i need a pink coat!

Sunday 28. September 2014 / by nadjastrange

Mulla on ihan hirveä pinkkitakkihimo. Oon nyt tässä noin kuukauden verran selaillu eri nettikauppojen valikoimia sen täydellisen takin löytääkseni. Välillä oon miettiny myös järkevästi ja yrittäny hillitä himoani, koska vaaleanpunainen ei välttämättä oo se kaikista käytännöllisin väri. Mutta söpöin se ainakin on! Mä tein kollaasin internetin syövereistä löytämistäni takeista, ja linkkailin ne tohon alle siltä varalta että joku muukin potee samaa kuumetta ja kaipaa vaihtoehtoja.

1. Monki 2. MbyM 3. Tiger Of Sweden 4. Gina Tricot 5. Gina Tricot 6. Vero Moda 7. New Look 8. SheInside
9. SheInside

Mä itse asiassa sovittelinkin jo kahta tän kollaasin takeista. Ensimmäinen oli numeron viisi Ginan takki, mutta mulla on joku ongelma takkien pyöreiden kaula-aukkojen kanssa. Ja vaikka takki muuten olikin tosi ihana, niin kaipaisin ehkä kuitenkin kauluksia. Kävin myös Monkissa sovittamassa tota ykköstä, ja se on vieläkin harkinnan alla. Prätkätakista inspiroitunu malli sopii mun tyyliin erittäin hyvin, mutta onko toi kuitenkin liian haaleenvaalee? Pitäiskö takissa olla enemmän väriä? Miten tää valinta voi olla näin vaikee?! Katotaan mihin päädyn (vai päädynkö mihinkään jos käytännöllisyyskohtaus iskee). Lupaan raportoida asiasta täällä blogin puolella jos/kun projekti etenee!


22 Responses to “i need a pink coat!”

 1. Heli says:

  Mikä käytännönläheisyys? eikö takki nyt aika käytönnällinen oo suomen säässä? NYT VAAN OSTAAN! :D plus, ajattele kuinka monta pinkkiä takkia sulla on? jos on yks tai useempi niin älä osta koska sit et tarvi mut jos ei yhtään niin hei, pakkohan se on joku mukavan värinen takki omistaa :D

  • nadjastrange says:

   Ainiin toi! Näin sen telkkarimainoksessa mutta taisin unohtaa sen sitten :D Toi on kyllä erittäin varteenotettava yksilö, kiitos vinkistä :)

 2. Killabee says:

  Mä liputan ton monkin takin puolesta!
  Kävin poistamassa sen ite torstaina ja se on
  Pala taivasta! :D plus haaleenvaaleenpun natsaa
  meille tummaveriköille ku kirsikka kakun päälle!

  • nadjastrange says:

   Se oli kyllä tosi kiva (+ edullinen!!) ja olisin kyllä ostanu sen samantien jos takki olis ollu vähän tummempi.

   Uskon kyllä että se sopii sulle täydellisesti! :)

 3. A says:

  Muistan ku viime talvena tuntu et mistään ei löydy pinkkejä takkeja, ja sit näin sinin (http://pret-a-porter-sini.blogspot.fi/search?updated-max=2014-09-06T11:36:00%2B03:00&max-results=3&start=3&by-date=false&m=1 )blogissa tän ihanan asoksen takin, http://m.asos.com/mt/www.asos.com/asos/asos-vintage-cocoon-coat/prod/pgeproduct.aspx?iid=3588582&clr=Pink&SearchQuery=Cocoon+Coat&un_jtt_v_frompage=0 mietin hetken et raaskinko ostaa (makso sillon 130€ alekoodin jälkeen) mut hetkeekää en oo katunu !:–) t. vaaleenpunaset takit vaan lisääntyy, omistan muistaakseni jo 4 :—D

  • nadjastrange says:

   Ooh toi on tosi kiva!! Just täydellisen mallinen. Mutta mitä sä teet neljällä vaaleenpunasella takilla?! :D (no okei, oon vaan kade.)

 4. Sandi Österlund says:

  http://cfgstorage.blob.core.windows.net/product-image/140420673087276253-product-list-medium.jpg

  Tässä on oma uusi pinkki takkini kauluksilla, ilman kiinnitystä, vaikka ei ole villaa niin on ihanan lämmin ja väljä mitoitus, rentoon lookiin!ei hintakaan päätähuimaa, todella kaunis vaalea roosa!:)!

  • nadjastrange says:

   Toi(kin) näyttää kivalta ja tossa on ihanan rento malli! Kiinnitysjuttuja ei mun mielestä tarviikaan olla, koska mun mielestä ton tyyliset takit näyttää niin paljon paremmilta auki. :)

 5. Anna says:

  Monkin takin malli on perfect! mut ehkä mun makuun liian haalee.. Tavallaan menee koko idea siitä “pinkistä takista” vaan on lähemmäs jotain valkosta :(

  Myös 3 ja 7 houkuttelis…

  • nadjastrange says:

   Niinpä, sitä mäkin mietin Monkin takin kohdalla :)
   Ton kolmosen hinta on ehkä vähän liikaa yli mun budjetin, varsinkin kun kyseessä on kokeiluväri. Harmittais sitten jos yli neljänsadan euron takkia ei tuliskaan käytettyä vaan siks kun menin ostamaan sen vaaleenpunasena :D

 6. miinamamma says:

  Mua kans sikana houkuttas, mut mietin sitä kuitenkin…musta on aina niin paras, mut pitäsköhän mun repästä kuitenkin kun se niin houkuttaa :-D

  H&M:llä oli kans tällänen:

  http://www.hm.com/fi/product/37954?article=37954-B

  Aika vaalee kyl toikin…Mutta toi Elloksen takki on musta myös kiva minkä joku oli ylempänä linkannu :)

 7. Saara says:

  Mulla on ollut pinkki takki himo ja keväästä :D Mutta luulen että takkia jaksaa käyttää sitten juuri sen tämän talven ja sitten se pinkki tuntuu jo vieraalta. Myös tän kauden takki malli on sellainen ettei se oikein mene mun vartalon kanssa yhteen joten pakko sinnitellä :D

  Musta toi 9 on kuitenkin kivoin noista :)

  http://girlswithapoodle.blogspot.fi/

  • nadjastrange says:

   Tosi hyviä pointteja, kunpa kaikki muutkin osais miettiä yhtä fiksusti kun sinä :)
   Silti musta tuntuu että on pakko saada takki. Oonhan mä käyttäny sähkönsinistäkin takkia kohta jo kolme talvea, vaikka sillon sen saatuani epäilin suuresti että tuleeko käytettyä. Tietysti vaaleenpunanen on just tän kauden väri, kun taas sähkönsininen menee ehkä vähän paremmin vuodesta toiseen. Mutta toisaalta en mä oo ennenkään niin orjallisesti muotia seurannu että olisin hylänny jonku värin vaan siks kun se ei oo enää in. :D

 8. Elina says:

  Oi onpa söpöjä takkeja! Ite tykkään eniten nro ysistä :) ja kyllä, pyöreä kaula-aukko takissa on outo!

  • nadjastrange says:

   Se ysi on tosi ihana just vähän erikoisen mallinsa ansiosta! Kokeilin sillon tota Ginan takkia sovittaessani peittää huivilla pyöreän kaula-aukon, mutta vaikkei se sitten näkynykään niin silti se oli mun makuun liian outo :D

 9. Eerika says:

  Kääk ihanan pinkkiä !!!! Ja joo Suomen säässä kaulukset on aika must (paitsi kesällä ;)
  -Eerika

  http://dreamsandsunshine.wordpress.com

 10. Ansku says:

  Minusta kolmonen on magein, eikä lainkaan liian vaalea :)

Kommentoi