I’M MOVING TO LONDON!

Monday 30. July 2012 / by nadjastrange

Kenellekään mun blogia vähänkään pidempään lukeneelle ei varmaan tuu yllärinä se, että rakastan Lontoota ihan sikana. Oon haaveillu siellä asumisesta jo parisen vuotta ja pääsen nyt vihdoinkin toteuttamaan unelmaani! Aleksi nimittäin lähtee Prahaan vaihtoon syyskuussa ja meiän olis anyways pitäny alivuokrata tää kämppä jollekin kun mun ei olis ollu mitään järkä jäädä yksin asumaan kolmioon ja maksaa siitä täyttä vuokraa. Aloin sitten haaveilemaan omasta pikku ulkomaanmatkasta ja lopulta päädyinkin muuttamaan puoleks vuodeks Lontooseen. Kyllä, luitte oikein! Meikäläinen siis lähtee 1.9. vallottamaan Lontoota ja palaan helmikuun puolessa välissä.

Ilmotin tänään töihin että aion lopettaa ja tuli tosi haikee fiilis. Oon kuitenkin ollu elokuussa tasan kolme vuotta töissä Ginalla, joten ehkä on aika pikkuhiljaa siirtyä eteenpäin. Mulla ei oo vielä töitä tiedossa siellä Lontoon päässä, mutta enköhän mä jotain McDonald’sin vessaa pääse siivoamaan haha :D No ei sentään, hakusessa olis joku kiva vaatekauppaduuni mutten aio olla liian nirso duunien suhteen, pääasia että saa ittensä elätettyä maailman siisteimmässä kaupungissa.

Aleksia tietysti tulee kova ikävä, mutta ollaan sovittu että lennetään mahollisimman usein Praha-Lontoo väliä ja koitetaan nähä myös jossain keskivälissä. Kaverit on aina tervetulleita Lontooseen eikä puol vuotta nyt loppujen lopuks niin pitkä aika oo. Kissat puolestaan saa äidin luota rakastavan hoitokodin ja mun veljenpoikakin on varmasti fiiliksissä tullessaan mummolaan kun siellä on kissoja. Just viime viikolla 2-vuotias pikkumies selitti mulle puhelimessa pulleista kissoista :D

Lontoofiilistelypostauksen kuvituksena toimii tän päivänen asu, joka koostuu GT:n aleista 10€:lla bongatusta mekosta sekä saman hintasesta liivistä, jossa ei Aleksin mukaan oo pääkalloniittejä vaan alieneita. Kiitti taas näistä :D

Tähystelen länteen ja melkeen nään jo Oxford Streetin ja mun tulevan kodin (jota ei siis vielä oo tiedossa :D) Menolippu on jo ostettu, ja mukaan lähtee vaan pari matkalaukkua. Täytyy siis myydä ihan sikana kaikkia vaatteita pois koska turhaan niitä sinne maailman parhaaseen shoppauskaupunkiin raahata, sielä löytyy varmasti vieläkin kivempia. Mä en malta odottaa!!!!


125 Responses to “I’M MOVING TO LONDON!”

 1. minna says:

  vähänkö siistiä!! toivottavasti löytyy kiva koti ja kivaa duunia(:!

 2. fashionista says:

  JEE; iha sikasiistii ja kiva et pääset toteuttamaan unelmaas!!! :) <3

  Mut harmi et lopetat Ginas, on aina ollu nii kiva mennä sinne ku sä oot siellä hihi. :D

 3. Ence says:

  Voi että, tosi kiva juttu. Tuli oikeen hyvät fiilikset sun puolesta :) Ei muuta kuin onnea matkaan!

 4. millamainen says:

  JEE! Mahtavaa!

 5. Julia says:

  Hei mahtavaa, tuli hyvä mieli tätä lukiessa, ihanaa että toteutat unelmas!

 6. cupcake says:

  Tosi siistiä itekkin unelmoin sinne muuttamisesta ja on tosi hienoo et pääset touttan unelmas ja aivan varmasti pääset töihin vaatekauppaan!:)

 7. liisa says:

  ei oo kuulemma kovin vaikeeta saada vaatekauppaduunia lontoosta ;) mulla on pari kaveria ainakin töissä siellä, eikä oo paikallisia! onnea vaan reissuun :)

  http://liisamarian.blogspot.fi/

 8. Riikka says:

  Vähän siistiä! Mun siskokin muuttaa 1.9 Lontooseen, kelpais kyllä mullekin ;) Ihana seurata miten ihmiset toteuttaa unelmiaan, ehkä mäkin sitten kun saan gradun tehtyä ja opiskelut päätökseen!

 9. anonyymi says:

  Et oo vissii paljo maailmalla matkustanu jos Lontoota pidöt ykkösenä? :)

  • eve says:

   mikäköhän tänkin kommentin pointti oli? :D jumaliste tätä kateellisten panettelua sitten riittää. mutta jeee oon onnellinen puolestas, aivan mahtavaa kun ihmiset uskaltaa toteuttaa unelmiaan! :))

   • anonyymi says:

    Kateellinen???? Mille ja kenelle kateellinen? Miks mun pitäisi olla kateellinen nuorelle tytölle, joka muuttaa Lontooseen ja menee todennäköisesti vaatekauppaan töihin? Heh! Täällä ei varmaan saanu poikkipuolista sanaa sanoa, etteikö joku tuu puolustelemaan “idoliaan”?

  • j says:

   Hei oikeesti nyt sitte. Idiootteja taas liikenteessä.

  • pinja says:

   Jos sä anonyymi ite et tykkää Lontoosta, niin eihän se tarkoita ettei kukaan muu voisi pitää. Voihan joku kiertää vaikka koko maapallon ja silti pitää vaikkapa Suomea ykkösmaana kaikista maailman valtioista. Makunsa kullakin. :)

  • Laukki says:

   Nyt oikeasti riittää. Olen lukenut Nadjan ihanaa, inspiroivaa ja laadukasta blogia jo useamman vuoden, ja nyt jokin napsahti päässä. :D

   Sinä anonyymi, oliko tuo sinun mielestäsi fiksusti kommentoitu? Tai pikemminkin, oliko kommenttisi kirjoitusasu mielestäsi asiallinen? Minkä h*lvetin takia sinun on pakko purkaa omaa huonoa mieltäsi/kenties heikkoa äidinkielentaitoasi Nadjan blogiin ja varsinkin uutiseen, jonka pitäisi herättää kaikissa lukijoissa vain iloa ja onnea Nadjan puolesta?

   “Miks mun pitäisi olla kateellinen nuorelle tytölle, joka muuttaa Lontooseen ja menee todennäköisesti vaatekauppaan töihin? Heh! Täällä ei varmaan saanu poikkipuolista sanaa sanoa, etteikö joku tuu puolustelemaan “idoliaan”?”

   Oletko tosissasi tässä kommentissa? Kyllä täällä saa sanoa oman (poikkipuolisenkin) mielipiteensä, kunhan sen perustelee, miksi on tätä mieltä. Kriitikin tarkoitus on aiheuttaa keskustelua ja kenties synnyttää parannusehdotuksia. Tämä sinun lapsellinen ja keskenkasvuinen, heikosti argumentoitu ja ylimielinen kommenttisi aiheuttaa korkeintaan keskustelua, minkä takia näit vaivan synnyttää moisen typerän kommentin tähän kommenttiboksiin ja oliko ikäsi 13, vai sittenkin 16 vuotta.

   En jaksa nyt enempää avautua, koska tuntuu että sinunlaistesi ojentaminen on kuin heittäisi vettä kaivoon. Mutta kerrompa vaan vinkkinä, miten olisit voinut tuonkin “rakentavan palautteen” antaa kenties hieman rakentavampana. Näit jo vaivan avaaksesi Nadjan blogin ja kommentoidaksesi, joten tällainen kommentti on täsmälleen yhtä helppo rakentaa ja antaa, kuin alkuperäinen, ajattelematon kommenttisi. :)

   “Olen matkustellut todella paljon ja nähnyt monenlaisia paikkoja. Esimerkiksi _________ ja _________ ovat valloittaneet sydämeni täysin. Haluaisinkin kuulla, mikä sinuun vetoaa erityisesti Lontoossa? Itse en nimittäin saanut siitä niin paljon irti kuin olisin odottanut saavani! Haluaisitko kertoa joitakin vinkkejä siellä matkusteluun, niin seuraavana matkani Lontooseen voisi olla paljon parempi kuin edelliseni? Kiitos!”

   Anteeksi negatiivisesta kilometriviestistä. Älyttömän suuret tsempit ja onnet Nadja, tuut pärjäämään Lontoossa varmasti loistavasti! Lähden itse keväällä Tukholmaan vaihtoon ja poikaystävä jää Suomeen. Ikävä tulee, mutta ei se puoli vuotta niin pitkä aika ole etteikö siitä selviäisi! Kiitos vielä blogista, jota olet niin kauan jaksanut esimerkillisesti pitää. :)

 10. emma says:

  vaau, ihan älyttömän hieno juttu !:)

 11. hheini says:

  Aivan mahtavaa et pääset toteuttaa unelmaas! :) Toivottavasti otat kaiken siitä vähäisestä ajasta irti mitä pääset tuolla viettää! :) Onnea matkaan!!

 12. Mimi says:

  Vitsi, oon tosi onnellinen sun puolesta! Toteutat unelmas, go Nadja!

 13. Henje says:

  Vautsi miten jännää! Mullakin on edessä muutto ulkomaille, lähden kuukauden päästä Saksaan ja aika jännittävän iloiset fiilikset päällä!

 14. pinja says:

  Mieletöntä! Onnee :)

 15. ErikaDeer says:

  Tää on oikeesti niin upee homma! <3 Oon onnellinen sun puolestas!! :-) maailman siisteintä

 16. Linduzki says:

  Voi ei, ihanaa! Onnea matkaan. (Otatko mut mukaan? ;D )

 17. Linduzki says:

  Voi ei, ihanaa! Onnea matkaan. Pitkään oon itsekin himoinnut pois täältä ja Lontoo olis todellakin yks varteenotettava vaihtoehto (Otatko mut mukaan? ;D )

 18. Juliette says:

  SARA tulee kyllä mulle hoitoon siksi aikaa :D Se on ihan selvä! :D Tai oikeastaan voitko ottaa sen mukaan Lontooseen koska oon täällä? Voin hoitaa sitä sitten täällä!

  Uskon kyllä että saat vaatekauppaduunia täältä. Sain meinaan itekin (työn ja tuskan takana se duunin saaminen kyllä ylipäätään oli täällä…) ja mulla ei ole yhtään kokemusta vaatekaupoista, tosin valitsin sitten toimistotyön koska säännöllisyys <3 ja muutenkin oikeempi ala itelle.

  Mutta CV vaan kuntoon ja vähän liioittelua cv:seen ja sitten hakemaan duunia! Ai kauhea kun tekis mieli neuvoa kaikkea mitä itse koki täällä työnhaussa…

  Tosi ihanaa että vihdoin pääset asumaan unelmiesi kaupungissa! Ja pakkohan se itekin on todeta että onhan tää Lontoo aika kiva… ;)

 19. unzunzunz says:

  oumaigaad niin rohkeeta! so envious.. :D

 20. miss j says:

  äää, mäkin haluan :-D

 21. sirppa says:

  woow! tosi upeeta ja varmaan tykkäät vaatekaupoista ;)

 22. napa says:

  voi eiii, upeaa! onnea ihan mahottoman paljon!

 23. katariina says:

  moikka! Oon kans haaveillu briteissä asumisesta jo pari vuotta, mutta oon vielä liian nuori muuttamaan, koska on opinnot ym. Mutta koska nyt oot kerran lähdössä niin haluun kysyä sulta pari juttua, mitkä on pyöriny mun päässä :)
  1. Aiotko hankkia työn sieltä? Jos, niin minkä ja miten oot ajatellut sitä lähtee metsästämään?
  2. Miten oot ajatellut hankkia asunnon? Asutko ensin hotellissa sen aikaa kun löydät kämpän vai hommaatko sen jo täältä suomesta käsin? Ja jos, niin miten :D
  3. Miten aiot elää ensimmäiset päiväsi siellä? :)

  Mutta ihan mahtavaa, kun toteutat unelmasi ja kaikkee hyvää sulle<3

 24. mm says:

  Hienoa, onnea!

  Oletko muuten kirjoittanut Ruisrockista vai menikö postaus multa ihan ohi?

 25. Heli says:

  hohoo!kaikki on nyt muuttamassa sinne:D miten meinasit ne työt? ku ite lähen kans tosiaan 2 vkon päästä sinne ainaki vuodeks ja töitä saa lontoosta varmaan kyllä ihan hyvin mut just jotain et tilin saa avattua vaan jos on osote ja kämppää ei saa ilman tiliä ja töitä ei saa ilman tiliä. vähä hankalaksi tekevät:D ja se oli jotenki vielä et tilin avaamiseen tarvittiin vielä joku englantilainen henkilönumero ja sitä ei saa ilman jotain tiettyä asiaa. ihan sekopäistä ku oon lukenu noita lontoon suomalaisten blogeja. Onneks ei itellä tuu ongelmia tuommosten kans:D

 26. reetta says:

  wou oon ihan sairaan kateellinen! :D lontoo on kyl niin kiva kaupunki :)

 27. emma says:

  siistii! ite oon nyt tällä hetkellä lontoossa ensimmäistä kertaa ja oon ihan rakastunu!

 28. maisa says:

  ihanaa että saat toteuttaa unelmaas ! ethän sä vaan lopeta bloggausta , ethän ?

 29. riiri says:

  Onnea!! Vai mitä sitä kuuluu sanoa:) Superihana mekko, tuollaisesta oon haaveillut. Onko selässä aukko vai ihan umpinainen? Oisitko kiltti ja tarkistaisit pesulapusta mekon mallin nimen?

 30. mansemie says:

  jihaa, nähdää siä, samoilla menoilla syyskuussa myös meikä!

 31. katjes says:

  Hienoa, onnea matkaan! :) Praha on suosikkikaupunkini, joten kiva kuulla (toivottavasti) sinun ja Aleksin kokemuksia siitäkin.

 32. Gwen says:

  Olen jo jonkin aikaa blogiasi seuraillut, mutta vasta nyt uskaltauduin kommentoimaan=D
  Mitäs tässä nyt sitten sanoisi, mutta kuin että, ota minut mukaan!!
  Niin ja hyvää matkaa!

 33. Jenna says:

  Vautsi, ihan sairaan upeeta! Tosi ihailtavaa, että osaat jättää kaiken tutun ja turvallisen, ja lähteä yksin “maailmalle”! Tai no, oon jo pidemmän aikaa kyl lukenu blogias ja oothan ollu Lontoossa niin monia kertoja, että tuskinpa se kovinkaan vieraalta tuntuu:D Mutta joka tapauksessa, ihan huikeaa, kateellinen olen kyllä!

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

 34. iiita says:

  omg kui siistiä:o

 35. dd says:

  Siistiä!!

 36. jenna says:

  Aiii vitsit oon kade!! <3 Ite oon haaveillu ulkomail asumisesta pienestä pitäen! Mutta ethän lopeta blogia?? Olisi ihana lukea Lontoossa asumisesta lempi bloggarilta 8)

 37. Janika says:

  voi vitsi oon niin kateellinen! lontoo on ihana paikka :)

 38. Sunkissed says:

  Vautsi, ihan mahtavaa että pääset toteuttamaan unelmaasi! :) Tsemppiä muuttoon, varmasti upea ja unohtumaton puolivuotinen tiedossa!

 39. Iita says:

  Oho, tosi rohkee veto! Ihailen ihmisiä, jotka repäisevät menemään, kunpa itsekkin uskaltaisin! Paljon tsemppiä kämpän löytämisessä ja duunin etsimisessä :)

 40. hansi says:

  Onneks olkoon! Mahtavaa!

  Suosittelen ottamaan mahdollisimman paljon selvaa tyonhausta Lontoossa ennen kuin lahdet, tai ainakin tekemaan CV:n valmiiksi.Taalla CV -formaatti on ihan erilainen kuin suomessa ja tyonhaun etiketti kans erilainen, joten suomesta tutut tyonhakuvinkit ei yleensa UK:ssa toimikaan. Esim. taalla ei _ikina, ikina_ laiteta tyohakemuksen mukaan mitaan kuvia – monissa paikoissa ohjeistuksena jopa on laittaa kaikki kuvalliset hakemukset roskikseen (for legal reasons).

 41. hesu says:

  Oi apua ihanaa onneksi olkoon! :)
  Tosi siistiä itekkin tykkään Lontoosta tosi tosi paljon ja ois suunnitteilla sinne päin matkustella piakkoin. Viime kerrasta kun on jo muutama vuosi :s

 42. Jasu says:

  Oih vähänkö oon ilonen sun puolesta!^.^ Oot mun suosikki bloggaajia ja mua ainakin kiinnostaa nähä miten sun elämäs tulee jatkuun Lontoon puolella, toivottavasti jaksat sieltäkin päin maailmaa bloggailla paljon:) Hih kyllä kelpais itekkin muuttaa sinne, mutta kaikkee hyvää sinulle ja onnea tulevalle matkalle:)

 43. mammutti says:

  EIKÄ, IHAN EPISTÄ! :D Itekki haluaisin joskus muuttaa Englantiin, se ois niiiiiin ihanaa <3 Mutta toivottavasti löydät hyvän duunin! :)

 44. stefanie says:

  IHAN SUPERMAHTAVAA että oikeesti oot nyt lähössä. Voutsi tosi nopee kyllä tulee toi muutto, tsemppiä et saat kaikki asiat kuntoon nopeesti!

 45. Magda says:

  Ihanaa, onnea tosi paljon! Jännää, tulen seuraamaan kaikkia sun postauksia sieltä, Lontoo on mullakin unelmissa joskus nähdä :)

 46. Nette says:

  Apua oon ihan älyttömän onnellinen (ja kateellinen) sun puolesta!! Mullakin on jo kauan ollut haaveissa lontooseen muutto edes hetkeksi, mutta näin opiskelujen kesken ei oikein pysty. :) vielä joskus aion sen kyllä tehdä!

 47. mia says:

  oisit ees lähteny yhessä aleksin kanssa, prahaan tai lontooseen jompaan kumpaan.. mut toivottavasti saatte teitin kaukosuhteen toimii, onnea ja menestystä kummallekkin! :)) <3

 48. maiju says:

  i’m so glad for you, mate ;)

  i’m hoping that someday i will be able to move out of finland :) London is one of my favorite places on Earth!

  Have a blast! :)

 49. Anonymous says:

  Eei vitsit miten sä uskallat lähtee yksin?? :D Ootko ikinä käyny ees siellä? :o Oispa itelläki rohkeutta tollaseen ! Liityn lukijaks, tosi kiva blogi :)

  http://theressomuchtime.blogspot.fi/

 50. Liisa says:

  Kadehdittavan kiva uutinen! Ihana nähdä kun ihmiset toteuttaa omia unelmiaan, sitähän varten me täällä eletään. :) Haluun toivottaa sulle jo nyt oikein loistokasta aikaa siellä Lontoossa, ootan jo innolla niitä postauksia mitä tuut sieltä käsin päivittämään… Go Nadja! ♥

 51. vilo says:

  Mä oon sulle ihan sika kateellinen! Mäkin rakastan Lontoota yli kaiken ja oon unelmoinu sinne muuttamisesta siitä asti kun mä olin siellä ekan kerran joskus tosi nuorena ja sen jälkeen on tullu käytyy siel tosi monta kertaa! Britti- ja Lontoohulluna en malta odottaa että postaat sieltä paikanpäältä!

  Onnee sulle tosi paljon, toivottavasti mäkin pääsen vielä joskus toteuttamaan haaveeni :)

 52. badaboom says:

  Hei ihan mahtavaa, et seuraat unelmias! <3 Olkoon reissusi ikimuistoinen! :)

 53. Miho says:

  Mitäh :D?! Tuli kyllä melkosena yllärinä, mutta tosi ihanaa :)! Toivottavasti kämppä- ja työhommat vielä natsaa, ihanaa irtiottoa Suomesta.

 54. Jasmine says:

  Mietin just pari päivää sitten ku selailin sun vanhoja postauksia että miksei Nadja vaa muuta Lontooseen? Ja no, nythän sä muutat! Siis aivan mahtavaa ehkä törmätään toisiimme sillä oon menossa Lontooseen kolmeks vuodeks opiskelemaan! Mutta siis onnea!!! ;))

 55. Salla says:

  Täytyy aina silloin tällöin ottaa askel tuntemattomaan tajutakseen kuinka pirun mahtava asia elämä on. Onnea matkaan ja nauti täysin rinnoin!

 56. jjhnna says:

  huippua!! =) have fun ♥

 57. iida says:

  ei vitsi, vähän siistii ! Onnea, ja pidä hauskaa !!!

 58. Milla Jasmin says:

  Hei onnea matkaan ja pidä kivaa siellä!

 59. M says:

  oon mega kateellinen ONNEA!!!!

 60. SaraCupCakez says:

  Vautsi! Oon tosi onnellinen sun puolesta! Oisinpa itekki yhtä rohkee <3

 61. hanna says:

  mahtavaa päästä sitten lukemaan sun blogia sieltäkin suunnalta :). ja yhä, toi sun tukkas on aivan sairaan makee!

 62. Elisa says:

  Oii, hieno juttu! :) Mut sähän saat kuitenki blogista palkkaa eikö niin? Niin turha sun on mitään stressiä ottaa työpaikan suhteen.. Itse enemmänkin sitä asuntoa stressaisin, oon ymmärtäny nimittäin, että sieltä ei oo mitenkään kovin helppo löytää :S Mutta tsemppiä!

 63. Momo says:

  Ihan mahtavaa kun saa toteuttaa unelmiaan. Mäkin aijon unelmien perässä lähtee ulkomaille töihin. Ja kyllä noi niitit tosissaan näyttää aika paljon alieneilta :DD

 64. innna says:

  En oo tainnu ikinä blogiasi kommentoida, vaikka kauan oonkin lueskellu! Nyt tuli kuitenkin sellanen tunne, että ihan pakko jotain tulla sanomaan :) Oi vitsi oikeesti, tuli ittelleki iha innostunu tunne ja onnellinen olo sun puolesta!! Ite kanssa oon haavaiellu ulkomaille lähdöstä ja nyt se alkaa pikkuhiljaa häämöttää! Ihanaa puolta vuotta sulle Lontoossa <3!

 65. voiapua says:

  ihanaa, että joku uskaltaa noin vaan lähteä ja jättää kaiken suomeen vähäksi aikaa, oot niin rohkee! odotan innolla jo postauksia lontoon puolelta:)

 66. jo says:

  siis miten voit lähtee sinne jos sul ei oo tiedos duunii eikä kämppää :D

 67. Anni says:

  Ei vitsit, tosi hieno juttu!!! Toivon että kaikki menee hyvin siellä todellakin maailman parhaassa kaupungissa! Katsotaan, pystytkö puolen vuoden päästä edes palaamaan takaisin Suomeen ;)

 68. camilla says:

  hei, paljonko sun tatuoinnit suurin piirtein on maksanut? voisitko heittää jotkut luvun miltä väliltä, sillä itse olen suunnitellut ottaa ruusun ja ei ole mitään käsitystä paljonko maksaa jos on väriä, varjostuksia jne ja koko on sellainen kämmenen kokonen ehkä? pitäisi nimittäin alkaa jo säästämään rahaa… :D

  • Reed says:

   Ehkä kannattaa ite käydä kyselemässä mitä maksais, se vaihtelee niin paljon tatuoijan/paikan mukaan että ei paljoa auta kun kuulee muiden tatuointien hintoja. Lähtöhinta yleensä taitaa olla jossain 50-80e luokkaa.

 69. Tiitu says:

  Olet rohkea! Nokka kohti uusia seikkailuja ja tsemppiä! Innolla jään odottelemaan postauksiasi sieltä. :)

 70. karoliina says:

  apuaaaa mä oon niin ilonen sun puolesta, oon jo pitkään ootellu sulta tällasta postausta! tee sit jooko jotain postausta asunnon hankkimisesta ja töiden hakemisesta, mulla on itellänikin suuntana lontoo vähän ajan päästä =)

 71. wilma says:

  Jej, voi että oon iloinen sun puolesta! :) Tää on varmasti just sitä mitä oot toivonut. Muutenkin sä tunnut sellaiselta “jalat-maassa”-tyyppiltä, että eihän susta voi kuin tykätä! :)

 72. minttunen says:

  Hei hullun siisti juttu! Kannattaa lähtee, kun se vaan on mahollista :) Semmonen juttu mulle tuli mieleen, et vuokraatteko teiän kämpän tai vuokraako teiän vuokraisäntä sen? Oisin nimittäi erittäin kiinnostunut vuokraamaan kolmion. Laitoin tähän mailin mukaan, niin saa laittaa lisätietoja, jos vuokraaminen on mitenkää mahollista. Kiitos :)

 73. Cecilia says:

  Voi että mä oon niin onnellinen sun puolestas! Rohkeeta tolleen toteuttaa unelmiaan, mutta sun postauksista on niin monen monta kertaa paistanu tänne ruudun toiselleki puolelle, kuinka paljon rakastat lontoota, että toi on satavarmasti just oikea päätös. Onnea paljon!! :)

  xx Cecilia
  http://guabk.blogspot.fi/

 74. putti says:

  Voi hurjasti superpaljon onnea muuton johdosta !:) Mä en henkilökohtaisesti itse ikinä uskaltaisi muuttaa ulkomaille, ja voin vaan kuvitella, kuinka mahtavaa on muuttaa Lontooseen !:)
  Odottelen sun vaatemyyjäisiä innolla, sulla on niiiiiin ihana tyyli ;)

 75. nimetön says:

  ihanaaaa nadjaaa oon onnellinen sun puolesta <3 :) ihanaa päästä sit lukee elämää Lontoo suunnalta

 76. Enna says:

  Jee, sun blogissasi siis lienee tulevan syksyn aikana paljon uutta jännää luettavaa! :)

  Ja ihan vielä kokemuksen rintaäänellä, ota ilo ja raha irti Suomen duunistasi ja muutenkin loppuajastasi täällä, Englannissa kun noi palkat on usein samoissa duuneissa ehkä vaan puolet tai kolmanneksen Suomen palkoista ja asuminenkin kalliimpaa, etenkin Lontoon alueella. En tarkoita siis kuitenkaan mitenkään lannistaa ja voi olla että tiedätkin nämä asiat jo, mutta onnea matkaan!

 77. Anni says:

  Voi ku siistiä!
  Hei, kannattaa facebookissa liittyä ryhmään Finnish people living in London ja kysellä jos joku vuokraa huoneita! Tosi monet postaa sinne, jos on flat/houseshare-huoneita tarjolla. :)

 78. Rose says:

  SIISTIÄ! Muutto Lontooseen merkitsee sulle varmasti todella paljon! Mielettömän rohkee päätös, oon tosi iloinen sun puolesta :) Itse en malta odottaa lokakuun visiittiä Lontooseen, Lontoon täytyy olla ihana paikka <3

 79. Milluri says:

  Haha ne niitit kieltämättä näyttää vähän alieneilta :D ja loisto juttu tää Lontoo!!

 80. Katru says:

  Wau! Meikällä aika sama unelma, paikkana joko Lontoo tai Pariisi. Hei mut onnee muuton johdosta! :))

 81. Chic J says:

  Oi Lontoo on ihana! :D

 82. Veronika says:

  Rupesin hymyilee ku luin tätä.:) Ihanaa, että pääset elämään unelmaasi.:)

 83. Heini says:

  Mahtavaa :) hauskaa reissua! täällä päässä odotetaan sitten Lontoo postauksia suurten kuva pläjäysten kera :D Lontoo on ihana kaupunki!

 84. Mi says:

  Aivan mahtavaa että pääset Lontooseen noin pitkäks aikaa! Kävin ite Lontoossa viime kesänä ja rakastuin! Toivottavasti sulla on huippu reissu! :)) ja hei muutess, onko ruisrockista tulossa mitään postausta? :)

 85. Viivi says:

  Onnea lähdöstä tosi paljon! :) Tästä postauksesta jotenkin hehkuu sun innostus ja onni :) Tsemppiä.

 86. hanna says:

  DAAAAAMN mikä nainen ja blogi!!!nyt osu ja uppos..sun tyyli on UPEA! :)

 87. Ida says:

  hei, onneee! Pääset sit toteuttaa unelmaas!

 88. Fashiable says:

  Stunning look, I definitely would wear this!

 89. E says:

  Kade oon :D Tsemiä Lontoon valloittamiseen! ;)

 90. sarkku says:

  Oi hitsi, maailman siisteintä ! Mää aina unissaan muutan muka jonnekin Lontooseen ja silloin tällöin huomaan miettiväni asiaa ihan hereilläkin, mutta koska oon tämmönen saamaton surkimus, joka on onnistunu sitomaan ittensä jo ihan liian tiukkaan tähän pikkukaupunkiin, niin en sitte ikinä lähe mihinkään .. Ehkä jos sitä nyt vaihtoon pääsis ku amk alkaa, jää nähtäväksi *__* Mutta hei ihan hulluna onnea kämpän ja kodin etsintään !

  • sarkku says:

   Jahas, kirjotin että kämpän ja kodin ku piti kirjottaa kämpän ja työpaikan :’——D Anyway, onnea etsintään !

 91. Lil says:

  MITÄ Iha sairaan siistiä Nadja!! Oon tositosi toosi kaua lukenu sun blogia ja voin kyllä sen perusteella mitä oon vuosie varrella lukenu nii sanoa melekosella varmuuella että tää on niin sun juttu! :D Ihan hitosti onnea ja iloa matkaan whiiii!

  Ps toivottavasti postailet yhtä ahkerasti sieltä Big Benin varjostakin, että saadaan täällä päässä kihertää kateudesta ;)

 92. maarey says:

  VAAAU! Vähänkö siistiä. Aiothan pitää blogia sielläkin? :D

 93. qroosa says:

  aluks aattelin että vitsailet mut ei kai sit. :D onnee vaan, jatka sit tän ihanan blogin pitämistä!

 94. Heinis says:

  Kewl!!! :o)))) Ihanaa, että on olemassa nuoria, rohkeita ihmisiä <3 <3

 95. sini says:

  järkytyin tost otsikost niin paljon:D En meinannu uskaltaa skrollaa ollenkaa alas päin ja lukee tekstei:DD onneks tuut kuitenki takas :D kuitenki ilmotat sit helmikuus et joo hehe jäänki tänne:D

 96. AnneVee says:

  “Kaverit on aina tervetulleita Lontooseen”

  Kuukausi aikaa tutustua!! Kiire tuloo!

 97. jenni says:

  hei mäki oon just ajatellu muuttavani lontooseen ihan täs lähiaikoina! ainoo ongelma mulla on täs vaa se rahapuoli, ku vuokratki tuntuu olevan siellä niin kalliita… saanko kysyy miten aiot hankkii kämpän ja ookko säästäny paljo rahaa matkalle? :) iha vaa sen takii kysyn et sais vinkkejä itelle :D

 98. Rosa says:

  Voi eikä! Onnea ihan älyttömän paljon Lontooseen, oon niin kateelline! :)

 99. Mariia says:

  Hei wau, upeita uutisia! Oon kyllä tosi kateellinen kun uskallat ottaa riskin tuolla tavalla ja vain lähteä! Ihailen tuollaisia ihmisiä kovasti, toivottavasti saan kerättyä rohkeutta jotta voisin itsekin joskus jotain vastaavaa tehdä! Mutta niinhän se on että nuorena sitä kannattaa lähteä maailmalle jos vain voi! Paljon onnea matkaan, toivottavasti päivittelet tänne miten menee, oon tosi kiinnostunut kuulemaan kokemuksia!

 100. Veera says:

  ei vitsi kui siistii! mä en kyllä yhtään ihmettele, että muutat lontooseen, ku oot jotenkin niin sen tyylinen ihminen :-D onnee työpaikan ja kämpän ettimiseen!

 101. elinaple says:

  Kuulostaa kyl siistiltä! Ite haluisin myös muuttaa ulkomaille,mut jonnekin huomattavasti Lontoota edullisempaan vaihtoehtoon ja siellä tietääkseni työttömyyslukema on myös melkoinen.Mut tosiaan hyvä ettet nirsoile töiden suhteen :’> onnea kuitenkin!

 102. Sini says:

  Eikä, aivan ihanaa! :]

  Itte oon muuttamassa Dubliniin viideks kuukaudeksi, suoritan työssäoppimiseni siellä. Lontoo houkutteli mua kans, mutta loppujen lopuksi päädyin Dubliniin, se jotenkin houkutteli enemmän.

 103. vee says:

  omg onnee ihan sikana! :DD kuulostaa tosi ihanalta! <3

 104. uutu says:

  Mulla on samalla sekä kateellinen olo, että onnellinen olo sun puolesta! Enemmän onnellinen, kateutta vain pienenä lisänä, joten no worries! ihan huippua! Lontoo on oikeesti yks maailman siisteimmistä paikoista! onnea siis uuteen kotiin!! (:

 105. Jamy says:

  Niiiiiin kateellinen, mutta ehkä se Lontoo kutsuu itseäkin jossain vaiheessa pysyvämmin! :) Tsemppiä kaikkeen, kuten asunnonhakuun ja duuniin siellä!

 106. haha says:

  Maitojunalla tuut himaan, sano mun sanoneen. ;)

 107. Elina says:

  Kuulostaa ihan mielettömän upeelta! Ihan mahtavaa (: toivottavasti löytyy hyvä asunto ja mukava työpaikka!

 108. EMMA says:

  moi :)
  Olen ihan sika onnellinen sun puolesta ! Haluan itsekkin ehdottomasti joskus asua Lontoossa ja mun unelma ois opiskella stylistiksi siellä ja kaikkea ihanaa <3 oikeasti ihan superi kaupunki :D

  mun blogi: fashionisnotaonewaystreet.blogspot.com

 109. Julia says:

  Oon niin onnellinen sun puolesta!:) itelläkin olis haaveena muuttaa ulkomaille tulevaisuudessa. Oon varma että sulla tulee olemaan ihan huippua Lontoossa:)

 110. Nukke says:

  Vautsi onnea ihan sairaasti! :) ♥

 111. pauliina says:

  täällä yks niin katkera! oon itekans haaveillu Lontooseen muuttamisesta jo hetken aikaa. Onnea sulle!!

 112. Jenna says:

  Paljon onnea fiksusta päätöksestä :> Lontoo on maailman paras kaupunki!! Itse asun seuraavan vuoden siinä 35km päässä;)

 113. says:

  etkai lopeta bloggaamista? :O

 114. heii says:

  kai bloggaaminen jatkuu silti? tosi paljon onnea sulle sinne sitten joka tapauksessa <3

 115. mepa says:

  Mee aupairiksi :D saat kämpän että työn. hihihi!!! =)

 116. asdghjk says:

  Siistiä! :) Mutta täh, eikö sulla ole vielä töitä saati asuntoa? Sieltähän on varmaan aika vaikea löytää.. Ite asun Amsterdamissa tällä hetkellä ja suosittelen kyllä jos haluatte nähä jossain prahan ja lontoon välillä ;)

 117. idsu. says:

  Ite asuin Lontoossa puol vuotta, tulin viime jouluna kotiin. parempaa päivää ei oo maailmassa viel ollu ku se kotiinpaluupäivä :D
  lontoo on turistille ihana, asujalle ei niinkään.
  kaikki on kovin kallista, ainakin jos haaveilet asua jossain siedettävän matkan päässä.
  pikkuinen ja paskainen huone about 500 puntaa kuussa + laskut, ei paljon hymyilytä.

  toivottavasti kuitenki nautit!
  ja tarkoitus ei oo latistaa, muistan vaa ite miten mehuissa muutin Lontooseen ja mitä se sit kuitenkin oli.
  hienojakin hetkiä toki oli ja hyvät muistot jäi!

Kommentoi