VANS x STAR WARS

Monday 16. June 2014 / by nadjastrange


Kuva Vansin sivuilta.

Pikainen illan menovinkki huomiselle! Vansin Star Wars -collaboraation kengät nimittäin rantautuu huomenna Vans Store Helsinkiin yhdeksältä aamulla. Mä olisin niin varmasti väijymässä noita hibiskus-Yoda ihanuuksia, Stormtroopereita, tai ehkä jopa molempia jollen olis töissä just tolloin. Menkää siis te, juoskaa, rynnikää ja ostakaa ihanat ja harvinaiset Star Wars -popot itellenne! Noita tuli Suomeen erittäin rajattu määrä, joten nopeimmat syö hitaat.


3 Responses to “VANS x STAR WARS”

  1. Ence BOO says:

    Mulla on ollut omani käytössä jo viikon. Happyhappyhappy ♥

  2. fantsu says:

    Ihme ettei mihinkään oo tullu noita Star Wars malliston New Hope kenkuleita, onneks löysin itelleni omat :D Ja noi kaikki kyllä kelpais byääh.

Kommentoi