paras joulu ikinä!

Tuesday 29. December 2015 / by nadjastrange

Mennyt joulu oli niin ihana, että tuli tirautettua onnenkyyneleitä muutamaankin otteeseen.

Aamu alkoi sillä, että mun elämäni mies kosi mua!!!!!! Kosinta tapahtui meidän kotona ennen kun lähettiin joulun viettoon. Aleksi kosi tosi söpöllä tavalla ja yllätti mut täysin. Olin arvellutkin, että kosinta tulee jossain vaiheessa kun ollaan seurusteltu 4,5 vuotta ja tunnettu toisemme jo yhdeksän vuoden ajan. En kuitenkaan osannut kuvitellakaan, että se tapahtuisi noin yllättäen koska oon yleensä oman elämäni Sherlock ja arvaan kaiken. Maailman paras aamuherätys ikinä, ja olisitte nähny miten paljon mä itkin! :D

Sormus on palladiumia, sillä Aleksi tiesi etten halua kultaista sormusta, mutta halusi ostaa mulle kuitenkin hopeaa arvokkaamman sormuksen. Tää on ihanan yksinkertainen jossa on kuitenkin vähän jotain erikoista. Tää on aivan ihana, koska on niin helposti yhdisteltävissä mun muihin koruihin, enkä mä oo mikään blingi-ihminen joka kaipaisi miljoonaa timanttia sormukseensa. Ja jos jossain vaiheessa alkaa siltä tuntumaan, niin voihan naimisiin mennessä hankkia jonkun timanttisormuksen ton kaveriksi.

Ollaan Aleksin kanssa kumpikin niin fiiliksissä kihlautumisesta, ettei olla vielä osattu alkaa suunnittelemaan häitä vaikka molempien ystävät ja sukulaiset ovatkin ehtineet kysellä kaikkia mahdollisia yksityiskohtia. Ollaan vasta saatu päätettyä että mennään naimisiin kesällä 2017. Siihen se sitten jääkin :D On tässä puolitoista vuotta aikaa suunnitella ja säästää rahaa, enkä jostain syystä jaksa yhtään stressata asiasta ainakaan vielä. Eiköhän musta jossain vaiheessa vielä tuu hirveä bridezilla haha.No mutta jatketaan häähömpötyksistä sitten myöhemmin kun ollaan saatu jotain konkreettista aikaseksi – siis sen lisäksi että liityin vihdoinkin Pinterestiin josta koitan ammentaa mahdollisimman paljon hääinspistä.

Aattoaamun yllätyksen jälkeen matkattiin joululahjoja raahaten mun äidin luo. Oli ihanaa yllättää mamma kihlauksella, käytiin kävelyllä auringonpaisteessa ja sainhan mä myös riisipuuron mantelin! Olis varmaan pitäny pistää lotto vetämään jouluaattona, koska mä olin maailman onnekkain muija ikinä!

Mun äidin luota otettiin suunta kohti Aleksin perhettä ja siellä meitä odotti kihlajaisskumpat, yllätyslahja ja sydämin koristeltu vierashuone. Tirautin taas pari kyyneltä kun herkistyin siitä miten fiiliksissä Aleksin perhe oli siitä että me mennään naimisiin. Siis apua miten herccis oon!Tuli saunottua, tietysti syötyä ihan hirveät kasat jouluruokia, pelattua lautapelejä ja avattua lahjoja. Sen lisäksi että sain jo aamulla maailman parhaimman joululahjan ikinä, mun paketeista kuoriutui myös lisää ihania lahjoja. Mun joululahjatoiveistani toteutui lähes kaikki, joista lempparein oli Aleksilta saatu kamera! Joka on pinkki! Ja muutenkin paketeista kuoriutui aika paljon pinkkiä ja Hello Kittyä. Mistäköhän johtuis…


Aleksin äiskän koiratkin viettivät innolla joulua. Meikäläisen koirakuume vaan kasvaa kasvamistaan! Mutta jos nyt ensin keskityttäis siihen häihin säästämiseen ja katotaan sitten myöhemmin sitä koiraa. Jos me otettais kaikki eläimet jotka haluaisin, niin asuttaisiin varmaan jossain eläintarhassa :D

Mites siellä vietettiin joulua? Tuliko ihania lahjoja tai muita yllätyksiä?


35 Responses to “paras joulu ikinä!”

 1. miinailona says:

  Voi Nadja! Onnea! <3

 2. sanna says:

  Aww, ihan huippua, onnea teille <3

 3. Aino says:

  Todella paljon onnea teille!! :)

 4. llaura says:

  Onnea paljon!!! <3 rakkaus on aika ihanaa.

 5. Roosa says:

  Paljon paljon onnea teille! ❤ Ootte Aleksin kanssa niin hyvä pari :)

 6. Katja says:

  Ihanaa, herkistyin itekki ku sun onni paistaa tänne asti! Ihanaa! Onnittelut! <3

 7. Katja says:

  Ihanaa, herkistyin itekki ku sun onni paistaa tänne asti! Ihanaa! Onnittelut! <3

 8. lulu says:

  Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Niin paljon miljoonasti onnea teille <3 Olette suloisin pari :')

 9. Jasmiina says:

  Mun mies kosi mua myös jouluaattona ja häät on kesällä 2017! Tiedän myös ihmeen monta paria jotka on kihlautunut tänä jouluna.. Onnea teillekkin!

 10. Iina says:

  Voi ihanaa! Hurjan paljon onnea teille molemmille, olette suloinen pari

 11. Doll De Vil says:

  noniin hääkutsua odotellessa sit puolin ja toisin me mennään syksyllä 2017 :—_DD <3<3<3 onnea nii paljo tää oli paras uutinen!

 12. idaaa says:

  voi että! hurjan paljon onnea! :)

 13. M says:

  Onnea teille! :)

 14. Elli says:

  Paljon onnea! <3

 15. Tirpponen says:

  Voi onnea ihan hirmuisesti!! Ihana juttu! :) <3

 16. ellamarina says:

  Oi miten ihanaa, onnittelut teille! <3 :)

 17. Henna says:

  Onnea hirveesti! Muistaa jakaa suunnitelmia aina blogissa ;)

 18. Emmi says:

  Hei, mitä ihanaa! Onnea valtaisasti <3

 19. Katja says:

  onnea <3 olen niin onnellinen sun puolesta :)

 20. Laura says:

  Paljon onnea molemmille!

 21. M says:

  Onneksi olkoon aivan hirmupaljon! <3 <3

 22. Annie Mink says:

  Voi miten ihana joululahja tosiaan! <3 Oon niin onnellinen teidän puolesta, susta tulee kyllä sen vuoden kaunein morsian :) Suurimmat onnittelut!

 23. molly says:

  Ihana uutinen, paljon onnea:)

 24. Sofia says:

  Onnea älyttömästi!! <3

 25. miija says:

  Aivan ihania uutisia!! Oon tosi onnellinen teidän puolesta <3

 26. Sonja says:

  Oi, hirmuisesti onnea!! :-)

 27. stindepinde says:

  aaw kuinka ihanaa!:) onnea hirmuisesti! Muakin kosittiin jouluaattona, kaksi vuotta siitäkin jo aikaa^^. Ens kesänä musta tulee Rouva<3

 28. Sara says:

  Oon lukenu sun blogia noin 12-13-vuotiaasta asti ja sinun blogisi on ensimmäinen blogi mitä aloin lukemaan. Olen nyt yhdeksäntoista ja meinasin itsekin vuodattaa kyyneleitä kun luin kihlauksestasi! Oot ihanan positiivinen ihminen ja toivon sulle ja Aleksille ja kisuille ja kaikille auringonpaistetta ja kaikkea hyvää <3 Oot paras!

 29. Joanna says:

  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  (ps. MÄKIN ITKIN kun sain sun viestin :’D)

 30. ansku says:

  Moikka Nadja!
  Oon seurannut sun blogia vuoskaudet mutten oo ikinä kommentoinut mitään. Nyt on pakko! Hiiirrmuisesti onnea <3 Tulin superiloiseksi tästä uutisesta, ihan vain blogin lukijana :-)

  Kiitos myös positiviisuudesta ylipäätään, se on täällä jotenkin aika näkynyt.

  Mahtavaa vuotta 2016!!

 31. Riia says:

  Ihanaa! <3
  Kaunis ja yksinkertainen sormus. Tyyli on sellainen mikä muakin miellyttää. ...sormusta ja kosintaa odotellessa.

 32. Hanna says:

  Olipa aivan ihana postaus! Kiitos kun jaoit tämän, tuli itellekin hyvä mieli :) Onnea teille!

 33. Elina says:

  Paljon onnea teille kahdelle! :)

 34. SINII says:

  Erittäin paljon onnea teille molemmille!! :)) Mahtava uutinen!!

 35. Minna says:

  Oo ihanaa onnea ❤️ Meilläkin on häät 2017

Kommentoi