#micellarfaces

Wednesday 06. May 2015 / by Indieplace


Oon mukana Indiedaysin ja Garnier Micellar Waterin kampanjassa, josta kirjoittelinkin jo täällä. Micellar Water rauhoittaa ihoa ja sopii kaikille ihotyypeille. Se on all-in-1 -tuote joka sisältää misellejä jotka vetävät likaa ja meikkiä puoleensa kuin magneetti. Tällä siis saa raikkaat ja puhtaat kasvot ilman raivokasta hankausta ja vedellä läträämistä. Riittää että kostuttaa vanulapun Micellar Wateriin ja meikki on hetkessä poissa. Tuote poistaa myös silmä- ja huulimeikin erittäin helposti.

Oon nyt reilun kuukauden ajan ehtinyt käyttämään tätä ja oon tosi tyytyväinen. Aiemmassa kampanjapostauksessa paljastin olevani erittäin laiska kasvojenpuhdistaja, mutta Garnier on tehnyt Micellar Waterin avulla sen niin helpoksi että olihan meikäläisen otettava tuote vakiokäyttöön! Mun aiempien, olemattomien ihonhoitorutiinien tilalle on tullut kasvojen puhdistaminen kahdesti päivässä.


Instagramissa on käynnissä Garnier Micellar Water -kilpailu, johon voit osallistua jakamalla omat puhdistetut kasvosi Instagramissa ja liittämällä siihen hashtagit #MicellarFaces ja #GarnierSuomi. Kilpailu kestää neljä viikkoa, eli tämän kuun loppuun asti ja palkinto on aika mukava; joka viikko valitaan yksi voittaja joka saa Garnierin ihonhoitotuotteita itselleen vuodeksi.


Mulla on suhteellisen hyvä iho, mutta en jostain syystä siltikään tykkää olla yleisillä paikoilla ilman meikkiä. Tuntuu että meikittömyys korostaa mun tummia silmänalusia ja ihon sävy näyttää epätasaiselta. Oon kuitenkin ystäviäni tarkkailtua huomannut, että itse luulee aina näyttävänsä hirveältä meikittömänä, vaikka muut ihmiset ovatkin ihan täysin eri mieltä. Musta on mahtavaa että tämä kampanja kannustaa julkaisemaan meikittömän kuvan. Mä odotan innolla #MicellarFaces ja #GarnierSuomi -tagien selaamista, koska jokainen nainen on omalla tavallaan kaunis – myös ilman meikkiä.

Jos vuoden ihonhoitotuotteiden voittaminen kiinnostaa, niin suosittelen kurkkaamaan tänne. Sieltä löytyy myös jo muutama #MicellarFaces ja #GarnierSuomi -tageilla varustettua kuva kauniista naisista ja heidän meikittömistä kasvoistaan.


8 Responses to “#micellarfaces”

 1. Maria says:

  Pakko kommentoida, jos en oo viel aiemmin, että tuo vesi tuhosi mun naamani totaalisesti :-( sillon ku ostin ton, ni mietin kuin kätsyä, kasvovesi ja maito samassa, mutta ei :/ hyvä että toisilla toimii!

  • nadjastrange says:

   Joo kommentoit siihen aiempaan postaukseen tosta! On kyllä tosi ikävä juttu. Mulle ei oo edelleenkään tullut tosta mitään ongelmia :)

 2. Katri says:

  Pakko sanoa, että nimenomaan sun tummemman ihonvärin vuoksi näytät ilman meikkiä tosi kauniilta! Helposti vaaleella iholla näyttää kalpealta, väsyneeltä ja iho “harmaalta”, jos ei oo käyny aurinkolomalla tai lätränny kirkastavilla voiteilla :( Eli näyttäydy vaan rohkeesti ilman :)

  • nadjastrange says:

   Se on kyllä totta, mutta musta silti tuntuu että näytän vähän kalpealta talvisin :D Kesällä kuljenkin enemmän ilman meikkiä kun on hieman rusketusta ihossa. :)

 3. Noora says:

  Kätevä tuote, JOS vaan sattuu sopimaan. Itsekin ostin sitä testiin ja finnejä rupes pukkaamaan välittömästi.

 4. Tiia says:

  Mulla on Micellar waterista pelkkää hyvää sanottavaa – se on kuulunut mun päivittäiseen ihonhoitorutiiniin jo melkeen vuoden enkä aio luopua siitä! Käytän sitä normi puhdistusaineen jälkeen poistamaan viimeisetkin liat eikä mun iho oo koskaan voinut paremmin. Ihan mahtava tuote :)

Kommentoi