aikamatka 50-luvulle

Monday 30. June 2014 / by nadjastrange

Mut kutsuttiin tutustumaan Pin-Up Garageen 50-luvun picnicin merkeissä, enkä osannut sinne kiirehtiessä aavistaakaan, että tästä illasta oli tulossa kivoin blogi-ilta aikoihin!


Picnic eväänä oli aivan syötävän suloisia cupcakeja jotka oli Mormor Cupcakesin käsialaa.
Joy Licious teki mulle ihanan pikameikin ylläolevilla Besamen tuotteilla. Noissa on käytetty aitoja 1920-1960 -lukujen reseptejä ja sävyjä. Noi pikku purnukat on niin söpöjä! Huulipunavalikoima on tosi laaja, ja sieltä löyty perinteisten punasten lisäksi esimerkiksi pinkkiä. Muita hienouksia oli mm. kakkuripsiväri, jota siis käytettiin jo useita vuosikymmeniä sitten. Eräs ihmetystä herättänyt meikkituote puolestaan oli orvokkipuuteri! Se oli himmeän helmiäistä vaaleanlilaa irtopuuteria, jota käytettiin ennen korostuksien tekemiseen. Pääsin myös selaamaan paria erilaista kirjaa joissa oli tarkat ohjeet mm. eri vuosikymmenten kulmakarvamallien tekoon, sekä menneiden aikojen meikkivinkkejä. En oo mikään maailman suurin kosmetiikkafriiki, mutta mun on aivan varmasti palattava tonne fiilistelemään Besamea!

Joy loihti mulle ihan tajuttoman upean lookin! Entä mites toi hedelmähiuskoriste?! Pakko saada!

Miss Coco de Noir esitteli erilaisia fiftarityylisiä mekkoja joita pääsin myös kokeilemaan. Kuvan kynämallinen leopardimekko ei sopinu mulle yhtään, vaikka mekon yläosa olikin ihana. Mulla on sen verran leveä lantio verrattuna vyötäröön, että perinteinen kellohame on mulle se paras malli. Onneksi valikoimasta löytyy vaatetta myös monenlaiselle vartalolle ja myynnissä olikin myös hauskoja 50-luvun tyylisiä housuja.Mut stailattiin päästä varpaisiin fiftarityyliin ja valokuvaaja Ani Koivisto otti musta hauskoja pin up kuvia. Julkasen valmiit myös täällä blogin puolella kunhan saan ne käsiini. Pin-Up Garage tarjoaa kokonaisvaltaista stailauspalvelua ja pakettiin sisältyy meikin, kampauksen sekä stailauksen lisäksi myös muisto stailauksesta studiovalokuvan muodossa. Tosi hauska idea esimerkiksi polttarisankarittarelle!Yleisimmät tyylit ja printit jotka tulee 50-luvusta mieleen on seilori, leopardi ja polka dot. Valikoimasta löytyy kuitenkin myös pastellivärejä sekä Havaiji-teemaa. En kestä tota papukaijamekkoa, niin ihana printti!

Liike on niin ihanan söpö ja karkkinen – puhumattakaan myynnissä olevista vaatteista ja asusteista. Suosittelen käymään ihan paikanpäällä osoitteessa Fabianinkatu 13, sillä ainakin meikäläinen inspiroitu tuolla käynnistä kovasti ja ollaankin jo suunniteltu parin ystävän kanssa täsmäiskua Pin-Up Garagelle!


9 Responses to “aikamatka 50-luvulle”

 1. xxxxxx says:

  Oi toi tyyli sopii sulle älyttömän hyvin ja näytät todella kauniilta :-)

 2. Milka says:

  Niin söpöjä asusteita, ja noi Cupcakesit(!!!)

 3. Elina says:

  Oi vitsit, ihanaa! Pakko tehdä reissu Helsinkiin, jotta pääsee tonne liikkeeseen, haluun sieltä vaikka mitä :D

 4. ELBE says:

  tuli niin inspiroitunut olo tästä postauksesta !!

  http://vaatevaras.blogspot.fi/

 5. Saara says:

  Noi vikan kuvan laukut on ihania :)

  http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Kommentoi