Monday 30. January 2012

ayff muuttaa!

Osa teistä onkin jo tainnut lukea Indiedaysin sivuilta, että meikäläinen muuttaa sinne takasin! Mun blogihan oli kyseisellä sivustolla kaks vuotta sitten, vaikka lopulta mun blogi olikin ID:llä vaan kuukauden verran koska en vielä sillon kokenu blogin sivupalkissa heiluvia mainoksia omikseni. Nyt pari vuotta näitä mainosjuttuja sulateltuani mua ei enää häiritse blogissa olevat mainokset ja löytyyhän niitä tälläkin hetkellä tosta sivupalkista. Indiedays on mun mielestä ollu aina tosi laadukas sivusto jolla bloggaan erittäin mielelläni. :)

Homma toimii niin, että siirto tehdään huomenna tiistaina aamulla, eikä sillon kannata kommentoida tänne. Kun siirto on valmis, tulee täältä bloggerin osotteesta automaattinen ohjaus sinne ID:n puolelle, joten te kyllä löydätte takasin blogiin. Uusi osote on nadjastrange.indiedays.com ja se tulee siis käyttöön huomenna. Osote päivittyy myös Blogilistalle ja Bloglovin’iin, joten teidän ei tarvitse huolehtia niistäkään. :)


Kirjoittanut nadjastrange KLO 15:17 25 kommenttia


Muissa blogeissa aiheesta:

 

25 Responses to “ayff muuttaa!”

 1. Anonymous says:

  mieletöntä! :)

 2. MouMou says:

  Oot paras timanttirosvo ikinä!<3Terkuin GF-Moksu ;)

 3. Anonymous says:

  buu!!

 4. Anonymous says:

  Wtf, taas :–D no joo mut mikäs siinä, toivtaan et taso pysyy yhtä korkeena kun tähän asti! :-)

 5. Night at Vogue says:

  Onnea uuteen kotiin!

 6. Maana Ponytales says:

  Onnea uuteen kotiin :)

 7. Anonymous says:

  Indiedays on mun mielestä ollu aina tosi laadukas sivusto jolla bloggaan erittäin mielelläni. :)= Indiedays on mun mielestä ollu aina hyvä sivusto saada rahaa ja ilmaisia tuotteita. :)

 8. Alice says:

  Tosi kivaa :) Indiedaysillä on tosi päteviä bloggareita ja sovit joukkoon värikkään persoonas kanssa just hyvin ;) ♥

 9. Peeta says:

  congrats!

 10. Aino says:

  Saatko siis jotain rahaa siitä että bloggailet siellä? vai muuten vaan päätit vaihtaa sivustoa? :O

 11. Anonymous says:

  Pakko kysyä. Tiiätkö onko helsingissä gina tricoteissa niitä vihreitä farkkuja enää? nettikaupastakin loppu :( mites tuleekohan niitä lisää?Hemppu

 12. Laura says:

  Jeee cool :–)) Se on _todella_ laadukas sivusto mutta sitten kaipaan kyllä hieman nopeempaa postaustahtia. En tajuu niitä jotka pääsee sinne ja sit ei tee sitä "kunnolla" tai just se 5 päivän välein postaus…Sullaki ku tuo tahti vaihtelee, onhan se ihan ymmärrettävääki

 13. Anonymous says:

  Mullakin on valitettavasti huono kuva ID:stä. Ainoa blogi joka on säilynyt samanlaisena on Colour Me, muut on niin tylsiä massoja että huh! Pidä taso korkealla. :)

  • Pössö says:

   Tai sitten se on vaan ihan omasta asenteesta kiinni, miten katsoo. Musta ID:ssä on monta tosi hyvää blogia ja bloaggaahaa eikä todellakaan mitään massoja.

 14. Anonymous says:

  Tää taitaa olla pelkkä rahakysymys sulle just nyt?

  • pössö says:

   Olipa törkeä kommentti. Kannattais vähän miettiä mitä kommentoi eikä suoltaa noita oksennuksiaan.

 15. Nata says:

  tervetuloa nadja tänne meidän kaupallisten massojen joukkoon! :-D

 16. Anonymous says:

  ketä meinasit äänestää vaaleissa:p

 17. Anonymous says:

  siis mitä, miks mä oon luullu et oot ollu siellä koko ajan :D onnea anyway !

 18. Milla says:

  mulla ei oo ID:n blogeista kokemusta, niin saako sieltä laitettua niin että uudet päivitykset päivittyy bloggerin lukulistalle? :)

 19. Sofié says:

  Tervetuloa takaisin :)

 20. Petra says:

  Aaargh tän siirron takia vanhat postaukset on tullut blogloviniin jo kaks kertaa!

 21. Anonymous says:

  Nyt on kyllä pakko sanoa, että pidin itse enemmän bloggerin puolella pidetystä blogista, itse ainakin koen nyt nuo mainokset tosi hyökkääviksi. Toinen minkätakia pidän tästä nykyisestä vähemmän on se, että luen blogiasi paljon enemmän puhelimella kuin itse k
  tietokoneella (puhelin suuremmassa nettikäytössä :D) ja ainakaan mun selaimelle tää eii sovi sit yhtään. Toi indiedaysin yläpalkki hyppää aina tähän ruutuun telle mikä vaikeuttaa han tajuttomasti selaamista. Hieno blogi edelleen ja kaikkee, mut kyllä ssilti oli tuo blogspotin osoite enemmän mieleen. Plus tän kommentinkinkirjoittaminen on ihan hanurista kun en nää mitä kirjotan ton indiedays blogi-muoti-kauneus härpäkän takia. Ehkä pitää vaan siirtyä lukemaan koneelle tätä aina :)

  terveisin piiitkään blogiasi seurannut lukija, anonyyminä tosin koska en ole tehnyt tunnusta bloggeriin, tai muuallekkaan :)
  ps. Syytän kirjoitusvirheistä indiedaysin puhelimelleni sopimatonta ohjelmistoa! :D

Kommentoi