Tuesday 04. October 2011

hyvin onnistunu kirppispäivä

Me tosiaan oltiin eilen sunnuntaina myymässä kirppiksellä eikä aamu menny ihan putkeen. Olin sopinu äiskän kanssa, että se tulee 7.30 hakemaan mut täältä kotoa, minkä jälkeen piti hakea Laura ja mennä Valtteriin. No mä sit olin nukkunu onnellisesti pommiin ja heräsin kun äiti soitti olevansa pihassa. Se sitten ehotti, että hakee ensin Lauran ja tulee sitten hakemaan mut. Ja kun koitin soittaa Larpulle asiasta, sen puhelin oli kiinni, eli sekin oli mitä ilmeisimmin nukkunu pommiin. Äiti kävi turhaan Lauran alaovella painelemassa rikkinäistä ovisummeria ja tuli sit takasin mun luo. Laura oli onneks tuonu edellisenä iltana kirppistavaransa tänne mun kämpille, koska haluttiin käydä toistemme myymät tavarat läpi ennenkun laitettiin ne myyntiin. Onneks yks Aleksi oli lupautunu hengailemaan meiän kanssa kirppiksellä, joten se sit avusti mua kun myin omien tavaroideni lisäks Larpun tavaroita. Kirppishommelit suju yllättävän hyvin aamusista vastoinkäymisistä huolimatta ja Laurakin ilmesty paikalle joskus yhentoista aikaan. Se oli vahingossa tiputtanu puhelimensa yöpöydältä ja siitä oli irronnu akku, joten puhelin ei myöskään ollu herättäny. Aika fail :D

Päivä suju tosi kivasti ja oli ihanaa kun niin moni teistä tuli moikkaamaan ja juttelemaan. Jäi teistä kaikista tosi kiva fiilis :)
Kirppispäivä onnistu myös siltäkin kannalta, että mä tein parit aika kivat löydöt, vaikken kauheesti muiden myyntipöytiä ehtinykään koluamaan. Behold!

Alunperin H&M:n mekko löyty Lauran kirppiskasasta

Tääkin on alunperin H&M:n ja myöskin Lauran kasasta

Ja taaaas H&M:n mekko Lauralta. Mä joskus ostin samanlaisen mekon ihan kaupasta, mutta erehdyksissäni myin sen. Onneks sain otettua vahingon takas ja ehin hamsteroida samanlaisen mekon Lauran kirppiskasasta itelleni :)

RUN DMC:n toppi löyty 50sentillä Valtterista(!!!!!!!!!!!!) En oo tainnu kertoa tätä aiemmin, mutta toi kyseinen bändi inspiroi mua suuresti kun olin 9-vuotias. Aloin käymään tanssikursseillaki ja kaikkee :D

Convergen paita oli 2€, aion vähän leikellä tota

H&M:n henkselihame tais maksaa 4€. Mulla on joskus aiemminkin ollu toi, mutta se oli liian iso ja jouduin myymään sen kirppiksellä ja oon aina välillä haikaillu sen perään. Nyt löyty sama hame oikeessa koossa, superjeeees!

Mangon toppi ihanilla ketjuolkapääkoristeilla 2€

Vihdoinki tää on mun!! Oon n. vuoden päivät koittanu manipuloida Lauraa myymään tota mulle, ja lauantai-iltana vihdoinkin koitti sen aika! Vaihdoin liivin pariin vaatteeseen ja tein mielestäni ihan huippudiilin. Miettikää miten kiva toi on nyt syksyllä jonkun neuleen kanssa!

Lauralta tääkin, H&M Divided Exclusive -malliston aito mokkanahkahame. Tossa oli vielä hintalappukin paikallaan ja mä pulitin tosta Lauralle 4€!

…ja lisää HenkkaMaukkaa. Tän hameen löysin kirppikseltä ja tässäkin on hintalappu paikallaan. Taisin maksaa tosta 3-4€.

Zaran hameesta maksoin myöskin nelisen euroa. Nyt tuli hamstrattua aika paljon mustia korkeavyötäröisiä hameita, mut mulla ei kovin montaa täydellisesti istuvaa ollu ja myin ne “huonot” kirppiksellä pois, joten nää on erittäin tervetulleita mun vaatekaappiin :)

Mitäs tykkäilitte mun kirppislöydöistä? Entä olitteko te sunnuntaina kirppistelemässä? Löytykö mitään? :)


Kirjoittanut nadjastrange KLO 00:16 1 kommentti


Muissa blogeissa aiheesta:

 

One Response to “hyvin onnistunu kirppispäivä”

  1. Anonymous says:

    mistäköhän lauran liivi on alunperin:)?

Kommentoi