keskiviikkona forumin onlyyn!

Saturday 11. August 2012 / by nadjastrange

Blogihiljasuus johtuu siitä että mun ranne on taas ihan rikki enkä sais käyttää sitä ollenkaan. En ookaan hetkeen valittanu siitä täällä blogissa, mutta tilanne on edenny siihen että kävin magneettikuvauksissa ja nyt oon leikkausjonossa (pääsen leikkaukseen vasta tyyliin puolen vuoden päästä “jee”) Oon siis lähipäivät vaan masistellu sohvalla maaten vaikka olis miljoona juttua mitä pitäis hoitaa ja paljon kavereita joita nähdä mahollisimman paljon ennen Lontooseen muuttoa. Siihenkin on enää kolme viikkoa, joista mulla olis enää 2 viikkoa töitä, ellei mulla olis sairaslomaa määrätty ens viikon loppuun asti. Ehin siis todennäkösesti mökkihöperöityä tässä ajassa, mutta onneks keskiviikoks on tiedossa jotain kivaa:

Meikäläinen on siis keskiviikkona 15.8. stailaamassa teitä ihania lukijoita Forumin Onlyssa! Musiikista vastaa dj, meikeistä ihana Sharon ja meikä tosiaan hengailee teiän kanssa piiiiitkästä aikaa. Tilaisuuden aikana saa kaikista vaatteista -20% alennusta ja jokaiselle ostavalle asiakkaalle tulee kaupan päälle goodie bag. Sen lisäksi kaikki äidit jotka ostaa yli 50€:n edestä saa pienen meikkiyllätyksen. Yhteistyössä on Trendi, Mschic, Ilmapallokeskus, Leaf ja Aussie. Kannattaa siis ehdottomasti ilmestyä paikalle.

En edes muista millon viimeks olis ollu aikaa hengailla teiän lukijoiden kanssa, joten ite odotan tätä iltaa innolla ja toivon että niin tekin. Tulkaa siis käväsemään Forumin Onlyssa keskiviikkona 15.8. klo 18-21. Mä en pure ;)


15 Responses to “keskiviikkona forumin onlyyn!”

 1. Hei! Kuulostaa tosi kivalta! =)

 2. Nella says:

  Kuulostaa siistiltä, kunpa ei olisi 13 tunnin ajomatkaa sinne :) Koita saada ranne kuntoon!

 3. Tiitu says:

  Ääh oon niin pikkunen lapsi etten kehtaa tulla :D

  • nadjastrange says:

   no kyllä kehtaat! voit ottaa vaikka äidin mukaan tukijoukoiks niin sekin saa meikkiyllätyksen :)

 4. Sane says:

  Ois kyllä iha mahtavaa päästä sinne Helsinkii ja tapaamaan sua Nadja! Toivottavasti saat ranteen kuntoo piakkoin ja että pääsisin sinne kekiviikkona!:)

 5. iiina says:

  ja kerranki ku on jotai tällästä ni just toi liian pitkä ajomatka. höh:( ja oon tulossa myöhemmin täs kuussa myös, ni ois vähän hölmöö tulla kaks kertaa silleen :s

 6. saaru says:

  saaks vaan äidit niitä yllätyksii D:???

 7. Maura says:

  Syy numero 89457856287569872 miksi haluan muuttaa Helsinkiin nyt heti paikalla :)

 8. jjhnna says:

  voi vitsi ku kuulostaa kivalta! only on jo itsessään kauppana tosi kiva ja sit vielä tommosta tapahtumaa järjestetty.. :) harmi vaan itse asun täällä suomen pohjois-osassa, joten saa tuohon tapahtumaan osallistumiselle toivon heittää :D mut pidä sinä kivaa!

 9. Essi says:

  SIELLÄ NÄHDÄÄN, OLEN INNOISSANI!

 10. Neela says:

  Miks pitää olla äiti, että saa lisämeikkiyllätyksen?! :) Saatan ehkä tulla tonne, goodie bag vähän houkuttais!

 11. ElliS says:

  Iiks. mulla sama edessä kolmen viikon päästä. Muutan sydneyhyn talveksi:)) kiva lukea sun kokemuksia ja ajatuksia täältä kun on samassa tilanteessa. Ja tietty haluun kirjottaa omaniki muistiin :)

 12. Helka says:

  Heiii mistä noi ton kuvan auroínkolasit on?! Ite ettiny tuskissa samanlaisia ja mistää ei löydy! :O

Kommentoi