Friday 14. December 2012

samsung galaxy s III -kilpailu!

Kerroinkin aiemmin saaneeni uuden puhelimen ja nyt onkin aika kertoa siitä lisää! Mä nimittäin pääsin mukaan Indiedaysin ja Samsungin kampanjaan, jonka ansiosta sain Samsung Galaxy S III:n ja tietysti vielä parhaimmasa värissä, eli viininpunasena. Mainitsin tosta mun tän syksyn lemppariväristäkin jo aiemmin, kun tumma viininpunanen vaan näyttää niin hyvältä mun silmään! Värille on olemassa myös vähän hipsterimpi ja trendikkäämpi nimitys; Oxblood. Mä kovana matchalijana inspiroiduin kokoamaan asuni uuden puhelimeni ympärille, koska toi luurihan kävis ihan asusteesta! Itse asiassa voisin melkeen laskea ton asusteeksi kun sitä on tullu näpräiltyä viime päivinä niin paljon että ajoin bussilla jopa oman pysäkkini ohi kun olin niin syvällä Instagramin maailmassa. (Mut muuten löytää sieltä nimellä nadjastrange)
Hattu Urban Outfitters
Takki The Ragged Priest, Topshop
Sormukset Gina Tricot
Mekko New Look
Vyö Gina Tricot
Sukat Topshop
Creepersit Underground


Galaxy S III näytti alkuun tosi isokokoselta, mutta se on kuitenkin tosi kevyt eikä näytön koko vaikuta käytettävyyteen. Mun piti keveyden takia ihan varmistaa että laitoinko akun puhelimen sisälle kun otin tän käyttöön. Ja akusta puheenollen; oon positiivisesti yllättyny sen pitkäkestosuudesta, mikä on yleensä tuntunu olevan älypuhelinten akilleen kantapää.

Mun edellisessä älypuhelimessa ei ollu Android-käyttöjärjestelmää, joten siihen ei saanu läheskään niin paljon sovelluksia kun tähän Samsungiin. Oonkin jo pyöriny Play-kaupassa josta löytää niin maksullisia kun ilmasiakin sovelluksia. Sieltä oon lataillukin jo vaikka mitä, joista lemppariksi on osoittautunu eBay-sovellus (joka koituu vielä meikäläisen turmioksi. Oon viikon sisällä löytäny sieltä kengät, takin ja 2 mekkoa). Toinen hyödyllinen on BusCountdown, joka kertoo miten pian seuraavan bussin pitäis tulla. Lontoossahan ei siis ole tarkkoja minuuttiaikatauluja kuten Suomessa, vaan täällä aikatauluissa lukee monenko minuutin välein ne kulkee ja on mahdoton arvailla että kannattaako lähteä kävelemään vai odottaa sitä bussia. Peleistä Jewels Star sekä tietysti Angry Birds on löytäny tiensä mun puhelimeen ja bussimatkoja viihdyttämään. Instagramia en uskalla enää käyttää bussissa koska se seuraava bussipysäkki on aika kaukana mun kotoa ;)

Mitkä on teiän lempparisovelluksia? Mitä on ihan pakko kokeilla? Kertomalla omat suosittelunsa tän postauksen kommenttiboksiin pääsee osallistumaan Indiedaysin ja Samsungin kampanjasivulle myöhemmin avautuvaan arvontaan, jossa Android-sovellusten ehdottajien sekä äänestäneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy S III (arvo 550€)! Osallistumisaika päättyy maanantaina 17.12. klo 12.00. Onnea kaikille tasapuolisesti!


539 Responses to “samsung galaxy s III -kilpailu!”

 1. Annukka says:

  Instagram ehdottomasti!! Helppo käyttönen ja parasta on saada tykkäyksii kuvilleen:)

 2. Birtse says:

  Ehdottomasti instagram:) se on vaan nii helppo ja ihanii vintagekuvii, joissa kuka tahansa näyttää hyvältä(;

 3. aiai says:

  Lemppari sovellukseni on ehdottomasti Spotify! Tahdon uuden luurin, jolla kuunnella sitä. :)

 4. Kere says:

  eat.fi sovellus on mielestäni paras.

 5. puuh says:

  spotify musiikki on harrastukseni

 6. Aaju says:

  Spotify

 7. Karii says:

  Kaipa se WhatsApp olisi eniten käytössä.

 8. Eräs says:

  Google Maps – hyvä tällaiselle ikuiselle eksyjälle.

 9. Sonsi says:

  Spotify:n kanssa päivä jytää siivillä.. :)

 10. JKO says:

  Upcode on todella kätevä. Löysin jopa Upcodella toimivan joulukalenterin.

 11. Aki Kärkkäinen says:

  Suosittelisin Spotify-musiikkipalvelua kaikille, sieltä löytyy ehdottomasti laidasta laitaan mahtavaa musaa, miljoonia biisejä!
  Olen käyttänyt sitä jo vuosia, toimii 9,99e/kk. Se on kätevä, kun Spotifyn saa useammalle laitteelle yhtä aikaa. Jep, olisi kiva saada juuri tuo punainen luuri, se näyttää todella hyvältä, pistän sen vaimolle jakoon eteenpäin, hän mahtaa ilostua!

 12. Miska says:

  Spotify on ehdottomasti paras, musiikki kulkee mukana siellä missä minäkin ;) suosittelen!

 13. Maalainen says:

  Musta on kiva,kun puhelimella voi soittaa.

 14. laura says:

  mun lempparisovelluksia on ehdottomasti kik, instagram ja google maps !

 15. J.T says:

  Mielestäni youtube.com on paras sovellus.

 16. rippe says:

  Spotify:n kanssa päivä menee siivillä ja nopeasti ja on kiva kun puhelimella voi soittaa.

 17. Juha says:

  Kyllähän spotify on pelastanut monet matkat!

 18. Helistyyppi says:

  Itsellä ei älypuhelinta ole, mutta lasten ja miehen puhelinta olen räplännyt(mitä äiti ei lasten hyväksi hankkisi ja jäisi itse ilman) on suosikeiksi tullut spotify ja youtupe…ja lasten hauskuuttaja TomCat =D

 19. meelis says:

  Spotify – mikäpä muukaan! :)

 20. Elliii says:

  Instagram on ehdottomasti paras! :)

 21. Nimekas says:

  firefox

 22. elise says:

  instagram kyllä ehdottomasti! :)

 23. jennifer says:

  instagram ja spotify ovat mun suosikkeja :) vielä puuttuu kunnon luuri joilla niitä käyttää

 24. Heljä says:

  Instagram, koska sillä saa kätevästi hienoja kuvia! :)

 25. veronica says:

  Paras sovellus on facebook.
  Pysyy ajantasalla missä vaan ja pystyypä sillä pelailemaan facebookin koukutavia pelejäkin :D

 26. Pöpyy says:

  Workout trainer on ehdoton suosikki ! Hyviä eri tasoisia treenejä eri kehonosille, kunto-ohjelmia ja omia toiveita vastaavat suositellut treenit. Kertakaikkiian huippu ohjelma tällaiselle joka ei jaksa salille raahatua ja ostaa sitä salikorttia :D

 27. ka-su-mi says:

  Paras ohjelma Androidille on mielestäni Evernote. Todella kätevä ohjelma jolla pystyy tekemään omia muistiinpanoja hetkessä.

 28. Kaneli30 says:

  Spotify

 29. Kaisa K says:

  Hei!

  Mielestäni paras sovellus on Google Maps

 30. Siiri says:

  instagram! kätevä!

 31. jozy says:

  spotify

 32. Sarita says:

  Ehdottomasti mulle tärkeimmät on spotify ja youtube.

Kommentoi