bloggshoppin’ -saalis

Wednesday 23. November 2011 / by nadjastrange

Edellisessä postauksessa esitellyssä Bloggshoppin’ -illassa pääsi shoppailemaan MPH Fashion Outletissa ja osasta jo valmiiks edullisista outlet-hinnoista tuli lisäale illan kunniaksi. Me mukana olleet bloggaajat saatiin lahjakortit outletiin kiitoksena illasta, ja mä tein illan aikana pari aika kivaa löytöä :)Calvin Klein Jeansin mallikappalehameen outlet -hinta oli 50€, josta sai vielä -20% pois.


Löysin elämäni ensimmäisen Guessin vaatteen! Kyseessä on takaa pidempi ja kivoilla yksityiskohdilla varustettu ihanuus, jonka alkuperäishinta on 169€, mutta tuolla outletissa se makso 69€. Mulla oli toi tänään päällä ja taidan pukea sen päälleni huomennakin niin näätte asukuvia liivistä.

Samoissa tiloissa toimii myös Dropinin outlet, joka ei ainakaan tällä kertaa ollu mukana Bloggshoppin’ -illassa, joten meiän lahjakortit ei sinne käyny. Tän Cheap Mondayn jätticlutchin ostin siis omilla rahoillani enkä joutunu pulittamaan rakkauslaukusta kun 20€. Oon käyttäny tota oston jälkeen joka päivä (jossei baari-iltoja lasketa) ja oon ihan supertyytyväinen laukkulöytööni :)


20 Responses to “bloggshoppin’ -saalis”

 1. BabyJane says:

  Olen aika kade ;)

 2. Sara says:

  Itekään en oo koskaan oikein Quessin tuotteista innostunut, mutta tuo liivi on aika mieletön… jopa vuorikangasta myöten :)

 3. tutta says:

  voi mitä löytöjä!

 4. balle says:

  toi Calvin Klein Jeans on aika täydellinen :)

 5. Anonymous says:

  ihania vaatelöytöjä :) mun on pakko muuten kysyä että liikutko jotenki aktiivisesti (käyt salilla tai lenkeillä) ku oot jotenki nii pikkunen ? :)

 6. Irina says:

  toi laukku on kyllä kaikessa yksinkertasuudessaan ihan loistava:-)

 7. Siiri says:

  Oivoivoi, rakastuin liiviin ja laukkuun!http://siirappiprinssi.blogspot.com/

 8. Nukke says:

  Suorastaan säkenöivä liivi! : )

 9. Mirelle says:

  toi laukku on magee! tykkään kun se on yksinkertainen ja sitä koristaa tuo vetoketju. nam. tahtoo myös tuollaisen!http://mirelleslife.blogspot.com/

 10. Essi says:

  aivan ihana toi calvin kleinin hame! rakastuin<3

 11. Anonymous says:

  Hei,Sulla jää nyt tekstiriveistä oikeasta reunasta muutama kirjain aina pois – ainakin mulla näkyy niin.Onko asetuksissa joku pielessä, tarkistapa.

 12. Anonymous says:

  olis kiva jos tekisit postauksen sun vaatekaapista ja miten saat kaiken mahtuun ja järjesteltyä paikalleen?

 13. Anonymous says:

  Sangen värikästä sanoisinko

 14. Ida says:

  Ihana hame/liivi ja hieno blogi sulla : ) !

 15. Linda & Sofia says:

  Aivan ihania löytöjä! Laukku iski kyllä eniten ;)

 16. Anonymous says:

  meinasin kerran itsekki tuon kyseisen liivin ostaa! (:

 17. Laura says:

  liian ihana tuo liivi! :)

 18. Anonymous says:

  Kyllä leuka loksahti auki ku ton näki!! Aivan upea liivi ja vielä millä hinnalla! Pakko myötää, että oon kade löydölles :D!!

 19. Anonymous says:

  mä toivon et kyllästyt tohon liiviin ja myyt sen huutonetissä sillon ku kellään muulla ei oo rahaa paitsi mulla! tai valtterilla just sillon ku mä satun sinne! okei nyt oon ilkee mut toi on aivan ihana ♥

 20. Anonymous says:

  Minkä hintaisia guessin korut oli siellä?

Kommentoi

Nadjastrange