puhtaat kasvot hetkessä

Thursday 05. February 2015 / by nadjastrange


Oon mukana Garnierin Micellar Water -kampanjassa, ja pääsinkin testailemaan tätä monia ihmetyttänyttä tuotetta. Kyseessä on uudenlainen all-in-1 puhdistustuote joka sopii kaikille ihotyypeille sekä myös herkälle iholle. Sen vesipohjainen koostumus sisältää misellejä jotka vetävät likaa ja meikkiä puoleensa kuin magneetti. Tuotteen koostumus myös rauhoittaa ihoa.

Mun on pakko myöntää, etten ole se kaikista ahkerin ihon puhdistaja. Saatan mennä meikit naamassa nukkumaan jos illalla väsyttää niin paljon että päätän siirtää suihkussa käynnin aamuun. Moni mun ystävä on kauhistellu tätä, mutta oon vaan ollu liian laiska. Mun mielestä on helpointa pestä meikit pois suihkussa, ja on tosi ärsyttävää yrittää pestä niitä lavuaarin yllä kun vettä roiskuu kaikkialle ja hiusrajaan jää aina meikkivoidevanat. Mä en vaan osaa. Tämän vuoden puolella oon kuitenkin ryhdistäytyny kasvojenhoidossa, ja alkanut käymään aina iltaisin suihkussa, joka siis tarkoittaa sitä että kasvot ovat puhtaat nukkumaan mennessä. Ja vaikka jonain iltana ei se suihku houkuttais, niin Micellar Water-pullon saatuani oon silti päässy nukkumaan puhtaiden kasvojen kanssa.

Kasvojen puhdistus aamuin ja illoin on tärkeä asia, joka munkin oli vihdoinkin aika oppia. Jo nyt huomaa, että iho voi paremmin kun siitä pitää huolta, eikä ihonpuhdistus oikeasti kestä kauaa. Nyt oon ottanu iltarutiinikseni suihkun ja aamusin puhdistan kasvoni nopeasti Miscellar Wateriin kostutetulla vanulapulla.

Jokainen on varmaan jossain vaiheessa elämäänsä kokeillu “hajustamatonta” tuotetta, joka on kuitenkin haissut oudolta. Mulle kävi just vähän aikaa sitten niin, joten hämmästyin suuresti ensimmäistä kertaa Micellar-pulloni avattuani. Se ei oikeesti haise miltään ja koostumuskin on yhtä juoksevaa kuin vesi. Garnierilla ei kuitenkaan olla pullotettu vettä, sillä Micellar Waterilla kostutettu vanulappu teki työnsä. Siis myös ripsiväri lähti tosi helposti! Mulla meni ainetta myös silmään, eikä se mun suureksi yllätyksekseni kirvellyt ollenkaan. Tämän luvataan puhdistavan silmien lisäksi myös huulimeikin, mutta sitä en oo vielä ehtiny kokeilemaan.

Kuvassa mun Micellar Waterin puhdistamat kasvot. Ei menny kun hetki ja kaikki meikki oli poissa. Tää ei jätä kasvoja kuiviksi, joten mun ei oo tarvinnu käyttää kosteusvoidetta tämän jälkeen – jää taas enemmän aikaa muihin asioihin kiireisen arjen keskellä. Jos lisäinfo tästä tuotteesta kiinnostaa, niin kurkkaa ihmeessä Micellar Waterin sivuille.


22 Responses to “puhtaat kasvot hetkessä”

 1. Sofia says:

  Ittekkin käytän tätä välillä mutta mun mielestä naama haisee vähän merivedelle tän jälkeen :D

  • nadjastrange says:

   Aijaa :o Munkin mielestä ensin jäi naama haisemaan hassulta, mutta pian tajusin että se johtui Tigerista ostamistani vanulapuista. Ne haisi jo käyttämättöminä pahalta :D
   Kokeilin sitten ihan normikaupasta ostettuja hajuttomia vanulappuja eikä niillä puhdistaessa jääny mitään hajuja. Voisko sullakin se merellinen haju johtua niistä vanulapuista? :)

 2. hj says:

  Oi miten ihana paita! :)
  Mistä se on?

 3. Emmaus says:

  Heippa!

  Tarkoitus ei ole olla se lukija, joka vinkuu ja aiheuttaa pahan mielen, joten toivottavasti otat tämän rakentavana kritiikkinä. Olen lukenut sun blogia niiltä ajoilta asti kun asuit Lontoossa, ja ihastuinkin tähän alunperin sun persoonnallisen asenteen ja tyylin vuoksi. Kumminkin, jos skrollailet postauksia taaksepäin, viimeiset pari sivua joka toinen, joka kolmas postaus on kampanjapostaus… Toki on ymmärrettävää, että sulla on elämässä paljon muutakin kuin blogi, ja varmasti kaikenlaisia kiireitä, mutta jos sulle tulee paremmin aikaa (tai inspiraatiota), olisi kiva lukea enemmän sun “omia juttuja” ja vähemmän näitä mainospostauksia. Toki on ihan ymmärettävää ettei koko ajan voi postailla kun elämää on ruudun toisella puolellakin, mutta kun postailet vähemmän, niin kampanjatkin hyppii silmään enemmän…

  Hyvää viikonloppua sulle!

  • nadjastrange says:

   Mietin eilen tätä kirjoittaessani että joku niin varmasti valittaa :D Totuus kuitenkin on se, että mulla on työ, koulu jonka lopputyötä täytyy tehdä parhaillaan ja nyt vielä urheilen 5 kertaa viikossa. Blogille jää valitettavan vähän aikaa, ja senkin vähäisen ajan käytän siihen että saan hoidettua alta ne “sopimani” asiat – esimerkiksi tähän kampanjaan haettiin jo tammikuussa. Mutta osa mainostuksista on ihan vapaaehtoisiakin, kuten esimerkiksi Bulbasaur-kaulakorun postaus. Kun aikaa ei ole liikaa, niin on kivakin kun on saanut blogin kautta jonkun tuotteen josta tykkää ja siitä on helppo kirjoittaa. Helpompaa se on kun yrittää sopia jonkun kanssa aikataulut yksiin niin, että saisi esimerkiksi asuja kuvattua ennen kun tulee pimeä. Suomen talvi on niin haastava! :D
   Kiitti kuitenkin kommentista, ymmärrän kyllä täysin sun pointin. Toivottavasti nää kiireet tästä pian helpottaa! :)

 4. Julia says:

  Toi Micellar Water ei taida soveltua vedenkestävälle meikille? :( Mulla täytyy olla se vedenkestävä ripsari nassussa ja sitten ripset kärsii kun se puhdistus on niin hirveen ylitsepääsemätöntä ja vaivalloista, että se monesti jää tekemättä! Paljoa en ole erilaisia vedenkestävälle meikille tarkoitettuja poistoaineita kaupoissa nähnyt ja ainoo joka niistä ylikalliista puteleista edes toimii, on se Lumenen pikkuruinen pullo, joka sekin maksaa melkein 8€ pullo :( hirveetä riistoa! Salaa toivoin postausta lukiessa, että jossakin lukisi sanat vedenkestävälle meikille, mutta kysäsen nyt vielä varuiksi ennen kuin lähden kauppaan juoksemaan ja tarkistamaan :)

  • nadjastrange says:

   Pullossa lukee vaan “poistaa silmämeikin”, joten sitä on sit vaan pakko kokeilla. Luulin omistavani vedenpitävän ripsarin ja olin aikeissa kokeilla sen poistamista tolla ihan sua varten, mutta ei mulla näköjään olekaan sellasta :(

 5. maria says:

  mulla itelläni oli tota vettä, mutta mun naama meni aivan järkyttäväääään kuntoon :( tossa oli jotain mistä mun nassu ei tykänny sitten yhtään. kun kerroin kaverilleni tästä, ei ollut yhtään yllättynyt ja sanoki että monessa paikassa sanottu että toi vesi ei oo kovin hyväks kasvoille vaikka sitä niin mainostetaankin.
  mutta toivottavasti sulle on hyötyä tosta, ei ollu opiskelija-budjettiin mikään halpa kokeilu, kun tottunu maksamaan max 4e puhdistuaineista :|

  • nadjastrange says:

   Aijaa?! Apua, mä en oo kuullu tosta mitään huonoa. Mulle ei oo tullu mitään merkkejä siitä ettei tuote sopis mulle. Toivottavasti saat annettua pullon vaikka jollekin ystävälle jolle tuote sopii. Tosi harmi juttu ettei sitten ollu sun iholle hyvä :(

   • maria says:

    itseasiassa tyhjensin pullon vessanpönttöön suutuspäissäni :-D enkä oikeen uskaltanut antaa sitä kavereille kun kukaan tosiaan ei suostunu käyttämään tota. mutta toivottavasti sulle se on passseli :)

    • nadjastrange says:

     Hahaha voi eiiii! :D Mä en oo ainakaan vielä huomannu mitään huonoa tossa, mutta mulla on sen verran helppo iho että oon ainakin tähän mennessä voinu käyttää mitä vaan ihonhoitotuotteita ilman ongelmia :)

 6. Cerp says:

  Sitten kun pääsen eroon nykyisistä naamanputsausaineista, niin tää tulee ehdottomasti testiin! Mulla on kuiva iho, joka räjähtää käsiin näin talvisin. Ja näytät tosi freesiltä ja ihanalta ilman ehostustakin, näin btw. Olispa itekkin yhtä onnekas :D Terv. Tummatsilmänaluset-panda88

 7. asdf says:

  “Jokainen on varmaan jossain vaiheessa elämäänsä kokeillu “hajustamatonta” tuotetta, joka on kuitenkin haissut oudolta.”

  Hajustamattomien tuotteiden tuoksu johtuu ihan niistä raaka-aineista, joita tuotteessa on käytetty, jotka siis itsessään tuoksuu joltain. Eli hajustamaton ei tarkota, että tuote ei tuoksu miltään, vaan siihen ei vaan oo lisätty hajusteita joukkoon.:)

 8. Pepa says:

  Mäkin oon aina ollu laiska naaman puhdistamisessa, kunnes löysin muutama vuosi sitten naamanpuhdistuspyyhkeet (lidlissä on hinta-laatusuhteeltaan parhaat), joilla näppärästi putsaa meikit alta aikayksikön :) ja sen jälkeen oon jopa jaksanu pestä vielä koko naamankin vedellä :D nykyisin pesen kans kerran pari viikossa naaman suolasaippualla, joka on kyllä paras naamatuote ever!

  • nadjastrange says:

   Mullakin oli jossain vaiheessa sellasia puhdistuspyyhkeitä ja ne on kyllä käteviä!

   En oo koskaan kokeillu suolasaippuaa, pitää laittaa korvan taakse!

 9. Tinja says:

  Kiitos vinkistä, taidan joskus kokeilla :)

 10. KurtCobain says:

  Oon käyttänyt nykyistä kasvojenpuhdistusainetta moooonta vuotta ja siitä en luovu. Silti näistä muista tuotteista on kiva lukea :D Mutta se mihin mun piti kommentoida on toi meikit naamassa nukkumaan. Etenkin baari-illan jälkeen kotiin päästyäni rojahdan vaan sängylle. Ei tulis mieleenkään pestä naamaa :’D Ja joskus perjantai-iltaisin kun tiedän etten ole menossa illalla tai seuraavana aamuna minnekään niin en vaivaudu pesemään kasvojani KOSKA puhdistan naaman mieluiten juuri suihkussa!

  • nadjastrange says:

   Jep, mulla on ollu sama! Ja sillon kun täytin 18 ja baarissa tuli käytyä useammin kun nykyään, en aina jaksanu pestä edes hampaitani baari-illan jälkeen :D YÄK!

Kommentoi