siksi, että haluan kengät joita voin käyttää myös häiden jälkeen. Jokainen morsian laittakoon juuri sellaiset kengät jalkaan kuin haluaa – jos ei hääpäivänään voi tehdä juuri niin kuin lystää niin milloin sitten? :)

  Olisi muuten erittäin mielenkiintoista kuulla lisää tuosta sinun pukuprojektista! Tähän mennessä olen selannut hääpukutarjontaa lähinnä netistä, mutta vahvasti vaikuttaa siltä ettei suomalaisista hääpukuliikkeistä taida löytyä sellaista jonka haluaisin. Ainakin nettisivujen perusteella eri liikkeiden tarjonta näyttää noudattavan aika lailla samaa kaavaa ja persoonallisempia pukuja ei turhan paljon ole tarjolla… Lisäksi olen aika arka nettishoppailija etenkin näin kalliissa hankinnoissa kun puvun istuvuudesta ei ole varmuutta. Pelkään niiden jäävän minulle lyhyiksi :D Joten jos voisit vaikka tehdä postauksen liittyen tuohon puvun teettämiseen niin olisin oikein iloinen! :)

 12. Idaaa says:

  Kun rupesin lukemaan postausta niin luulin, että glitterpuput on nimeomaan ostettu hääkengiksi :) eli ehdottomasti jalkaan nämä kengät hääpäivänä :)

 13. Aino says:

  Luulin että oot oikein ostanut nuo kengät häitä silmällä pitäen, nehän on täydelliset!! Sinut tuntien (tuntien, eli alusta astia blogias lukeneena) näen jo sieluni silmin sulla nuo kengät häissä! :) Itse ajattelin alkuun että astelen alttarille Vanseissa, mutta se suunnitelma saattaa vielä muuttua :D ps. oot ihana <3

 14. Katar says:

  No ei todellakaan ole liian överit. Ja vaikka olisikin niin mitä sitten. Jos itse ne haluat, niin silloin ne on hyvät.

 15. Elmeri says:

  Tiijätkö Nadja, mikään ei oo häihin liian överiä. Ja näin sanoo viiskyt vee nainen. Menin itse viime kesänä toista kertaa naimisiin. Ja tein sen paljain jaloin. Kaikki vieraat olivat paljain jaloin, pappi oli paljain jaloin ja kuvaaja oli paljain jaloin. Mutta jos olisin laittanut kengät, ne olisivat olleet varmaan jotku tuollaiset glitterpuput. Ja nuo toiset pupuliinit käy jatkoille kun jalat ei enää jaksa bailata korkojen kera❤️. Sinä oot niin suloinen.

 16. Venla says:

  eikä ko mulla on listalla kans kimalle-tuhkimot, mut loboutineissa ;) Vaikkei päädyttäskään ko maistraatin kautta (niinkö tällä hetkellä tuntuu ettei muita tarvita), niin silti, meijän kahen bileisiin.

Kommentoi

Nadjastrange