Monday 18. August 2014

meillä jokainen päivä on kissanpäivä!

Moi! Mä oon Ninni, ja tänään on mun postausvuoro koska meiän kissaperhe on mukana Primacatin ja Indiedaysin kampanjassa! Oon 7-vuotias minikokonen prinsessa. No okei, en taida oikeesti olla prinsessa, koska äiti kutsuu mua mm. Nynnyksi, Nynnynaattoriksi, kävyksi ja vauvaksi. Oikeasti lempinimien määrä on loputon, ja sieltä poiminkin joskus myös prinsessa-lempinimen jota itsestäni tykkään käyttää. Ja kyllähän mä tiedän, ettei se pörröpäinen ihminen mun äiti ole, mutta tykkään leikkiä mukana, koska on ihanaa olla äitin sylissä rapsutettavana. Ehkä siitä se vauva-lempinimikin on tullut? Mä nimittäin voisin olla vaikka koko päivän mamman sylissä jos äidin ei aina välillä tarvitsis poistua eteisen mysteeriovesta jonnekin pitkäksi aikaa. Oon kuullu oven avaamisen yhteydessä sanan työ, ja se on varmaan jotain tosi tosi tärkeetä hommaa kun ei äiti muuten poistuis kotoa mun luota.

Mulla on myös kissasisko Sara, jolla on ilmeestä päätellen bad hair day. Sekään ei oikeesti oo mun sisko, mutta on mua vanhempi ja pitää musta huolta. Sara antaa mun myös syödä ekana, vai olikohan se niin että änkeän ruokakupille väkisin vaikka toisella olis ruokailu kesken…? Hmm.

Äiti raahaa tosi paljon paketteja postista kotiin, ja vaikka kuinka me Saran kanssa toivotaankin että pakettien sisällöt olis meille, niin me saadaan vaan leikkiä tyhjillä pahvilaatikoilla kun äiti omii kaiken sisällön. Tällä kertaa sieltä eteisen oven takaa tuli laatikko jossa oli lähetys MEILLE! Saralle ja Prinsessa-Ninnille! Ihan ikioma paketti täynnä herkkuja! Ja lelukin vielä! Kyllä nyt lykästi!

Postipaketissa oli siis Primacat-kissanruokalähetys. Meissä on Saran kanssa yhteensä reilut 6kiloa priimakissaa, joten oltiin otettuja kun Primacatillakin ymmärrettiin se, että meiänlaisille herkkusuille kannattaa lähettää oikein iso ruokapaketti.

Äidin kuvaama charming chicken with rich rabbit-purkki on mun lempparia näistä Primacatin märkäruoista. Ja vaikken yleensä pahemmin tykkää kuivaruoasta, niin Primacatin kuiva- ja märkäruokien välillä en osannu ekalla maistelukerralla valita vaan juoksin kupilta toiselle! Se jos mikä kertoo siitä että ruoka on hyvää!


Pienestä koostani huolimatta osaan huutaa kovaa ja vaativasti jos mamma ei anna tarpeeksi nopeasti ruokaa!

Lempiharrastusteni syömisen ja nukkumisen lisäksi mulla on muitakin harrastuksia, kuten vaatekaappiin murtautuminen ja siellä vaatepinon päällä nukkuminen, äidin herättäminen ja sen jälkeen itse sänkyyn jääminen, kylpyhuoneessa mouruaminen ja samalla suihkun lattiakaivon ritilän irrottaminen, sekä tietysti päivittäiset seikkailut. Jos äidiltä kysytään, niin järkyttävin seikkailu oli se kun hyppäsin keittiön kaapiston päälle ja tipuin liesituulettimen takana sijaitsevaan koloon. Säikähdin itsekin niin pahasti että pomppasin äkkiä takaisin ylös ja äidin syliin turvaan.

Tavallinen aamu alkaa äidin herätyskellon torkuttamisella. Äiti ei varmastikaan pääsisi ikinä ylös sängystä jos en herätyskellon soidessa hyppäisi rinnan päälle ja nuolisi sormia/käsiä rapsutusten toivossa. Viikonloppuisin jos herätyskello ei soi olleenkaan, on mun vastuullani saada unikeot ylös sängystä. Käytän siihenkin hyväksi havaittua taktiikkaa, eli rinnan tai vatsan päällä kehräämistä. Samallahan saan vähän rapsutuksia ;)

Kaula on paras paikka rapsutuksille, varsinkin aamuisin kun unikeot eivät jaksa nähdä enempää vaivaa.Aamu alkaa luonnollisesti aamupalalla, jota ollaankin jo odoteltu Saran kanssa! Tämän herkkusuun aamun kohokohta on uuden kissanruokapurkin avaaminen ja maukkaiden lihaisien palojen hotkiminen. Ja mitä enemmän ihmisruoan kaltaista meiän kisujen ruoka on, sitä enemmän me siitä tykätään! Näissä ruoissa on 100% luonnolliset ja ihmisravinnon tasoiset raaka-aineet, eikä siis oo ihmekään että ruoat katoaa meiän kupeista alta aikayksikön! Eri makuja löytyy paljon niin kuiva- kuin märkäruoistakin, joten varmasti myös nirsompi kissakaveri löytää valikoimasta oman lempparinsa.Me tykättiin Saran kanssa näistä Primacatin ruoista niin paljon, että jaettiin vahtivuorot ettei kukaan vahingossakaan vie meiän ihanaa ruokasalkkua pois!

Kissanomistajan kannattaa vierailla tällä kampanjasivulla! Sieltä löytyy mm. muiden kissojen blogipostauksia, ihmisruokareseptejä, Spotify-soittolistaa, sekä arvontaa jossa voi voittaa yön Klaus K:ssa sekä herkuttelumenun Farangissa kahdelle! Ja huom Instagram-käyttäjät! Lisätkää ihmeessä kisukuviinne hashtagit #deluxeprimacat & #kissanpäivät, uusimmat kuvat ilmestyy Primacatin kampanjasivulle!

Ja arvatkaa mitä! Vaikka meikämauku onkin huono jakamaan, ollaan Primacatilla avokätisempiä ja nyt on mahdollisuus voittaa ihana kissanruokapaketti! Kommentoi siis tähän postaukseen, että mikä Primacatin herkkumauista voisi olla sun kisun lemppari ja osallistu arvontaan! Muista jättää myös sähköpostiosoite. Arvonta päättyy lauantai-iltana 23.8. klo 23:00!


90 Responses to “meillä jokainen päivä on kissanpäivä!”

 1. Anna J says:

  Ihana postaus ja ihanat kissat!:-D Omalleni uppoaa aika lailla kaikki (ainakin kun tarpeeks nälkä tulee;)), mutta nappuloiden suhteen on ilmennyt vähän nirsoilua. Kananmakuiset on näyttäny maistuvan ehkä parhaiten, mutta toisaalta Mooses on ollut mun luona vasta niin vähän aikaa etten kovin montaa eri makua oo vielä ehtinyt testaamaan. Vastaan siis kana!:-D ps. Meiltä löytyy samat ruoka- ja vesikupit!:-)

 2. katja says:

  Charming chicken with rich-rabbit voisi olla minun kisujen mieleen! :)

 3. Mörkö says:

  Mie luulet, että meijän lapaselle maistuis parhaiten lohi. Melko nirppa tapaus on, mutta yleensä kalaruuat on hävinneet kupista :D

 4. Stadin Style says:

  Ihana!!

  Voisitko äänestää minua ELLE vuoden tyyliguru kilpailussa? Vaatteet ovat itsetekemiäni. Olen kilpailussa nimellä Amaia G. nro.11. Linkki löyty täältä:

  http://www.elle.fi/style14/aanesta-vuoden-tyyliguru

 5. jenna says:

  sizzling salmon se varmasti olis. sulla on mahdottoman söpöjä katteja!

 6. Iiäl says:

  Voi miten suloinen postaus! :D Meidän vaativalle 12-vuotiaalle kollillemme maistuisi varmasti Primacatin kanaa, tonnikalaa ja maksapatéeta sisältävät annosateriat :)

  http://www.primacat.com/tuotteet/deluxe/category/annosateriat-1/product/kanaa-tonnikalaa-ja-maksaa-pate/

 7. Johku says:

  Meidän herra on ihan hulluna tonnikalaan joten uskoisin että kaikki nuo tonnikalaa sisältävät maistuisivat! :) epäilemättä myös muutkin kelpaisivat hälle oikein maniosti!

 8. Tuija says:

  Vaadin samanlaisia kissapostauksia vähintään kerran viikkoon, kiitos!♥
  Ei vaan, aivan ihana postaus ja vielä ihanampia noi sun kisut! :-D Huippu postaus, en oikeasti pistäis pahakseni jos näitä näkyis enemmänkin.

 9. KristaEmilia says:

  Itselläni ei ole kissaa, mutta osallistun arvontaan mukaan ja jos voitan, parhaan ystäväni kissat pääsisivät herkuttelemaan :)

 10. Sara says:

  Mun pieni ragdoll-vauveli syö kyllä melkein mitä vaan, mutta varmaankin sizzling salmon ois lempparein :)

 11. Katriina says:

  Heippa!

  Meillä on kaksi kissaa, jotka eroavat toisistaan täydellisesti. Kuitenkin lemppariruokana molemmilla on kala, joten mikä vaan kalamauista maistuisi meidän leideille :)

 12. Elina says:

  Meijän Mintulle parhaiten maistuis varmasti lohi tai tonnikala! taino, sen verran pulska se on et varmasti mikä tahansa menee alas 8)

 13. Hanna says:

  Luulen meillä parhaiten kelpaisi Sizzling salmon tai märkäruoka missä on tonnikalaa ja sardiinia :D

 14. johanna says:

  Kalaa sen olla pitää meiän paksukaisille. :)

 15. annaemilia says:

  Veikkaan et kaikki käy mun pullukalle mut jos olis pakko sanoo niin kanaa ja jänistä paté maistuis ainakin mun kisulle :p

 16. tiiu says:

  mun Maolle maistuisi varmasti tonnikalan makuiset ateriat :)

 17. Petrailona says:

  Kanaa ja jänistä-yhdistelmä maistuis varmasti meidän kateille! Niistä toinen on samallalailla alle 3-kiloinen pieni vauveli vaikka viisi vuotta on jo ikää. :)

 18. aimy says:

  Salmon olisi luultavasti kissani suosikkimaku! :)

 19. emmyy says:

  Kaikki missä on kanaa tai lohta uppoaa tosi hyvin! :)

 20. ansku says:

  Toivoisin että saisin noista mitä makua vaan maistettavaksi maailman nirsoimmalle kissalle.. Niin paljon menny rahaa kun on koitettu ostaa kaikkia laatuja ja merkkejä ja makuja. Ja kissa ei edes maista. Syö ainoastaan raakaa kananmunaa ja siikaa. Joten aina vois olla toivoa, että JOS tällä kertaa maittais !! =)

 21. Emli says:

  Kyllä meidän mauku tykkäisi todennäköisesti eniten kanaa ja tonnikalaa yhdistävästä patésta. :)

  Aivan ihana postaus muutenkin, toi hymyn huulille.

 22. Noora says:

  Täplän herkkua olisi varmasti tonnikalaa sisältävät ruoat. Ihana postaus!

 23. Heli-Maria says:

  Meillä on sen verran “valikoiva” herkkusuu, että vaikea valita. Kalaruoat ovat aina olleet mieleen, joten lohi ja tonnikala ovat varma valinta.

 24. Neiti says:

  Naapurin kissoille maistuu kana kaikissa muodoissa, etenkin kana+jänis katoaisi sekunnoissa suloisempiin suihin.

 25. Chenille says:

  Mein kisun lempparia on kala kaikissa maailman muodoissa joten jokin noista kaloista se olisi. Tonnikalaa ja sardiinia paté voisi saada mein neitin melko hulluksi.

 26. Krista says:

  Olipas ihanan piristävä teksti :)

  Meidän 17- vuotiaan ikinuoren ja yliaktiivisen kollikissan lempiherkkua on kaikki kalaisat herkut, joten noista varmaan uppoaisi parhaiten tonnikala- ja sardiinipateet. Tosin sille kyllä kelpaa kaikki muukin, erityisesti se on kiintynyt kaiken maailman patoihin ja muihin ihmisruokiin jotka odottaa hellalla jäähtymistä ja jääkaappiin siirtymistä, oli millaset esteet tahansa niin aina se keinot keksii :D

 27. Susanna says:

  Ihana postaus, näitä lisää! ♥ Meidän herkkupeppu Almalle kelpaisi varmasti kaikki maut, mutta ehkäpä tuo lohi olisi se kaikkein lempparein.

 28. Eve says:

  Hahah, mahtava postaus ja ihanat kissat :3
  Omien maukujen, Nestorin ja Nyytin pullukoiden, suosikkeja olisivat varmasti kanaa sisältävät herkut, mutta takaan, että kaikki maistuisivat!

 29. Joliel says:

  Täysravinnoista Chicken Sterilized ja märkäruoista tonnikalaa ja kanaa paté olisivat varmasti meidän perheen ahmattien suosikit! :)

 30. riSa says:

  Meidän hienohelmalle ja toiselle nirsoilijalle varmaan kelpaisi tuo Sizzling Salmon kun yleensä kalaisat maut näyttää houkuttavan.

 31. Pipari says:

  Me osallistutaan Minin ja Nasun kanssa.

 32. Mirkku says:

  Kaikki missä on kanaa maistuu varmasti. On sulla kyllä uskomattoman söpöt kissat.

 33. Virpi says:

  Märkäruokapatè, jossa on kanaa, tonnikalaa ja maksaa. Se on meidän Mannin herkku.

 34. pex says:

  Toinen on kyllä sellanen monipuolinen syöjä, ettei ole sellaista mikä ei kelpaisi. Mutta veikkaan että että kana maut ois niitä molempien herkkuja.

 35. maisa says:

  Kalaruuat.

 36. Varpus says:

  “Jotain ne puhuivat, että multa olis miehuus mennyt. Yks päivä heräsin ihan tokkurassa ja ta-daa mulla oli aivan hiton paljon helpompi olo. Niinku alko kiinnostaa kynsien lakkailu ja kaikki muu siisti. Vaikka mä kuin raivolla kynsiäni viilaan, nii äiti sanoo, et mä oon lihonu. Kana on mun suosikki, se light-versio. Katson kato kurvieni perään.”

  – Väinö

 37. Ella says:

  Kaikki kalaa sisältävät märkäruuat on meidän poikien herkkua! Sellaiset siis olisi ykköstoive.

 38. Tiina says:

  Voi ihanat kisut. Sisua voisi kiinnostaa noi light-raksut, kun se saa aina niitä Royal Caninin versioita ja vaihtelu voisi vähän virkistää. Elvistä taas mahtaisi kiinnostaa tuo samainen kana ja pupu mikä oli Ninninkin lemppari. :)

 39. Hannukka says:

  Meidän kissamummo (nirso ku mikä) varmaan ihastuis tuohon tonnikala-kana-pateeseen! Pidämme peukkuja ja tassuja pystyssä!

 40. Suvi says:

  Kana ja jänis pateen uskoisin uppoavan meiän pikku höpönassulle! Nirsoille kun kelpaa vain paras ;) kivoi tälläset karvakaveri kamppikset!!!

Kommentoi