uudet rakkauskengät

Tuesday 04. October 2011 / by nadjastrange

Kävin maanantaina Aleksi 13 -liikkeessä ja saatoin ehkä ihan vahingossa ostaa uudet kengät vaikka olin päättäny, etten aio shoppailla ennen Pietarin reissua. Toisaalta lipsahdus oli oikeutettua, koska edelliset mun omistamat bikersaappaat näyttää tältä:

Viime syksynä Ellokselta ostettujen saappaiden pohja on siis halki ja siitä menee vesi sisään aika ikävästi. Oon jo jonkun aikaa koittanu löytää noille korvaajan, mutta suurimmassa osassa saappaista on semmonen musta vetoketju saappaan sisäsyrjällä, enkä mä niin yhtään tykkää kyseisistä vetskareista. Noissa mun Elloksen saappaissa ei vetskareita ollu, eikä noissa mun uusissakaan. Tai siis onhan niissäkin vetskarit, mutta koristeena. Tykkään!

Noi saappaat tais olla mun elämäni ensimmäinen Aleksi 13 -ostos! Noi on sisä- ja ulkopuolelta aitoa nahkaa ja pohja on tukevaa kumia jossa on urat, joten noiden ei pitäis ihan niin helposti halkeilla ja noilla luulis pysyvän pystyssäki talvella. Hintaa ihanuuksilla oli 119,95€, joka on pihiNadjan mielestä aika paljon, mutten silti voinu jättää noita kauppaankaan. :)


Kommentoi

Nadjastrange